| 

| Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  06.01.2009, 14:08 | #111 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Elan MF 78 160 / Extrem Patriot 170 (08) / Salomon R2 122 180 (12-13) / Canyon AM | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Albertowych  на буковелі використовують ШВИДКІСНИЙ спуск крісла   |  Albertowych, просвітіть, то як? Коли сидіння кріселки відкидується і ти випадаєш додолу? ))) Чув, що там якось іноді буває так, що кріселка починає ЗАНАДТО швидко обертатися.... |  
	|  |   |  

|  06.01.2009, 16:08 | #112 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: ...... | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Bola  Albertowych, просвітіть, то як? Коли сидіння кріселки відкидується і ти випадаєш додолу? ))) Чув, що там якось іноді буває так, що кріселка починає ЗАНАДТО швидко обертатися.... |  А ви що не чули пригоди, коли двійка дала задній хід на прискореній швидкості? За 2 хвилини було знято - зкинуто .... ну не знаю скільки народу, слава Богу без жертв. Адміністрація Бука стверджує, що всім була надана допомога і компенсований скі-пас на одигн день. Мене через цю тему і забанили   |  
	|  |   |  

|  06.01.2009, 17:58 | #113 (посилання) |  
	| Одесса-мама 

Зараз: поза форумом Звідки: Odessa Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Albertowych  А ви що не чули пригоди, коли двійка дала задній хід на прискореній швидкості? За 2 хвилини було знято - зкинуто .... ну не знаю скільки народу, слава Богу без жертв. Адміністрація Бука стверджує, що всім була надана допомога і компенсований скі-пас на одигн день. Мене через цю тему і забанили   |  Витя. Твоё вмешательство стоило руководству Буковели (е). Не знаю как точно-тысяч  этих "пасов" Спасибо что не "нашли". С рождеством наступающим Вас всех  |  
	|  |   |  

|  07.01.2009, 00:11 | #114 (посилання) |  
	| Посол Тростянкома, Бордер 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г; | 
	Цитата: 

| То, звісно, не було подарунком останньому туристу сидіти с 15.30 до 19.30 на підйомнику. Незрозумыло, чтому так довго знімали туристів, якщо кріселка була підключена до резервного живлення вже о 15.50? |  Не забувайте про "високий профессіоналізм" журналюГ пишучих подібні новини. Ця стяття викликає більше питань, ніж дає пояснень. Взагалі не зрозуміло яку роль у тому всьому відігравали " сили гірських рятувальників", якщо кріселка була підключена  до резервного живлення? Що означає " близько 220 туристів були зняті з підйомника"? Для чого їх знімати, якщо кріселка продовжила свою роботу, хоч і з 20 хвилинною затримкою? І як взагалі змогли помістити на 1-номісну кріселку 220 чоловік? Ну і на кінець що там можно було робити на протязі 3,25 години?.. |  
	|  |   |  

|  07.01.2009, 00:59 | #115 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: Blizard fr20 2002 | Так я не понял, а что очевидцов приключения из Тростянкома в этот момент на горе не было? Вы ведь туда постоянно гонцов высылаете  . С журналистами точно каши не сваришь, такое налепили. |  
	|  |   |  

|  08.01.2009, 11:53 | #116 (посилання) |  
	| The Last Boyscout 

Зараз: поза форумом Звідки: Kharkov, UA Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Didyk Y  Так я не понял, а что очевидцов приключения из Тростянкома в этот момент на горе не было? Вы ведь туда постоянно гонцов высылаете  . С журналистами точно каши не сваришь, такое налепили. |  Да были, конечно...Просто ничего экстраординарного на самом деле не произошло...Неприятный, но рабочий момент. 
И - помним о "позитивности данного ресурса"  |  
	|  |   |  

|  08.01.2009, 19:16 | #117 (посилання) |  

Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г; | 2Didyk Y На сколько я понял произошла задержка креселки на 20 минут и людям в кресле пришлось висеть на 20 мин дольше чем обычно. Не думаю что за это время можно замёрзнуть, но всёравно не приятно. Не знаю много ли это - 20 мин. чтоб подключить резервный источник питания, как для меня то много. Но очевидцы удивлялись отменной его работе и достаточной заправки топливом. Так как в других часных котеджах все имели много хлопот, кто дизель так и не смог запустить, а у кого не было запасов соляры. Говорят на заправке выстроилась не малая очередь с канистрами за солярой   
Больше всего не повезло людям находящимся на нижнем и среднем Западе, и Севере. Так как они не оснащены дизельными подстанциями и подниматься от туда пришлось пешком. Ну эта получасовая прогулка пешком могла пойти только на пользу для здоровья   
А то что в статье написали в одну кучу, означает что на горе в этот день было много "бухающих" туристов и креселка на дизеле работала до 19.15, пока последний печёночник не соизволил спуститься вниз. |  
	|  |   |  

|  14.01.2009, 13:41 | #118 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ялта Снаряга: Elan 777(6/7), SL(5/6), Dynastar Legend Pro Rider(7/8) | 

Где круче?

Скажите, после Кавказа, где покататься в Украине? Так, чтобы покруче, подешевле, поменьше очередей, без притязаний? Это Тростян? |  
	|  |   |  

|  14.01.2009, 18:13 | #119 (посилання) |  
	| English Deutsch Italiano 日本語 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: Elan Mag Spice 2008,
БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008 | дадругих альтернатив не вижу, насчет покруче
 дентги считать не охота..везде примерно одинокого плюс минус 200-300 гр
 |  
	|  |   |  

|  15.01.2009, 02:04 | #120 (посилання) |  

Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г; | Так, чтобы покруче и подешевле это фрирайд с Черногорского хребта, Боржавы, Марморосов, Ангарский перевал в Крыму, ну и масса других диких мест в карпатах.Ну а если лень подниматься пешком и согласен всёже раскошелиться на подъёмники то это Тростян, Пилипец, Драгобрат. На Тростяне просто больше всего разнообразия и дешевле Пилипца и Драгобрата.
 |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 6 | 5 | 4 (57%) | 3 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 209 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2169 | 5242 | 1429 (65%) | 731 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |