Цитата:
Коментар від Vyacheslav
(Коментар 40851)
|
У мене SCOTT Shadow II White (такий як на аватарі), вже минулорічна жіноча модель - вибрала його насамперед через те, що ззаді на шиї він має м"яку паролонову вставку, яка унеможливлює ковзання шолому по шиї. На вигляд він трохи, як на мене, занадто гламурний (ну не люблю я гламуру) та засвітлий (вушка та м"який ремінець під підбородок будуть пачкатися), однак це був єдиний шолом у магазині, який ідеально тримався і не ковзав по моїй голові, не зсувався вперед на очі і назад на шию.
Як на мене, шолом має бути насамперед:
- дуже комфортним (не тиснути у вуха, чоло, окремі ділянки голови, не їздити по голові, не зсуватися);
- функціональним (мати отвори для вентиляції).
Про Giro як про бренд не можу нічого поганого сказати як і про Scott - мабуть, треба просто прийти і добре поміряти що одні шоломи, що другі і, виходячи із комфортності та власних побажань, вибирати. Обидва бренди достойні уваги, мають адекватну ціну (від найдешевших до найдорожчих моделей) та увесь перелік наворотів (слоти під mp3-плеєри тощо).
Серед моделей Giro візьміть до уваги Giro Encore 2 - у мене двоє знайомих такий юзають вже 2 роки, дуже задоволені. Ну і ясна річ, поміряйте пару моделей Scott, так сказати, для порівняння :pardon:.
|