![]() |
Шо, тіпа банда збирається? Хм, я не проти ;)
|
Цитата:
Приємно чути! Поки Слава десь ходить... уважно читай тему. На пам'ять нічого вчити не треба, крм моїх постів:pleasantry: Далі буде видно...:agree: |
Ну от! При підтримці та за сприяння одного нашого відомого і шановного колеги - гірськолижника... ми майже маємо буса!!!:Yahoo!:
Чому майже? Бо на 100% буде ясно в цю суботу. А поки що, щиро сподіваючись, що все складеться добре... декілька уточнень. Бус буде стартувати з Чернівців. В бусі 6 (шість) місць, два з яких вже зайняті. Як остаточно буде ясно з бусом - доведеться відразу бронювати апарти. Тобто, якщо маєте бажання і на 100% впевнені - будь ласка, визначтесь до суботи!:preved: |
скинул Лому визитку с апартов. понимает только итальянский бюджетный вариант в центре. просторные номера, кровати раздвигаются для мужчин ;) по желанию обоюдному ))
можно все спросить итальяно детект Добавлено через 4 минуты с 07 апреля и на неделю, потом еще две недели заездов и отездов. все должно быть убрано к утру отьезда пока дерзайте |
@igrus, скинь і мені, будь ласка. Для загального розвитку...:oops:
|
я не знаю как в личку с телефона скинуть фото
фб вайбер могу |
У вайбері відписАвся...)
|
Трошки прояснилася ситуація з бусом.
Бус вийде на 100-120 євро на людину, якщо буде 6 (2 вже є) бажаючих їхати. Відповідно чим меньше їде - тим дорожче бус. Якось так...:unknown: |
Нормальна ціна, я б сказав, мінімальна, як для Лівіньо...Жалкую що не виходить приєднатися....От би цим бусом в 3 долини на наступний рік катнути...:good:
|
Цитата:
1. Бус. Дорога з Києва в один кінець більше, ніж 2 доби. min 6 чоловік. min 120 трансфер. min 110 апарти. 125 скіпас. max 50 хавчик. Загалом min 405 євро. 2. Авіа. Дорога з Києва день-в-день. Рано вилетіли, під вечір в апартах. min 3 людини. min 255 авіа+лівіньоєкспрес до апартів. min 110 апарти. 125 скіпас. max 50 хавчик. Загалом min 540 євро. На мій погляд, ціна авіа відрізняється добре так. Але переваги... тут важко не оцінити! Що скажете? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:01. |