Наши Встречи по датам и курортам |
09.04.2010, 15:46
|
#41 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: калярові...пласмасові
|
Зі львова і києва пацани з Адреналін Львів юей везуть на 9-11. Але по прогнозу сніг з дощем і вітром... І дощу мабуть буде більше. Був прогноз наступного тижня до -5 з опадами але злявся весьдо -1 максимум. Спочатку думав їхати , а зараз шось влом стало
|
|
|
09.04.2010, 18:17
|
#42 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Еххх, била-нє била....Якщо що, ловіть мене в цю суботу-неділю на Драгобраті . Фото у профайлі :ok:.
Їдемо компанією 10 чоловік, якщо хтось один хоче, може приєднатися - організуємо і трансфер і поселення. Зустрічаємося на Сихові о 03:30.
|
|
|
09.04.2010, 23:49
|
#43 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Jolie
Еххх, билі-нє била....Якщо що, ловіть мене в цю суботу-неділю на Драгобраті . Фото у профайлі :ok:.
Їдемо компанією 10 чоловік, якщо хтось один хоче, може приєднатися - організуємо і трансфер і поселення. Зустрічаємося на Сихові о 03:30.
|
у вас намного больше шансов еще увидеть падающий снег, чем у Альбертовича (готовится к соревнованиям хитрый... )
|
|
|
10.04.2010, 21:10
|
#44 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Снаряга: Elan Mag Spice
|
І ці шанси, igrus, справдилися - сьогодні на Драгобраті цілий день ішов сніг. завтра очікується добра каталка
|
|
|
12.04.2010, 12:01
|
#45 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від rosty
Зі львова і києва пацани з Адреналін Львів юей везуть на 9-11. Але по прогнозу сніг з дощем і вітром... І дощу мабуть буде більше. Був прогноз наступного тижня до -5 з опадами але злявся весьдо -1 максимум. Спочатку думав їхати , а зараз шось влом стало
|
Ваші сподівання та прогноз не виправдались - Адреналін не приїхав, сніг з дощем та вітром передбачався у селі, а на горі падав вже не дощ, а мокрий сніг крупицями, який за годину перетворився в такий густий снігопад, що видимість протягом наступної доби була практично нульова.
Це типова помилка усіх, хто вивчає стан погодніх умов не по Сноуфорекасту, а по інших сайтах - погоду треба дивися не на село Ясіня, а по самому Драгобрату, на висоту 1352 м. Це, как говорят в Одессе, две большие разніци .
Цитата:
Коментар від igrus
у вас намного больше шансов еще увидеть падающий снег, чем у Альбертовича (готовится к соревнованиям хитрый... )
|
Igrus був правий: ми його не тільки бачили, ми по ньому катались, у ньому барахтались, валялись, лежали, ліпили снігову бабу та ним грали в сніжки!
Такщо, попри досить непередбачені погодні умови та сумні пости про відсутність снігу, вихідні видались такими бомбовими, що ніхто не вірить досі, що десь там, за 250 км від Львова, є такий куточок, де зараз панує справжня зима .
Сезон не закритий, шановні, сезон тільки починається! А всім, хто обіцявся, і не приїхав, великий неріспект!
Фоточки та звітик викладу дещо пізніше :ok:.
|
|
|
|
+
griig, Джигит, Sheridan, Bob_Kneissl, StasV, Flash, Natusik, Albertowych, Solva_st, klepakoff, waterboy, igrus, Kateryna, Mudrik, Borges, Константин, Yurez, @}->--, Vredinka, SMR, rosty, Onil, svitoch, Ispanez, игрес, ev, Vols, li_, inney, ANNDY |
12.04.2010, 12:54
|
#46 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Снаряга: Elan Mag Spice
|
То було бомбезно!!!
Це було настільки несподівано сніжно, майже як у казці!
Прочитавши в п"ятницю в 10 вечора пост Жолі про те, що вони завтра їдуть на Драг, мій чоловік сказав "Треба їхати", мистецьки спакував у свій рюкзак необхідні мені речі, дав абони і ц.у. на дорогу і відправив, сам героїчно залишився з сопливими дітьми.
