| 

| Пилипец-Подобовец отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  13.12.2012, 22:54 | #81 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Rossignol Scratch Brigade | Ну тогда нужно поехать проверить! Очень хочу в горы!    Пойду лыжи из чехла достану - хоть посмотрю! |  
	|  |   |  

|  13.12.2012, 22:55 | #82 (посилання) |  
	| ZbishkoBand. Главарь 

Зараз: поза форумом Звідки: город хорьков Снаряга: SETH 2007,
FISСHER RC4 RACE SC 2007, ARMADA JJ
КОГТЕДРАЛ 2013 | Кстати , у меня в этом сезоне массовый вывоз выпускников ХАИ разных лет , а по совместительству  родственников , именно в Пилипец . Присоединишься к компании ?   ) Вам будет  что вспомнить   )) |  
	|  |   |  

|  13.12.2012, 22:55 | #83 (посилання) |  
	| ... 

Зараз: поза форумом Звідки: Uzhgorod Снаряга: AK JJ | Приезжай ... С Бандой!!! ХАИ - Привет! 
О неприсоединении не может быть и речи   |  
	|  |   |  

|  14.12.2012, 10:46 | #84 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Чорноморськ Снаряга: Salomon 3V (SL, 165), Völkl Racetiger (SL, 165). | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від griig  2 SpinПо пунктам:
 1 Магура, учебные склоны с бугелями
 2 Людей на выхи многовато, но терпимо. Я про Магуру
 3 Ломоов не сильно замечал.
 4 Паркуюсь на любом близлежащем паркинге. До кресла на Гембу 7 мин, Бугель на Магуру еще ближе.
 5 Оснежения нет.
 6 Ехать - Однохначно!!!
 При наличии снега на учебном склоне, только бугель, без кресла

Добавлено через 2 минуты

Я про бугеля на Магуру, не путать с бугелем на Гембу
 |  Прошлой зимой (март) жена потихоньку в плужке спускалась под малым бугелем Гембы. Попробуем все же прокатиться с креселки на Магуру, тем более, что общественники-благоустроители "прорубили окно" к выкату, за что им наше преогромное "Мерси!" |  
	|  |   |  

|  14.12.2012, 12:03 | #85 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Івано-Франківськ Снаряга: Salomon Scrambler 55, SHRED, Rossignol Axium, Uvex | Що б ви там собі не говорили, що ще не можна, лижі поцарапаю і т.д. і т.п а Я ЇДУ   !!!!   ЗАВТРА!!! зривати пухляк на Гембі і не говоріть дурниць про підкладку  я говорив з досвідченими райдерами  вони вже катали і кажуть КЛАСНО!! скользяк не покоцали . Приїду напишу Звіт. з фотками

ПС ей, не заздрити... |  
	|  |   |  

|  14.12.2012, 14:46 | #86 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: UA | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Бандера  Що б ви там собі не говорили, що ще не можна, лижі поцарапаю і т.д. і т.п а Я ЇДУ   !!!!   ЗАВТРА!!! зривати пухляк на Гембі і не говоріть дурниць про підкладку  я говорив з досвідченими райдерами  вони вже катали і кажуть КЛАСНО!! скользяк не покоцали . Приїду напишу Звіт. з фотками

ПС ей, не заздрити... |  в одному фільмі була така фраза - "для молодих війна, для старих розмови", хто ше відчуває шо молодий - вперед! хто ляля, то нехай ляля!))) вам поставив + |  
	|  |   |  

|  14.12.2012, 15:02 | #87 (посилання) |  
	| Ночной прорайдер 

Зараз: поза форумом Звідки: Užhorod Снаряга: Тяжёлая... | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Бандера  Що б ви там собі не говорили, що ще не можна, лижі поцарапаю і т.д. і т.п а Я ЇДУ   !!!!   ЗАВТРА!!! зривати пухляк на Гембі і не говоріть дурниць про підкладку  я говорив з досвідченими райдерами  вони вже катали і кажуть КЛАСНО!! скользяк не покоцали . Приїду напишу Звіт. з фотками

ПС ей, не заздрити... |  Разве может  секс каталка не нравиться, даже с ссадинами, расцарапанной спиной и без смазки?  |  
	|  |   |  

|  14.12.2012, 16:56 | #88 (посилання) |  
	| off piste 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116 | Є ще таке інфо: дзвонив народ з Плп, кажуть сніг є, підложки нема взагалі, кущі ожини і чорниці + лижі, канти = балаган повний, некомфорт. Такщо хто їде завтра, обережно там! п.с. і не зважаючи на такі новини, заздрю тим, хто буде товктись по боржаві завтра))
 |  
	|  |   |  

|  16.12.2012, 15:12 | #89 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Beregovo/Uzhgorod Снаряга: пох..... главное чтоб скользило и ехало | в сбт никого там не было?отпишитесь!
 или все еще скользяки заливаем?
 |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 8 | 18 | 6 (55%) | 5 (45%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 0 | 78 | 161 | 38 (49%) | 40 (51%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 6 | 14 | 2184 | 5230 | 1417 (65%) | 741 (34%) | 31 (1%) | 
|---|
 | 

|  |