![]() |
Цитата:
а про "примахуватись" - а якшо примахаются так, шо з літака в парижі, наприклад, не випустять? страшно якось... чи може якшо не раз, а два через словаччину то не так достібуватись в інших країнах будуть?? в когось є подібний досвід? Дякую, Неоне, за відповідь! :agree: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Но напоминаю, бронирование только через нас, никаких прямых ваучеров и писем от хозяев коттеджей. |
Цитата:
35+20+20 євро оформлення першої візи. Потім ще 100-200 євро поїздка + покупки і знову 35+20 за другу візу. Орієнтовно 300-350 євро . Краще за ці гроші купити тур в Ясну , поїхати і відпочити там . Отримаєте 2-5 річний мультік. Але я поступив ще інакше . Отримав з Польщі виклик на змагання , показав в візовому ліцензію тренера ( є інші варіанти ) і здав документи на візу без 35 євро консульского збору . Оплатив суто 205 грн за послуги візового центру і 180 за заповненя анкети, фото , страхівку. За 7 днів отрмаю паспорт, розраховую на річний мультік. |
Цитата:
:mosking: |
Збираюсь в кінці серпня їхати на машині в Болгарію, Золоті Піски, це буде майже перша моя поїздка закордон, тому є кілька моментів які хотів уточнити у форумчан:
1. Довіреність на авто. Авто зареєстроване на попередньому власнику, в мене довіреність, чи потрібно робити тимчасовий талон чи випустять з довіреністю (в довіреності написано що можна їхати закордон)? 2. Ще щось чув про неоплачені штрафи, типу якщо на власника авто є виписані прострочені штрафи, тоді авто можуть не випустити закордон? Якщо так тоді чи можливо мені це якось уточнити? Можливо є ще якісь нюанси які варто знати, їхати будемо через Румунію. Жилети, трос, вогнегасник, аптечку, лампочки, запобіжники беремо, тонування немає... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:35. |