![]() |
яка модель велобагажника ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вело багажник серії Mont Blanc, самий простий , фото поки немає , описую: прямий металевий жолоб і підйомний трикутник який фіксує раму вела, колеса фіксуються в коробі-жолобі стяжками . ВСЕ. Як авто стоїть я шатаю вел. вроді би все намертво закріплено,як наберу швидкість то:shock: На кришку багажника приміряв, габарити не подобаються мені, ще хтось в ночі в дорозі зацепить! В когось є практика перевозки на криші авто, велосипеда на такі довгі відстані. Все таки 1200 км. 20 годин в дорозі.:help:
Добавлено через 5 минут Добавлю: як купував багажник сказали що дана модель вже не випускається і ціна акційна 39 євро. Добавлено через 30 минут Производитель: montblanc Модель: 728531 622 Classic Стоимость: 48 евро Найшов в неті свою модель,фото не знаю як вставить...Описание: Простое, надежное, проверенное временем крепление для велосипеда. Подходит как для обычных, так и горных велосипедов(рама от 25 до 80мм), устанавливается на любого вида поперечины.Крепление легко присоединяется к раме велосипеда и удерживает его в устойчивом положении. Колеса устанавливаются на V- образном профиле для наибольшей устойчивости, фиксируются ремнями. Замки входят в комплект. montblanc 728531 622 Classic": |
оффтоп
Цитата:
http://lh3.ggpht.com/_rjH2XaLU-m8/S7...5ckxlg/123.png З'являється вікно, в яке необхідно вставити URL-адресу зображення, яке ви хочете додати. http://lh5.ggpht.com/_rjH2XaLU-m8/S7...uZBYE/1123.png. Або пишете [IMG]1111[/IMG], де замість 1111 пишете повну URL-адресу зображення, яке ви хочете додати. |
2 Vitalik0303
нижні версії багажників дійсно мають слабкість трохи бовтатися зз слабких шарнірів. Я колись на таких перевозив десятки різних велосипедів і ще ні одного не загубив. Поликом. Багажники, боксы от MONT BLANC и FAPA. Крепления для лыж и сноубордов, перевозка велосипедов, грузовой боксы, Багажник для . Крепления для велосипедов Багажники, боксы от MONT BLANC и FAPA. Крепления для лыж и сноубордов, перевозка велосипед є два варіанти виходу з ситуаціі : 1. Поміняти модель Классік на Барракуду http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../159154395.jpg вона має глибокий паз під переднє колесо. Вел тримається в ньому навіть без ухватів. 2. А ще краще докупити другий Классік (вони випускаються і продаються, не знаю хто дав тобі дезінформацію) і причепити на дах два вела ( думаю що в тебе друг чи подруга ;) ) і звязати їх простими резинками з гачками. Ми так і зробили , про тріп до Криму прочитай тут http://extreme.com.ua/forum/mtb-terr...il-yihali.html Байкм не бовтались хоча вага мого була 16 кг а БігХіта всі 19 кг. |
2 yurabike: Вашу статтю про поїздку козаків до Криму по сіль я читав колись раніше. Респект. Поставивши вел на багажник в мене колеса повністю не ховалися в жолоб.Я думаю, може їх поспускати.Як в такому варанті що скажете?Як себе вел буде вести на швидкості? Багажник "Барракуда" я крутив в руках,коли купував свій,але пошкодував грошей,взяв класику-тепер шкодую. Ось і думаю, як на цю класику примостити тепер свій вел. Може переробити жолоб? Це все мої думки.Може хтось щось підкаже. :unknown:
|
не дуже уявляю як можна його переробити
та буде цікаво побачити результат |
Самому цікаво, але як зробити поки що не знаю. Може хтось дасть якусь рекомендацію:unknown:
|
HELP! Сталася така трабла: на звичайному польському лижному кріпленні (насадка на поперечину, "ножниці", напевно не раз бачили, з таким жовтим пластмасовим замком) на 6 пар порвався гумовий профіль ("губа", якою "закусуються" лижі, коли закриваєш багажник). Може в когось завалялась така резинка, або є щось подібне (кусок транспортерної гуми, чи якогось товстого коврика, чи смуга мікропорки і т. д.). Або може хтось готовий продати (чи подарувати:girl_haha:) одну насадку таких ножниць. Буду вельми вдячний. З мене :beer:
|
Допомога в розмірах бокса!!!
Прошу допомоги у форумчан. Хочу купити аєробокс thule dynamic 800. Можливо в когось він є в наявності, щоб поміряти чи влізе в нього одна пара armada ak jj 195см (поміряв то реально 193,5см). По характеристиках не влязить а по фото можна здвинути з центру і впихнути. Ну просто не хочеться брати дорожчий та більший аж 2,32м бо цей бокс 2,06м. Дякую.
|
У меня Туле 190 см по паспорту, спирит кажись. Ехали мы в прошлом году куда-то покатать.
Я Джуниору говорю, та не влезут туда AKJJ! А он такой, пфффффф, у меня, грит, все влазит. В итоге, Армады 195, Олимпус Монс 190 см, и две пары каго-то универсального карвинга+ботинки и куча еще всякого хлама. :) мораль - паковать надо умеючи! |
Ребята подскажите где можно взять на прокат крепления на крышу и поперечины Thule, сам бокс у меня есть.
|
Цитата:
тут можно |
Магазин автобагажників – автобагажники Mont Blanc і Junior. Багажники, бокси від MONT BLANC і JUNIOR. Кріплення для лиж та сноубордів, перевезення велосипедів, вантажні бокси
Прокат и продажа.. Сошлитесь на меня :skiing: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:05. |