![]() |
@sanyana ,мне кажется не прав ты, надо связываться с хозяевами и спрашивать ;)
центральный сайт это как сайт бука, все готели, что заключили договоры с ними дают персональные скидки, если связываться с ними на прямую.. есть еще не один ресурс по готелям в регионе ;) |
@yura.bogomol, що б так планувати, треба сабаку на таких стиковках з'їсти! А нам, аматорам... поки і МАУ підійде.
Цитата:
Ото "все інше", при самому гарному розкладі буде виглядати так: ̶̶ Хелоу, пипл! Хочу заброньувати ваші апарти на 7 ночей! Чи буде у мене безкоштовний скіпас???;) ̶̶ Бонджорно, сеньйоре! Сі!!! Приїхайте, пер фаворе!!!:preved: ̶̶̶ А то нічого, що ваших апартів нема в офіційному списку учасників акції???:nea: ̶̶̶ Це Італія, сеньйоре!!! Коза ностра - каморра - мамма мия!!! Мій кум, Джузі, працює бугельманом! Все буде тіп-топ і чікі-бомбоні! Приїхайте! Пер фаворе!!!:beer: Тобто, я думаю, що треба броньувати на букінгу (подешевше буде) і брати з собою 125 єврів на скіпас. Складеться з безкоштовним - буде приємний бонус, а не складеться... то нічого непередбачуваного не буде!:unknown: І цеє... Ігор, ти з нами? Чи суто морально бідолаг підтримати?:) |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Трансфер від Мілана до Лівіньо (якщо брати в аренду машину) буде коштувати не менше, чим бус з Мукачева до Лівіньо і "спатки"...Якщо найдете надійного "бусика" з поміркованими "хотєлками", можу приєднатись на умовах безкоштовного скіпасу, бо вже цьогорічний ліміт на італійські скіпаси був вичерпаний у Валь Гардені...
|
Цитата:
Пропонуйте! І умови зміняться. Ми шукаємо не "туристів" і "пасажирів", а компанйонів! І хотілося б думати - не тільки на цю поїздку!:friends: Щодо безкоштовного скіпасу... На сьогодні маємо 300+ євро на людину з безкоштовним скіпасом, або 100+ євро на людину і скіпас за 125 євро. І шо робити???))) При цьому всьому, Лівіньо - не обов'язкова умова. З 7.04 по 14.04 - не обов'язкова умова. У вас є кращі, цікавіші варіанти? Пропонуйте!!!:Bravo::snezhok: |
Ви теж не повністю мене зрозуміли...Але мабуть я ще й не так висловився...Я мав на увазі дуже просту річ: що можу приєднатись (щоб завершити сезон) у бюджетну поїздку на бусику, ось і все...Але здається мені, що завершувати я буду на Буковелі або Драгобраті в березні.
Стосовно поїздок на каталку, в Альпи, взагалі, то на слідуючий рік хотілося б попасти в 3 долини, зараз розмірковую над цею поїздкою... Останні два роки ми їздили з друзями на бусику "дикарями" в Зельден и Доломіти. Поїздки організовува я сам, всі лишились задоволені, бюджет був дуже скромним,а програма включала ще й єкскурсійні маршрути. Комерційну винагороду отримував лише лижник, який був за рульом свого бусика, так що я теж палкий прихильник НЕ КОМЕРЦІЙНИХ гірськолижніх турів. |
Цитата:
|
@Dyadya,:good: Не можу сказати, що не заздрю...:oops:
Нажаль, у нас нема друга-лижника з бусом. Але, "ще не вечір", може і складеться...:Yahoo!: Буковель/Драгобрат/Тростян... Так, ці місця і нас чекають. Як план "Б". Виключно, як план "Б". Головне надію не втрачати!:) |
Цитата:
|
@Lom,:preved:
Це ж треба, як нам поперло...!!! Кричу, волаю, репетую!!!:Yahoo!: От тільки куди? В приват?:unknown: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:46. |