Цитата:
Коментар від Bola
(Коментар 12674)
Мда, мабуть, Ювекс вважає, що провітрювати голову потрібно тільки чоловікам, і то тільки в моделях, розрахованих на гарячу голову )))
Дійсно виходячи з фото, не бачу слайдерів, які б закривали вентиляційні отвори. Між тим, можна як мінімум трьома способами вирішити проблему гіпервентиляції :shock: мозку
[list][*]купити підшоломник, оскільки в тебе в шоломі має бути система гнучкого налаштування під об'єм голови (IAS)[*]відчепити сзередини тканинну підкладку шолома та заліпити непотрібні дірочки скотчем або ізоляційною стрічкою, або іншим способом повністю закрти протік повітря, повернути підкладку на місце[*]відчепити підкладку зсередини шолома, вирізати з паралону заглушки, що на пару мм більші від вентиляційних отворів, та заглушити цими паралоновими вставками отвори, що досить зменишть потік вітру, повернути підкладку на місце[/list]
ps: А шолом ти обрала досить стильний, за сполученням кольору і малюнку.
|
Перший Віріант мені сподобався найбільше. Jolie мені так і рекомендувала. Треба вибратися на обід і купити поїхати, адже завтра уже на горку.
Інші варінти мені чомусь не до душі. Адже задуває лише на швидкості, а коли трошки повільніше десь їду, в черзі стою, на підйомнику їду - то ті дірочки в самий раз. Думаю, чудо вентиляції припиниться якщо я їх заліплю чимось.
ps: щодо кольору тут справа не проста. У мене на всьому екіпі (ну принаймі тому, що назовні) можна знайти лише два кольори - чорний і білий. Шолом, окуляри Uvex Сorus чорно-білі, костюм чорно-білий, рукавички теж. Чоботи білі. І тільки лижі і лінзи окулярів оранжеві.
При чому я не старалася щось купувати по кольору. Обирала речі, які підходять мені, що було дуже рідкісним явищем. І абсолютно випадково кольори складалися в одне. Шолом, наприклад, просто шукала XS. Ніде не було, а от один чорний попався маленький і з окулярами поріднився.
Мабуть я везуча, бо тепер все під все і під мене підходить. :dance4:
|