Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |
10.11.2011, 13:21
|
#61 (посилання)
|
добрая фея
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
вряд ли, она, если не ошибаюсь, только в прошлом году начала функционировать
|
|
|
10.11.2011, 14:55
|
#62 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Детдомовские лыжи
|
Пару лет назад я был там летом. Тогда там была еще стройка. Всерьез кататься там конечно низзя, а так, абы развлечься- вполне
|
|
|
11.12.2011, 20:59
|
#63 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
Я там был в позапрошлом сезоне, там много корчей и камней, снега было не особо много, практически все по разу катнулись и дружно переместились на Захар Беркут. Честно говоря, это был мой первый сезон на лыжах вообще, понимаю, что я не авторитет в этом деле, но опытные товарищи громко плевались.
|
|
|
27.02.2012, 09:54
|
#64 (посилання)
|
Новичок
|
Побаловться разве что. Всерьез надо на Буковеле кататься...
|
|
|
14.08.2012, 13:58
|
#65 (посилання)
|
Новичок
|
Доброго дня!
Нещодавно в мене сталась дуже не красива ситуація з власниками котеджу "Марічка" : індекс 82660, Україна, Львівська обл., Сколівський р-н, смт. Славсько, вул. О. Довбуша - Житло Славське -Котедж "Марічка"
Три місяці назад ми з друзями зібрались їхати відпочивати на три дні у Славсь. Знайшли котедж "Марічка", який нас повністю влаштував. Зідзвонились ми з жінкою, яка поселяє людей і вона попросила відправити на картку приватбанку 800 грн завдатку. На наступний день я перечислив ці кошти (це було ще за місяць до того як ми мали приїхати на відпочинок).
За два дні до нашого приїзду у Славськ дзвонить нам ця Оксана (тел.0673381008) і каже, що вона непорозумілась з власником котеджу (який за її словами вирішив поселити туди друзів з Києва) і відмовляє нам. Пообіцяла повернути завдаток, проте грошей не висилала протягом півтора місяця, почала ігнорувати тел. дзвінки і смс.
Далі я зателефонував до директора цього котеджу Ігора (тел.0993143864), який пообіцяв розібратись в ситуації і власноруч вислати кошти. Ще півтора місяці він "годував" нас обіцянками повернути гроші і так не повернув.
Довелось "вийти" на впливових людей з держ адміністрації, які пригрозили цьому Ігору. На наступний день кошти прийшли на мою картку.
Я більш ніж впевнений, що я не перший і не останній, хто стикнувся з обманом власників цього котеджу.
Отож, прошу взяти до уваги моє повідомлення і не попадатись на цей "развод".
|
|
|
14.08.2012, 20:11
|
#66 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Цитата:
Коментар від netexpo
Я більш ніж впевнений, що я не перший і не останній, хто стикнувся з обманом власників цього котеджу.
Отож, прошу взяти до уваги моє повідомлення і не попадатись на цей "развод".
|
Я більш ніж впевнений: вони чи дурні, чи мало місце непорозуміння.
Зараз когось так лохать- марна справа. Навіть за цей твій відгук вони вже втратили гроші від майбутніх клиєнтів!
ЗЫ: А вообще, в Славско летом можно ехать без предварительного бронирования жилья- вылезай с поезда, спрашивай у первого встречного- мест валом на любой вкус за небольшие деньги.
|
|
|
17.08.2012, 07:56
|
#67 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon CrossMaxx 700
|
Цитата:
Коментар від Pivoman
спрашивай у первого встречного- мест валом на любой вкус за небольшие деньги.
|
Не знаю.... Получається в мене поїхати в Славське на суботу-неділю (тобто на добу, так сі стало), думаю тре бронювати. До кого не дзвоню всі кажуть "на добу не приймаємо мінімум дві-три". Чи то я так обнаглів шо тільки на добу, чи то клієнта касового чекають, щоб за раз і бабло закосити хз.
АЛЕ ТРОСТЯН ЗЕ БЕСТ
|
|
|
17.08.2012, 08:23
|
#68 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Цитата:
Коментар від enigmus
"на добу не приймаємо мінімум дві-три"
|
Та це їхнє бачення бізнесу . В Славську це норма. Як норма постійно плакатись, що людей нема, грошей нема і т.д.. Цікаво тільки звідки клієнти мають взятись при такому підході.
|
|
|
17.08.2012, 10:00
|
#69 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Цитата:
Коментар від enigmus
.... Получається в мене поїхати в Славське на суботу-неділю (тобто на добу, так сі стало), думаю тре бронювати. До кого не дзвоню всі кажуть "на добу не приймаємо мінімум дві-три". ...
|
Не обов'язково бронювати. На місці простіше вибрати по смаку. Приїхав. Пішов по садибам. Де кажуть що тільки 2 доби, запитуєте скільки коштують 2 доби. Ділите суму на 2, накидуєте 20% (примірно, вже по обставинам) і господар любо відчиняє двері.
ЗИ. Перевірено власним досвідом (не в Славську, але в подібних місцях) в літній сезон, в міжсезоння, коли навіть трбе було опалення включати для одного, а в будинку номерів 6-8.
|
|
|
17.08.2012, 11:41
|
#70 (посилання)
|
Лётчик-космонавт)
Снаряга: Nordica Speedmachine 14.2
Nordica Dobermann 130 EDT
|
Метод действенный, но когда время ограничено выходными, каждые минуты на счету, сильно не хочется тратить их на поиски.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3797 | 12439 | 2354 (61%) | 1459 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|