Цитата:
Коментар від nep4uk
13-00 внизу 8, 11 підйомників?
|
Була тільки Іреус "Очі" зі своєю кампашкою, обіцяла в неділю замучати на 13, але ... не злапала
Цитата:
Коментар від igrus
можешь свои 10-ки на гвоздик дома повесить, у меня прокат будет
начнешь с ендуро, лорды ты катал, но чего-то испугался.
сантинель по строже лордов будут, хочу их первый на пухляке попробовать
а ты реально первый в ендуро 2012 встегнешся, так сказать откроешь лыжам мир снега :ok: "Советский Союз - глазами зарубежных гостей"
|
Такі ДА!!!
Все треба з чимось порівнювати, свою першу - найкращу пару Елан МегФаєр10 160см 2006 року, вперше катнув в неглубокому пухлому (10-15см), бомба! слухняно ріже дугу, на великій швидкості навіть вспливала. Потім пухляк позбивали в кучугури, і тут МФ10 на висоті. Ріже, ну просто розсікає ті свіжі легкозбиті з пухлого бугорочки. В мене був просто щінячий "васторг"
І тут з'явився СалоМоноВод тІгрус
, координатор (модератор і головний адмін) мого життя, сказала що забанить його як мінімум до наступного сезону (бюджет не витримує).
Забрав мої і Рижика улюблені МФ10, сховав в свій джип, а мені видав щось довге 177см (замість моїх 160) і чорне (замість веселенького риженького) - сказав що це єдина пара в Україні
Ну що робити, встігнувся, та й поїхав. Блін
, як виявилось воно слухняне, знайшов троха пухлого
соррі - вони вспливають на маленький швидкості, пішов на кучугури - так вони і по тих кучугурах вспливають, не ріжуть а вспливають, проходять м'ягенько начебто нема расколбаса
. На викаті, там де всі їдуть на прямих, і вже достатньо вкатали трасу, спробував карванути
, лягають в коротку дугу майже так само як мої зубочитстки
. Відкатав, перший день стільки скільки дозволили мені колінка, виклянчив цю цяцьку на другий день катнути вільвєт.
День другий. Вільвєт.
Йопсіль мопсіль! Воно зараза на свіжовідратраченому валить шо дурне
. Класика - гуд, карв - гуд. Прогибається і тримає таку дугу, яку я хочу. Ага згадав, вчора на льду вони так само тримали дугу без зривів навіть при невеликому куту закантовки. Празник скінчився тоді, коли тІгрус з багажника витягнув МФ10
.
Цитата:
Коментар від Mudrik
......
Попробывал Salomon Sentinel [2011] 185
Эти лыжи реальные фрирайды, на буковеле нечего делать, страшновато на них спускаться, особенно по буграм между "вешок".
......
|
За два спуски по 11 трасі, ці монстри (інакше не можу їх назвати), гупнули мене мордом об сніг два рази
. Вон хочуть великої швидкості і довгі дуги. Я ж жеж по своїй самовпевненості (після тих ендурів) захотів коротку дугу, за що був миттєво наказан, зацепом внутрішнього канту, і кувирками вниз по схилу
. Скорше за все, провина моя в тому, що присутня розножка, при недогруженості внутрішньої лижки, вона хоче йти по радіусу більшому від того, по якому йде зовнішня лижка, в результаті - кувирок
.
Цитата:
Коментар від igrus
Клепе по-моему надо школу открывать.
помню Черепашку в декабре - это две большие разницы!
видно, что время не зря теряли - пргресс на лицо.
......
|
Не бачив дівчону до того ні разу, але те що побачив сьгодні
Соррі за многабукаф і за многасмайлов. Я пісчу від задоволення, буду просити свого адміна щоб розбанила тІгруса
.
Зустрів Сержанта
, шкода не катнули разом, зараз буду пробувати бяларуську водовку.