Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :)
На кого я только небыл похож, теперь меня и к Сталоне прировняли
Злые вы уйду я от вас
Я же говорил хвотка расплывчатая, харошо хоть к бехемоту не прировняли . Сталоне как-то приятнее
Moric наконец-то установил аватарку соответствующую его статусу. Точно НОЧНОЙ ПРОРАЙДЕР. Я понял почему ночной, потому что спускает в сумерках таких горе фрирайдеров как я.
Тисовець - форевер!!!
Останній раз був там років 7 назад. Як там зараз, всі бугелі працюють? Як там інструктор з Соломону (Слава), ще на схилі?
Згоден, приємне місце. Був там місяць тому. Працював один бугіль і кріселко. Ще минулого року схили ратрачили, цього ні. Починають працювати з 10:00 тепер (раніше з 9:00). Бугелі рвуться. Мені обірвався при підйомі, і ще людям 4-м, був свідком. Але все одно, Тисовець має свою енергетику :ok: