![]() |
Главное ,что-бы бугеля и креселки не отключались на 4 и более часов,и люди не висели на высоте метров 10-15 (как на Захаре Беркуте в прошлом сезоне)!!!
|
Внимательно читаем название темы...:pardon:
|
А от мені особисто самому на бугелі підніматися куди зручніше ніж вдвох, хоча мені кажуть , що має бути навпаки
|
Я например начал уверено подниматься когда понял одну истину - ноги должны быть немного расслаблены. Вес тела немного надо перенести на бугель.
Альбертович очень правильно сказал насчет техники. Очень часто происходит, что едешь на одной ноге. Хорошая тренировка. |
та не знаю, коли вперше ставав на той теперішній пластик, ГЛ тобто, послухав мудрих людей і відкатав півтора дня на сьомому підйомнику в Буці, особливих проблем з бугелем на помічав. ні після півтори дня, ні з першого разу...
пс... а всякі там вправи на бугелю - типу на одній нозі, чи легенько покарвити - само собою, звісно коли сам... помагає менше скучати, крім усього іншого... |
Цитата:
По п.3: Про обов"язкове заведення бугеля на вершині гори, не все так однозначно :agree:, на кожному витягу свої правила в залежності від профілю гори та навиків лижників. Можу навести кілька прикладів де це не дозволяють робити: 1.Витяг Політехнік - за 20м до останньої опри стоїть знак - Кинь Бугель! 2. В Грабовці, де не дозволяють заїзд на вершину гори Менчіл, у зв"язку з маленькою площадкою на верху підйомника і можливістю травмування людей.:wink: Висадку проводять на площадці після передостанньої опори.:agree: Так, шо не потрібно бути таким категоричним відносно теми заведення бугеля.:pardon: |
Цитата:
http://i075.radikal.ru/0910/56/28cf6e75416e.jpg На останньому малюнку якраз показано, що карвити або робити поворти заборонено. Це приводить до скидання троса з роликів на опорі, а падаючий трос може травмувати лижників.:wink: Після чого персонал витягу матеме свжіу роботу, лижники перерву на годину або більше, в залежності на якій віддалі від нижньої станції витягу злів трос і який профіль гори.:) |
Цитата:
Никто не мешает создать и освещать тему с Захар Беркутом, например. И именно в ней топ с видео будет актуальным:good: (а тема-то с Захаром уже есть оказывается!) |
Цитата:
Если серьёзно, то многим легче самому. Но: есть такой момент как очередь:scared:. И согласитесь, все хотят быстрее наверх, а не стоять в 2раза дольше. Так что, по возможности, желательно ехать вдвоём.:friends: |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:11. |