![]() |
Цитата:
Вот потому для меня вентиляция поприоритетней будет чем гидрозащита :beee: А со снегом вообще проблем быть не должно...:good: |
Цитата:
|
після останньої поїздки на драг шось протупив і не оглянув шолом після каталки... сьоні настальнія замучала вирів илюку протерти з шолома і замітив невелику тріщину в зовнішній оболонці... десь 1.5 см в довжину... іде горилонтально від вентеляційного отвору над написом UVEX...
http://www.mamboo.ru/upload/uvex07x-..._softred_m.jpg я так розумію що покишо в такому можна кататись... але на майбутнє... шо з тим робити ?!?! |
я так розумію що покишо в такому можна кататись... але на майбутнє... шо з тим робити ?!?![/QUOTE]
При возможности купить новыи! |
ну я так і планую... сьогодні обдзвонив всі львівські магазини того який я хочу ніде німа (( а хочу я Giro Remedy S Comp Helmet ...думаю або в польщі куплю при найближчій поїздці... або буду чекати до нового завозу..і надіятись шо такий привезуть...
мож хтось шось може сказати про той шолом... StasV кожист в такому катає... 2StasV.. скажи шось про цей шолом... |
Цитата:
|
Цитата:
невже розколов ?? |
Цитата:
є мотокросова серія - без вентотворів та вони важкі, є середня велобайкерська група - небагато вентотворів, середня вага та добра комфортна підкладка, є ПРОмоделі - переважно карбоновві, з массою вентиляційних отворів та чомусь тоненька жостка підкладка. Для зими я би порадив золоту середину тому що дуже мяка підкладка а пару вентотворів можна закласти поролоном і забути про задування холодним повітрям. до речі , по 661 модель BRAVO PRO позиціонується і в МТВ і SNOW каталозі. в РЕМЕДІ катають декілька знайомих ДХшників, можу в них попитати про відгуки. а про 661 BRAVO хай POWDER розповість, він купляв для зими. Я в такому катю літом - нехолодно :unknown: |
jurabike: два роки назад коли був написаний той пост я реально не розбирався в тому... багато чого змінилось відтоді :) але сп за пояснення :):friends:
|
ага, пызнувато прочитав тему:unknown:
2 waterboy RECRUT в білому кольору дивится дійсно простовато, не то що в чорному камуфляжі... а особисто мені дуже сподобався SHIV, щось в ньому таки є http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../150082431.jpg а як він тобі, не звернув уваги ?? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:24. |