Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/4324-slavske-sezon-2010-a.html)

lubomyr 19.03.2010 19:48

Цитата:

Коментар від nep4uk (Коментар 66348)
Вчора вілкатав.
Снігу достатньо, горби. Центр вже трохи зчесаний.

Каталися на наступний день після тебе. Справді, центр ти до землі зчесав.

Цитата:

Коментар від nep4uk (Коментар 66348)
Класно пеньок зловив :crazy:

Зловив пеньок - не полінуйся, викорчуй його. Тобі люди дякую скажуть. Я в той пеньок на наступний день в"їхав... :ok:

Vols 19.03.2010 23:15

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 66678)
...Зловив пеньок - не полінуйся, викорчуй його. Тобі люди дякую скажуть. Я в той пеньок на наступний день в"їхав...

а ти викорчував? чи так, аби потриндіти?

lubomyr 20.03.2010 15:54

Цитата:

Коментар від Vols (Коментар 66709)
а ти викорчував? чи так, аби потриндіти?

Та де мені, старому, це під силу... Хіба що потриндіти... :cry:

А якщо серйозно, то ці пеньки на тростяні досить небезпечні. Один мій знайомий налетів на такого грудьми - отримав забій грудної клітини, після цього на лижах не катається :help:
Як з цим боротися? Я так розумію, підготовки схилів перед сезоном чекати не варто. Позначати пеньки радіомаяками чи якимось візуальним методом? Чи лишати так як є як невід"ємний елемент естріму? А це, мабуть, найекстремальніша річ, яка є на тростяні, після забутих на схилі косарями граблів.

Shmell 01.04.2010 11:57

был в этом году первый раз. если сравнивать с протасовым яром, то конечноже протас по круче. но на вышгороде мне меньше понравлось. так что если выбирать между славским и вышгородом то я бы предпочел славское. но с другой стороны зачем так далеко ехать если под боком круче в несколько раз протасов.

domani 01.04.2010 12:20

Цитата:

Коментар від Shmell (Коментар 68857)
был в этом году первый раз. если сравнивать с протасовым яром, то конечноже протас по круче. но на вышгороде мне меньше понравлось. так что если выбирать между славским и вышгородом то я бы предпочел славское. но с другой стороны зачем так далеко ехать если под боком круче в несколько раз протасов.

А по яким критеріям ця крутість визначалась?
І взагалі Славськ це обширне поняття... Це все залежить від того, де ви там катались :pardon:

п.с. так весело писати не від свого нікнейму :)

Shmell 01.04.2010 12:24

я катався на бугелях. на крыселцы не выдпрацьовуэться техныка. підіймаєшся на бугелі на передньому канті і спускаєшся на бугелі на задньому. тільки чомусь усі зляться коли зїзжаєш вниз - нерозумію.

Vols 01.04.2010 21:43

Цитата:

Коментар від Shmell (Коментар 68873)
я катався на бугелях. на крыселцы не выдпрацьовуэться техныка. підіймаєшся на бугелі на передньому канті і спускаєшся на бугелі на задньому. тільки чомусь усі зляться коли зїзжаєш вниз - нерозумію.

катай ліпше на протасі :D

Pivoman 01.04.2010 23:44

Цитата:

С меня пиво за лучшую первоапрельскую шутку по поводу Славсько :) :beer:

rainyday 02.04.2010 02:18

Цитата:

Це так, під крЄслом - ваще не цікаво, повна фігня, Протас однозначно краще))))) А от якщо триматися за бугель і спускатися на задньому канті (якщо я правильно зрозуміла), то можна хоч трохи відпрацювати карв...:girl_haha:

Boris 14.05.2010 20:40

Тростян продан

База "Динамо" в смт Славсько продана

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:01.