![]() |
Ми завжди, коли їдемо бусом, розробляєм ще й туристичний маршрут після каталки + невеликий заїзд на шопінг, терми і т.і. Щоб від поїздки по пустелі автобанів залишились ще й враження від місцевості де ти катав чи проїзджав...
Як правило ми виключаємо з маршруту всі нічні перегони...воно того не варте... Якщо немає часу на 4-х денну туристичну подорож по автобанах, тоді Візєйр і МАУ Вам в поміч...з баулами, чохлами для лиж, сумками для ботів і рюкзаками для шоломів! :) Хоча як дуже вдарить сніготоксікоз, то й МАУ як знахідка виходить + 4 дні відпустки залишаються... |
Мабуть, прийшов час апнути тему!?:agree:
О, Великий Сніжний Боженька!:preved: Пішли нам у кумпанію хоч одного лижника! Обіцію всю подорож матом не сваритись!:oops: Не можеш лижника? То пішли чисто карвера! Обіцяю 2(дві) години в день суто по трасам їхати! Як зайка!:girl_dance: Не можеш карвера? То пішли нью-скулера! Обіцяю раз в день дропнути і жопою вперед їхати (50 метрів)!:crazy: Не можеш нью-скулера? То пішли бордера! Обіцяю ту звірушку - борда без рукавиці голою рукою погладити (один раз)!:scared: Дуже сподіваємось на твоє розуміння і ласку!!! З.І. За фрірайдера, боженька, навіть не питаю...:( Бо не вживаю, вибачай!:pardon: |
В кінці сезону мабуть то буде тяжко найти невгомонних райдерів...Але ж мабуть Є серед нас ще ті, хто не ДОКАТАВ в цьому сезоні! Успіхів ВАМ!
|
@Dyadya, дякую! Як це можливо "докатати"?:unknown: Це самообман, коли вже ніде нема снігу, а поїхати туди, де він є нема ніякої можливості.
Гарні зими (в моєму контексті) - зло!:crazy: Вони розбещують "невгамовних райдерів" і ті безвідповідально ставляться до моєї пропозиції.:punish: Надія помирає останньою.:) |
Кто-то уже планирует отметить НГ 2019 в Альпах?
Хотим поехать семьей (3 чел.). Устроит вариант через европейского туроператора. Я попробую узнать по одной польской турфирме. Ежели чего, выложу информацию. |
Цитата:
Мой папа до сих пор за Динамо ))) Из бюджетов поездок друзей этого года понял что Европа обходится примерно 600+ Евро (это 17000грн (если на 2х или 3х вообще :shock: , что мне совсем не интересно :cry:) Но это я понимаю что я бедный и мне поездка на Бук обходится в 200 $ |
@Джигит, хочется "обкатать" свой биометрический паспорт - раз. Хочется улыбаться во все свои зубы - два. Хочется чего-то новенького - три. Вове пора практиковать свой Deutsch - четыре и т.д.
В Буковеле неплохо, но постоянно кто-то пытается испортить настроение. Не хочется о плохом... Тростян то малехо другое. Приятель по спорту живет в Сочи, работает инструктором в КП, приглашает в гости. Ну как сейчас в Рашку ехать на отдых? |
Прошу совета!
Думаю я этим летом попробовать катание на леднике в Альпах, но много вопросов: 1. Где? Пока ориентируюсь на Хинтертукс, но может есть что поинтереснее? 2. Транспорт? Самолет или автобус? Что с местным транспортом? 3. Жилье? Как найти и дешевое и от горки недалеко? 4. Apres Ski? Как я понял, каталка обычно в обед закрывается, что делать потом? В смысле не бары и дискотеки, а прогулки в горах, пешие и вело, скалолазание, ну и все такое, активности на свежем воздухе, короче. 5. Фрирайд/скитур возможен? 6. Самому или через турфирму? 7. Что еще забыл? Пока нас собирается двое, катаем хорошо. За любые советы большая благодарность. |
@Pinokkio, сам літом не був, радити не можу.
Читав якось це. Статті вже 7 років, може щось змінилось, але все ж прочитати варто:) P.S. Що точно можу порадити - сонцезахисний крем... багато крему:) |
Цитата:
Где кататься летом сам там только зимой бываю, так что какой-то контретики добавить не могу ... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:31. |