![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А якщо серйозно, то ці пеньки на тростяні досить небезпечні. Один мій знайомий налетів на такого грудьми - отримав забій грудної клітини, після цього на лижах не катається :help: Як з цим боротися? Я так розумію, підготовки схилів перед сезоном чекати не варто. Позначати пеньки радіомаяками чи якимось візуальним методом? Чи лишати так як є як невід"ємний елемент естріму? А це, мабуть, найекстремальніша річ, яка є на тростяні, після забутих на схилі косарями граблів. |
был в этом году первый раз. если сравнивать с протасовым яром, то конечноже протас по круче. но на вышгороде мне меньше понравлось. так что если выбирать между славским и вышгородом то я бы предпочел славское. но с другой стороны зачем так далеко ехать если под боком круче в несколько раз протасов.
|
Цитата:
І взагалі Славськ це обширне поняття... Це все залежить від того, де ви там катались :pardon: п.с. так весело писати не від свого нікнейму :) |
я катався на бугелях. на крыселцы не выдпрацьовуэться техныка. підіймаєшся на бугелі на передньому канті і спускаєшся на бугелі на задньому. тільки чомусь усі зляться коли зїзжаєш вниз - нерозумію.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Тростян продан
База "Динамо" в смт Славсько продана
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:01. |