17.10.2008, 22:04
|
#1 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Как мы катаем?
Преимущественная техника катания на подготовленных склонах?
Карвинг или классика?
Варианта ответов специально два Вчитайтесь: "преимущественная на подготовленных"
|
|
|
18.10.2008, 18:10
|
#2 (посилання)
|
Человек-протест
Снаряга: Armada JJ
MAGFIRE 82xTi
|
я лох ))))))))))
|
|
|
18.10.2008, 21:21
|
#3 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Traffic_Jam__[TJ]
я лох ))))))))))
|
Чо вдруг?
|
|
|
20.10.2008, 17:08
|
#4 (посилання)
|
Райдер
Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet,
Magic J, Movement Goliath
|
Вопрос неоднозначный, ибо во фрирайде присутствует и та и другая техника ... конечно предпочтительней карвинг , но иногда приходится и попрыгать
Цитата:
Варианта ответов специально два Вчитайтесь: "преимущественная на подготовленных"
|
Каварный
Добавлено через 36 секунд
Хрен с ним ... карвинг
Востаннє редагував StasV: 20.10.2008 о 17:08.
Причина: Предотвращение даблпостинга
|
|
|
20.10.2008, 17:19
|
#5 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
подавляюча більшість катається ПЛУГОМ )) і їм пофіг на карвінг і класику... покупляли собі лижі за Х000$ (X від 1 до 9) а кататись не навчились...
|
|
|
20.10.2008, 17:56
|
#6 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Злой ты, Неон. Хотя твои слова недалеки от правды. Я за 7 дней каталки в Буке хорошо катающими видел только бывших спортсменов. По сравнению с той же Польшей в Украине совсем всё грустно. Пока грустно.
|
|
|
20.10.2008, 21:20
|
#7 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Neon
подавляюча більшість катається ПЛУГОМ )) і їм пофіг на карвінг і класику... покупляли собі лижі за Х000$ (X від 1 до 9) а кататись не навчились...
|
Як не прикро констатувати факт, але Неон таки правий: народ наразі більше понтується, аніж катається. Цього року при зустрічі з народом з сусіднього дружнього форуму мене відверто діставало, коли люди кілька разів запитували і підколювали: чого, мовляв, я катаюся у своїх старих черевиках замість того, щоб купити собі нові і модні, в тебе що грошей нема? Як пояснити людям, що мої жорсткі старі австрійські Даштайни мені більше до душі і зручніші, аніж ті нові наворочені (як на мене, нічим особливо не кращі) румунські росіньйоли/атоміки тощо, якими завалені наші магазини? Як пояснити, що мені паралельно що вони думають про мій одяг, спорядження, бо я ношу те, в чому мені зручно і комфортно?
А розмови на форумах! "Я купив собі то, сьо, на минулорічному не буду кататися, бо то вже не модно, ось на цій машині зручніше їздити на Буковель, а твоя ацтой" і т.п. Без посмішки та іронії неможливо читати подібні повідомлення. На жаль, народ у нас звик зустрічати по одьожці, і питання на зразок чого я не міняю кожного сезону рукавиці, куртку, штани, лижі, черевики наразі не є і в майбутньому не будуть рідкістю. А після такого спілкування відпадає бажання взагалі знайомитися з людьми в реалі.
|
|
|
21.10.2008, 06:25
|
#8 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
То Jolie То це ви класикою катаєтесь?
|
|
|
21.10.2008, 09:02
|
#9 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
То Jolie То це ви класикою катаєтесь?
|
Цікаво, з чого ви зробили такий висновок . На жаль, я б більше схиляюся до другого варіанту, хоча, якщо чесно, мені важко сказати як я катаю - я далеко не спец, мені подобаються елементи і одного, і другого стилю, тому в даному опитуванні я ще взагалі не голосувала .
|
|
|
21.10.2008, 09:50
|
#10 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Согласен с Traffic_Jam__[TJ]. Аналогично. наверное лох тоже. Поэтому не голосовал. Катаюсь вроде давно и стараюсь кататься везде по мере возможности и времени. Просто получаю удовольствие. Учился на классике и классикой. Сейчас что-то коректирую. Ну да ладно...
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 (68%) | 14 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 82 | 151 | 74 (73%) | 27 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 62 | 3220 | 8808 | 2107 (64%) | 1128 (34%) | 35 (1%) |
---|
|
|
|