![]() |
Цитата:
Так, це перевірено на власному досвіді! Я не кажу що там обовязково всі продукти погані, але мені кілька разів траплялися прострочені йогурти, зіпсуті сосиски-ковбаса |
Цитата:
|
Особисто на моїй памяті таке було і літом і зимою. Але, звичайно потрібно просто дивитися що купуєш і перевіряти дату виготовлення і споживання.
Але, думаю, що взяти з собою якісь продукти не складе великих труднощів (не маю на увазі алкоголь). Памятаю, ми навіть якось купили в Славську Львівське пиво (тоді я його ще пив:) ) прострочене, але воно було на той час смачніше ніж у Львові. Загалом, можу сказати, що схожа ситуація з простроченими продуктами спостерігалася і в Ясіні, і в Яремчі. |
Поделитесь инфой о состоянии склонов, беркут, тростян, или отпишитесь кто будет катать на этих выходных. Всем заранее спасибо.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Про Погар цих вихідних.
Траси підготовлені, снігу накидали достатньо, людей суттєво побільшало - навіть були черги. Правда, лижі бажано підготувати і намастити. Сьогодні був інцидент на канатній дорозі - злетів трос і крісла почали їхати не вперед на гору, а навпаки - вниз, тобто назад. Поломку швидко ліквідували, крісло працює в нормальному режимі. Загалом Погар нормально катабельний. На Тростян не поїхали - незважаючи на його катабельність, на жаль, ще з готелю в центрі Славська було видно, наскільки деякі схили сірі. Очевидно, що кататись можна, якщо акуратно. Наразі стало шкода спорядження. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Вчера были на Тростяне. Камни, трава, местами участки песок, земля. Все очень печально. Снега мало очень. Лижы поцарапанные, побитые. Кататься ваше нет смысла, больше нервов.
Сегодня были на Погаре. Инцидент с канатом позитивный, всех на скорости понесло в обратную сторону))) До 12 можно было кататься, камни были местами. Пушки работали. Потом плюсовая температура. Пушки выключили. За час счесали половину склона - земля, камни лыжи не ехали. Благо что мы не додумались взять абонемент на весь день. Если и дальше будет +°С то не будет дела. Ехать в Славске категорически не советую в ближайшее время. Нужно много снега и мороз. Нервы, побитые бока, покоцаные лыжи обещаю. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:26. |