Остальная снаряга рюкзаки, защита, шлема, маски |
28.08.2015, 13:54
|
#1 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl Katana
|
Full face. Який вибрати?
Вітання народ! В зв'язку з травмою виникла необхідність наступний сезон (як мінімум) відкатати в фул фейсі. Власне він потрібен, бо буду юзати захист шиї(щось такоо плану Защита шеи EVS R2 Race Black). З наритого в неті зрозумів, що потрібен легкий з короткою щелепою. Хотілось би почути Ваші думки, особисті враження з приводу такого екіпу.
|
|
|
28.08.2015, 15:49
|
#2 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol S4,
Super 7
|
@Muadib, варіант самий простий - ДХ вело шолом, але може не сісти.
Є ще шоломи для лонгбордів і роллерів з короткою щелепою. У парашутистів схожі.
|
|
|
12.09.2015, 15:58
|
#3 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
|
|
|
12.09.2015, 16:57
|
#4 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
@Muadib, пардон... Фулфейс на лыжах вообще нужен как защита собственно фейса от слаломных вешек или колючих кустов, смотря кто куда едет)) Фронтальный удар "челюстью" не дай Б-же при падении сильно увеличит нагрузку на шею, а не наоборот. Доктор, который прописал защитный "воротник", в курсе про твое желание юзать такой шлем?
|
|
|
13.09.2015, 16:51
|
#5 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цитата:
Коментар від Lom
@Muadib, пардон... Фулфейс на лыжах вообще нужен как защита собственно фейса от слаломных вешек или колючих кустов, смотря кто куда едет)) Фронтальный удар "челюстью" не дай Б-же при падении сильно увеличит нагрузку на шею, а не наоборот.
|
Перевага даної моделi в тому, що дуга не жорстка, а трохи гнучка, при падiннi зм"якшує удар.
|
|
|
14.09.2015, 08:09
|
#6 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Цитата:
Коментар від Lom
Доктор, который прописал защитный "воротник", в курсе про твое желание юзать такой шлем?
|
Лікар не а курсі це особистий вибір. Але такий захисний комір взагалі втрачає зміст без фула. Захист шиї йде не від удару в шию, а від компресії на шию. В даному випадку фул буде мати опору на комір і навантаження піде на ключиці чи на грудну клітину.., а не на шию. Інакше я не знаю як можна прикрити шию.
|
|
|
14.09.2015, 21:27
|
#7 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: зеленые:)
|
Цитата:
Коментар від Muadib
Лікар не а курсі це особистий вибір. Але такий захисний комір взагалі втрачає зміст без фула. Захист шиї йде не від удару в шию, а від компресії на шию. В даному випадку фул буде мати опору на комір і навантаження піде на ключиці чи на грудну клітину.., а не на шию. Інакше я не знаю як можна прикрити шию.
|
Я прогулял пару пар в мединституте, но на этой я присутствовал. Не знаю зачем носите воротник, но фулфейс утяжелит нагрузку, особенно на шейные позвонки и при резких поворотах головы, может быть вавка.
|
|
|
14.09.2015, 22:18
|
#8 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
@Muadib, Др. Вьюга дело говорит. Фулфейс - это ж не водолазная трёхболтовка, которая лежит на плечах и до головы не имеет отношения. Шлем по-любому будет удерживаться и вращаться именно головой и шейным отделом позвоночника, независимо от наличия/отсутствия челюсти, не? Может, таки взять и спросить у лечащего врача? Понятно, что он скорее всего вообще всё запретит, но можно же попробовать квалифицировано поискать меньше зло для твоего организма?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 5 | 33 | 49 | 33 (73%) | 11 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 130 | 403 | 81 (62%) | 45 (35%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 66 | 3443 | 9661 | 2203 (64%) | 1208 (35%) | 43 (1%) |
---|
|
|
|