Зранку я вже сиділа у пассаті з його власником Володею, який слухає death-метал і не уявляє як чоловік може їсти торт , збирає капусту і виховує десятирічного Тарасика, ззаду Жолі і її чоловіком, який випитув у мене наскільки реально мати 4-х і більше дітей. Жолі зробила вигляд, що вона цього не чула )))))
Піднімаючись нагору, снігом,звісно, не пахло.
під"їхали до готелю Кремінь - і тут почав падати спершу сніг з дощем, а потім сніг. 10 щирих українців зі Львова, Станиславова і Рівного помчали кататись . Спершу було отак:
Нагорі було ось так..- то Жолі бореться зі стихією ))
Потім попивали глінтвейн внизу коло Доппельмаєра
"А нам все равно!" і тішились в передчутті завтрішнього дня.
сніг все падав, падав, падав, мокрий від задоволення зустрічі з нами ))))
Ввечері була сауна з таким атрибутами, як червоні задоволені фізії, ухкання в басейні, розпивання пива і лузгання насіння - для єднання з космосом...
Після ночі снігопаду на світі білому було таке диво квітневе:
Ось це курятня в неділю :
Подолавши снігові замети, всі стали до каталки.
З подачі Юлі до нас приєднався Мудрейскі і всіх пригощав коньком з брендової фляги. Еч, як чмакує!!!
Нагорі далі видимість була поганою, сніжок був важким, але
я вперше в житті проїхалась по незайманому снігу!!! Пищала від задоволення вголос, урвавши кавалок свіжовипалої цілини!!!
jordik - Видео - PhotoFile.com.ua
А оце "добра видимість" - Жолі на фоні снігів
А людей практично не було - "куда хочу, туда лечу!!!"
Ось такий "Кремінь" зсередини:
А оце Юля в примірочній:
...і ще раз Драгобрат
Вертались додому задоволені - новорічна погода зробила своє.
Я ж потрапила з корабля на бал - на день народження до мами. По дорозі на перевалі купила їй давню мрію - шкіряні постоли. Її щастя не було меж!
Привіт від мами в постолах!
Велике спасибі Юлі за організацію і небесній кацелярії за сніг!
|
|
|
|
+
igrus, griig, Bob_Kneissl, klepakoff, Albertowych, Flash, Natusik, Kaya, Mudrik, Rain, Джигит, Borges, Jolie, Kateryna, Константин, Junior, Yurez, @}->--, Sheridan, Vredinka, nep4uk, Зёбра, SMR, AndriyP, zhuk, Onil, svitoch, Ispanez, Lyudalyu, Yurkis, игрес, daniel_drud, pashu32, ev, li_, inney, ANNDY |
12.04.2010, 15:15
|
#47 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Чоловiковi величезний + в карму I не один
|
|
|
12.04.2010, 15:24
|
#48 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Armada AK JJ,
Elan Speedwave 12
Віке: KTM
|
Квітневий Драгобрат
Потрапити на Драг, мені і Олегу svitoch допомогла Jolie, їй велике дзенькую , ми вже повертались до дому (після змагань на Буковелі), вирішили заїхати в Делятині на борщик і тут спала думка позвонити до Юльки. А далі вже самі розумієте..... ми потрапили в зимову казку! Я був шокований спочатку підйомом туди на УАЗі, це був мій перший підйом на Драг.
Що тут добавити, катали-фрірайдили, снігу по коліна, а ми на колінах... файно-їхай!
Каталка була просто чудова, після обіду десь всі подівались, катались удвох, навіть підйомник включали тільки для нас, отакої!
Вдалося також потестити Олегові elan magfire 8 (дякую йому за таку можливість), стабільна і робоча лижа, добре маневрує на буграх і розбиває їх, у глибокому (30-40 см), мокрому снігу непогано себе веде, але важко ними управляти, агресивна задня стойка.
Зустріч таки відбувалася, як і планувалося, разом з дівчатами Jolie і Jordik та їхньою компанією, було весело... Потім вже разом повертались в Ясиня.
|
|
|
|
+
@}->--, Bob_Kneissl, Jolie, Natusik, Kateryna, Yurez, Junior, Зёбра, Albertowych, Kaya, Константин, igrus, jordik, Vredinka, zhuk, Onil, svitoch, Lyudalyu, Yurkis, игрес, pashu32, ev, Vols, li_, inney, Мих |
12.04.2010, 16:35
|
#49 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: калярові...пласмасові
|
To Jolie:
Дякую за звіт- це просто супер. Сумніви все ж таки не дарма роїлися в мене в голові - ставити на Adrenalin було б помилкою. А стосовно прогнозу-цілком правда. Я завжди на відгуру сам по карті споти виставляю там де мені потрібно з точністю до 5 метрів, а тут часу не було, і повівся на ті , що вже вбиті в список , а в списку, мабуть, дійсно село було. По білому заздрю. Шкодую, що ввечері недочитався про вашу пропозицію з сихова... Respect.
|
|
|
12.04.2010, 18:34
|
#50 (посилання)
|
Координатор Форума
|
Пум-пурум, товаріщі, а вот і я .
Перш за все хочу подякувати своїм друзям, хто розділив зі мною приємні моменти за ці два дні: чоловіку за розуміння і жертвування роботою заради мого захоплення, Влодику за наярювання на мій телефон протягом тижня, мегапідтримку завжди гарного настрою протягом усієї поїздки і чуйку на сніжну погоду, Тарасу за зібрану компанію друзів та співробітників, які поїхали із нами у такі непрості метеоумови та стійко винесли усі "знущання" над собою, Йордані за відважність підписатися з нами у тріп та цікаві дискусії, та Ігорку Мудрею із Олегом Svitoch'em за те, що таки передзвонили, таки наважилися і таки приїхали!
Зазначу, що незважаючи на ізобіліє снєга погодні умови були дуже складні для катання - сніг важкий, видимість нульова, орієнтація у просторі відсутня, однак батько Хаос так розклав свої зорі, що це не зважало хорошому настрою усіх наших та оптимізму, який просто бив джерелом з наших сердець. Так що всім, хто обіцявся, але не приїхав, великий неріспект, однак я думаю, що наступними вихідними ви виправитесь і нашаманите хорошу сніжну погоду, щоб і самими драйвово відпочити так як ми .
А тепер вісьолиє картінкі:
Мій муж, Йордана і Влодик перед першим спуском:
Ми в льогком іспугє після першого спуску:
Поки батьки п"ють медовуху, діти активно слухаються інструктора:
Горда Йордана:
І тріуфуюча Йордана, яка пішки з нами дійшла до підйомника:
Влодик ізображає з себе спасатєля, тягнучи санки:
Сидимо на столиках біля "Курятні", зустріч у неділю:
Наш завжди усміхнений та позитивний Ігорко Мудрік:
Я з фірмовою естрімівською флягою Мудріка:
Svitoch думає, а jordik креативить:
Фляга миру:
Наші закохані сноубордисти:
Влодик і малий Тарас, або картина "Отци і дєті":
Я счаслівий - майже спустились:
Ми - усі в зборі перед від"їздом з Ясіні, ландшафт на задньому плані чітко передає побут горян у весняний період:
Подякуємо батьку Хаосу, що всі залишились цілі, неушкоджені, здорові та задоволені після поїздки і що все так добре вийшло .
Детальний людський звіт буде дещо пізніше, кому вже несила терпіти - штурмуйте мій файлообмінник, всі фотки доступні для скачування.
Дякую вам, за те що ви є!
|
|
|
|
+
Джигит, jordik, Flash, dudunyk, Зёбра, Mudrik, igrus, zhuk, AndriyP, SMR, Ispanez, Lyudalyu, Yurkis, игрес, nep4uk, Dysya, Yurez, Bob_Kneissl, griig, Junior, Dimalew, li_, Vols, inney, badi.stryj, Мих |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 7 | 4 | 7 (78%) | 2 (22%) | 1 (3%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 130 | 403 | 81 (62%) | 45 (35%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 61 | 3417 | 9616 | 2177 (64%) | 1199 (35%) | 42 (1%) |
---|
|
|
|