Пилипец-Подобовец отзывы, жильё, трансфер, цены |
28.02.2011, 11:36
|
#221 (посилання)
|
off piste
Зараз: поза форумом
Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116
|
Були з Рейном енд компані 26-27 лютого в Пилипці!
Нема слів, щоб описати все пережите, обкатане, побачене і всіх зустрітих там
В суботу катнули різні напрямки траси, трохи поганяли в лісі, снігу там просто море, але важкуватий. Народу в лісах взагалі нема (як і в самому Пилипці катальщиків було мало! УРА!), кайфово летіти поміж деревами, коли навколо сніг сніг сніг!!! Нарешті справжня зима! Потім зустріли Ліду, Вейкранера, Блота і збігали разок на перемичку, звідки звернули в безмежні нереально суперові простори цілини в напрямку до траверса Магури, відчуття такі: аааааааа!!!! бомбезно просто! нема слів....просто нема. Треба було бути там і це відчувати. Хто не був - пропустив півжиття! чесно! А сонце і синє небо...було так тепло і стільки снігу...мммм...я ще там... а потім баня, тотальний релакс, вино, друзі під боком...ех!
Другий день(неділя) виявився ще крутішим і незабутнішим! Погода сонячна, видимість 150 %, траси ну нафіг, біжимо на Гембу! Краєвиди зачаровували, в кулуарах стільки снігу і навколо ці всі білі вершини і синє небо просто звели мене з розуму і я ніби вже у Львові, але мене тут нема, я залишилась десь там....(зараз так розумію Ріо, який після Пдб мучився в нетрях шумної столиці, бажаючи повернутись знову туди... %) )
Гемба як завжди могутня, незабутня, сувора, але ПУДРА там така!!!!! пливем, пливем в паудері аж до Шипоту.... я давно не відчувала такого під своїми ногами... ніякі покатушки за цей сезон не зрівняються з цими вихідними! ТОТАЛЬНЕ ЩАСТЯ!!! не знаю як можна жити без цього...я просто закохана в Баржаву...
Дуже раді були зустріти Волса, Парадокса, Ноумінінга, Таню з АСС і ще різний народ, сорі кого не згадаю....вихідні вдались на всі 100...фото крутезних краєвидів будуть! = )
Перечитала як народ в Пдб відривався..мабуть на ці вихі весь Пдб-Плп був охоплений шаленим всюдисущим щастям! ех
писи. і ще, для зовсім матрасніків: на Гембу їздить крім ратрака іще снігоходик, 50 грн з рильця. Але ми ж круті райдери, хіба нє? тому нас возили власні нозі))
Востаннє редагував Netka: 28.02.2011 о 13:21.
|
|
|
|
+
Витек, Gera, Rain, Vols, dudunyk, Pertutto, blot, madkonti, griig, Влад2010, sitkar, wissem, Sera
:)
CLS, Wakerunner |
28.02.2011, 12:00
|
#222 (посилання)
|
Hunter
Снаряга: всегопонемножку
|
По поводу апрески после телемарколагеря в ПДБ скажу коротко.Как только в небо возле "сказки " вознеслись салюты , сказочные еноты начали жечь свои жилища , собирать пожитки и пытались перегрызть клетку...По маленькой свинке(Моисей ) - она тихонько общалась о плюсах телемарка со мной , Фанкарвером и Аллигархом .К сожалению ребята из школы Оленей не застали свинскую дискуссию - им нездоровилось и они ушли немного раньше...Короче ЭТО БЫЛО ОФИГЕННО!!!
|
|
|
28.02.2011, 13:02
|
#223 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Боржава 26-27.02.2011
Писать много не умею. В общем читатель я. Как в том анике «Чукча не читатель. Чукча – писатель. Только у меня все наоборот.
Но, фото – поделюсь.
Было приятно покатать с Володей (Paradox). Приятно было пересечься с Володей (Vols), ну и конечно же с Женей (ev) и Ирой (Зеброй)
Альбом тут:
ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ
|
|
|
|
Зёбра, Gera, Keks, sitkar
+
Yurez, Bob_Kneissl, ev, Vols, Netka, Powder, Dolce, Voyager, Влад2010, dima13, Paradox |
28.02.2011, 13:17
|
#224 (посилання)
|
Hunter
Снаряга: всегопонемножку
|
И ты молчал о вылазке!!!Кстати первое фото наводит на мысли о хорошей линии(по краю наддува , уход к домику)...Это будет в четверг если будет видимость.
|
|
|
28.02.2011, 15:56
|
#225 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
|
На первой фото сопли который сдернули слева от чаши если смотреть сверху вниз. так это ваших рук, точнее лыж дело?
|
|
|
28.02.2011, 16:14
|
#226 (посилання)
|
...
|
Цитата:
Коментар від ks
На первой фото сопли который сдернули слева от чаши если смотреть сверху вниз. так это ваших рук, точнее лыж дело?
|
Нет.
Но фото сделанное сразу после всего этого схода. Мы тогда только начали подъем от кресла.
|
|
|
28.02.2011, 16:27
|
#227 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: Кайты Ocean Rodeo, Airush, Slingshot, Naish, Cabrinha, F-One и С-тип. Сноуборд Lamar. Лыжи- любые.
|
а не выли вдоль этих сопель вверх пешком ходили? если вы- в чем сокральный смысл?
|
|
|
28.02.2011, 16:40
|
#228 (посилання)
|
...
|
Цитата:
Коментар від ks
а не выли вдоль этих сопель вверх пешком ходили? если вы- в чем сокральный смысл?
|
Еще раз - НЕТ!
Я фотографировал с противоположной стороны.
Мы спускались и ходили чуть дальше и намного выше и к этим хождениям отношения не имеем.
|
|
|
28.02.2011, 16:53
|
#229 (посилання)
|
Старый лыжник ))
Снаряга: Nordica Girish 185 10/11, Nordica Enforcer 185 08/09
|
Мы с Григом как раз подниматься начали когда чувак первую соплю пустил.
Кстати классический пример, когда лавина начинается из точки. У Грига на фотке это очень хорошо видно. Если бы склон был метров на триста длиннее уже была бы не большая сопля, а небольшая лавинка. Со всеми последствиями!
А на моей фотке хорошо видно по какой идиотской линии ехал человек. Нафига было резать весь кулуар если в эту же точку можно было классно съехать с седла.
|
|
|
28.02.2011, 17:09
|
#230 (посилання)
|
...
|
Ну раз это вызвало такой интерес, выкладываю еще пару фото этого сюжета
|
|
|
|
+
Pertutto, ev, Keks, Альпи, Gera, dima13, Vols, Bob_Kneissl, sitkar, Albertowych, Paradox
birdmilk |
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 13 | 21 | 11 (73%) | 4 (27%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 6 | 142 | 543 | 74 (52%) | 62 (44%) | 6 (4%) |
---|
Month | 6 | 74 | 3614 | 10665 | 2248 (62%) | 1318 (36%) | 49 (1%) |
---|
|
|
|