| 

| Пилипец-Подобовец отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  18.12.2012, 13:17 | #111 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Министерство правды. Снаряга: Мягкая и убитая + новая и жесткая | І я там був і все бачив,  снігу  було достатньо місцями  50-70см  хороший пухляк до опори 13-ї (якщо з верху в низ), все що нижче  см 30-40 мокрий і важкий, без воску туго)  нижче 4-ї місцями каміння дуже не приємна штука, і ще дуже густий туман метрів 20 видимості. Хлопці на Гембі були, десь після 16.00 був пробіл. І ще рятувальники були і була в них робота ( |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 13:23 | #112 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від jack   І ще рятувальники були і була в них робота ( |  Сыпануло? |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 15:15 | #113 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: поза форумом Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | jack, і що там сталося, що рятувальники працювали? Можеш детальну інфо викласти?

п.с. сподіваюсь, усі зрозуміли, куди ділися їх пости?   |  
	|  |   |  

|  |  
+
 Terumo , Slavko_D , Muadib , Vols , Rio , Moric , Sheridan , Sova , Deimos , Albertowych , MiroBachi , vorigg |  

|  18.12.2012, 15:19 | #114 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl Katana | От тут на фотці    зона відриву. Де це конкретно? З фото зрозуміти не можу. |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 15:28 | #115 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Хмельницкий Снаряга: Armada JJ 2011 | вот такие трещины на пологих участках.... по всей горе, на крутых (чаша) видела реально, как пару таких огромных плит висело уже "на честном слове" с нами был спасатель - пошел посмотреть обстановку, он когда увидел - заматерился и сказал быстро оттуда уходить, я сфоткать не успела ( Насчет ЧП - было в тот день 2 перелома - руки и ноги (у двух разных людей), у кого - не знаю |  
	|  |   |  

|  |  
+
 Rain , Terumo , Rio , Muadib , Sheridan , Pertutto , Sova , Moric , wwa , nep4uk , Vols , Natusik , Zbishko |  

|  18.12.2012, 15:37 | #116 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl Katana | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від veter gor  вот такие трещины на пологих участках.... по всей горе, на крутых (чаша) видела реально, как пару таких огромных плит висело уже "на честном слове" с нами был спасатель - пошел посмотреть обстановку, он когда увидел - заматерился и сказал быстро оттуда уходить, я сфоткать не успела |  Судячи з вище сказаного на Гимбі катабельні тільки відроги? А в ідеалі вище зони лісу взагалі краще не суватись? |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 15:51 | #117 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Івано-Франківськ Снаряга: Salomon Scrambler 55, SHRED, Rossignol Axium, Uvex | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від veter gor  а ( Насчет ЧП - было в тот день 2 перелома - руки и ноги (у двух разных людей), у кого - не знаю |  Я надавав медичну допомогу з дружиною одному із них. Бордер зі Львова їхав по схилі в тумані і не побачив крутого обриву над дорогою на Магуру біля 17 опори, в результаті закритий перелом руки в типовому місці (зап'ястя) |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 15:53 | #118 (посилання) |  
	| дед 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: пока устраивает :) | Ромв лес тоже не ходить )))))

блин хоть не заходи сюда
 я из--за малышки не могу поехать
 а вы все злые
 я уже везде отписался шо невыездной
 а вы пишете
 постите и тд
 у меня уже глаз дергаться начал ))))))
 |  
	|  |   |  

|  |  
:)
 Muadib , Deimos , EZ , Sheridan , Niroman , Rio , wwa , vovan , Zbishko , Sova , kvitkar , ejen |  

|  18.12.2012, 16:01 | #119 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | tuk, ничего в этой жизни не случайно. Малая - твой ангел-хранитель! |  
	|  |   |  

|  18.12.2012, 16:07 | #120 (посилання) |  
	| Стропобалансер 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Public Enemy 176см | tuk, начинай джибить на Протасе   |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 5 | 10 | 3 (60%) | 2 (40%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 0 | 72 | 131 | 65 (68%) | 31 (32%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 6 | 14 | 2176 | 5192 | 1441 (65%) | 729 (33%) | 31 (1%) | 
|---|
 | 

|  |