| 

| Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  16.12.2008, 19:34 | #81 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Дрогобыч Снаряга: прокатные :) |  |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 11:13 | #82 (посилання) |  
	| The Last Boyscout 

Зараз: поза форумом Звідки: Kharkov, UA Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion | Ну нельзя же так с утра , klasikkk! 
Открываю тему "Славск"(название населёнки у меня  ассоциируется исключительно с Тростяном),  вижу пост Scaramuch , потом смотрю на фото - и не узнаю подъёмника!?!?!?! 
Задумался минут на пять  |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 11:45 | #83 (посилання) |  
	| Cумчатая белка летяга 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: Icelantic Nomad RKR |   y minia bila ta ze reakcija. Ni razu ne katalas na Berkute, tolko na Trostiane, s na4ala podumala 4to v ne ty temu vlezla ))) |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 12:23 | #84 (посилання) |  
	| безстатусный 

Зараз: поза форумом Звідки: Мукачево-Ужгород Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10 | а снег где?   |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 13:29 | #85 (посилання) |  
	| Координатор Форума 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv, Ukraine Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush | Да ладно вам -  курорт Славске включає у себе кілька гірськолижних комплексів - окрім Тростяну, це й Варшава, і "Політехнік" з ФМІ, і Грабовець, і той же злощасний "Захар Беркут", і ще ряд непрацюючих за останні кілька років витягів (Погар, Крокус тощо). Ясна річ, у 90% людей, які заглядають у цю тему, пряма асоціація тільки з Тростяном, бо по ходу, у Славському окрім нього серйозніших трас немає. Хоча мені, до прикладу, ще подобається Варшава   . Коли там достатньо снігу і зранку відратрачено:ok: |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 18:42 | #86 (посилання) |  
	| Посол Тростянкома, Бордер 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г; | Якби ще на Варшавці були адекватні ціни на підйомник! З їхніми 10 грн за підйом в минулому році я піднявся лише 1 раз та попрощався... А 10 підйомів там можна зробити хвилин за 40  |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 18:50 | #87 (посилання) |  
	| Посол Тростянкома, Бордер 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г; | В этом сезоне я уже откатался 3 уикенда, но так ещё ни разу не попал на Тростян. Тоже соскучился... Надеюсь таки выпадет снег и следующая моя поездка будет только на Тростян!!!А вот на Захаре, с момента его создания, я ни разу не был зимой, и честно говоря, совсем не тянет...
 |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 19:11 | #88 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent | так получилось, что первый мой визит в Славск был на Захар. НЕ проперло..как то все так. если бы трассу прорубили до базы может еще и ничего было бы. но подъемники, очереди...Но есть и приятный момент если разведать у местных что за горой, то там класные поля для фрирайда. Виднеется какоето село внизу, если от туда можно машину взять, то можно пробовать. Или кто то там уже катал???
 ...  а Варшавка, да! Мне понравилась. много вариантов спуска можно придумать.
 |  
	|  |   |  

|  17.12.2008, 19:13 | #89 (посилання) |  
	| Координатор Форума 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv, Ukraine Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sera  В этом сезоне я уже откатался 3 уикенда, но так ещё ни разу не попал на Тростян. Тоже соскучился... Надеюсь таки выпадет снег и следующая моя поездка будет только на Тростян!!!А вот на Захаре, с момента его создания, я ни разу не был зимой, и честно говоря, совсем не тянет...
 |  Минулого року люди наприкінці листопада вже катались, а я відкривала сезон на Тростяні 16 грудня - так такі заметілі були, снігу море...

А щодо "Захара Беркута", то я була там разів зо п"ять, та й то по різних причинах - один раз на екскурсію після відкриття (цікаво стало, що це таке і з чим його їдять), два рази малокатающіє друззя затягнули (бо для них там "рай" як виявилося), один раз потрапила туди на змагання (віднайшла навіть на форумі свій пост про це  - http://extreme.com.ua/forum/gornolyz...ut-slavsk.html ), і останній раз була влітку - апробовувала оглядовий екскурсійний маршрут (пару літніх фоток - joliem: Літній "Захар Беркут" ). До речі, влітку з вершини гори Високий Верх починаються кілька піших та велосипедних маршрутів, так що певна рекреаційно-туристична цінність там таки є. Однак канатно-крісельна дорога не витримує ніякої критики. Тому, як на мене, взимку добровільно туди не поїду (виняток - хіба якісь цікаві акції, змагання відбуватимуться). |  
	|  |   |  

|  21.12.2008, 23:34 | #90 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Сколе Снаряга: Блізард | Привіт всім. Пропоную відпочинок в Сколівському районі на горі Дзвенів. два бугелі по 900м., та на гірськолижні базі Тисовець(кріселка 2 км,  3 бугелі від 700 до 900 м.) Пропоную окремий деревяний будинок. Недорого. |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 (50%) | 1 (50%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 206 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2166 | 5236 | 1426 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |