Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2011 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/7796-slavske-sezon-2011-a.html)

Netka 14.02.2011 10:23

Були вчора з Рейном і компані на улюбленому Тростянчику! :) :)

Нарешті засипало пухляком!!! враховуючи наше сніжне голодування всю зиму, ми так ненаситно катались, розкатували море цілини в лісах і на трасах, на суперовій швейцарії, північ просто бомба!!!вистрибувати з надутих природніх трампів просто супер - приземлення в пухнасту м'якеньку сніжну перину...пуфххх- з таким звуком призема...ааа, я й досі відчуваю це під своїми ногами!
людей дуже-дуже мало! Дякую Буковелю, що забрав до себе всіх лінивих і матрасніків:D Погода - сонце гріло так, наче березень, небо синє-синє, сніг скрипить під скользяком, ялинки чарівні, краєвиди словами не описати, одинм словом - ЗИМА в горах!!! нарешті!
Накатались до такого стану, що я сьогодні не ходжу...а так наче лінивець лажу по офісу...крєпатурка! :girl_dance:
Їхати варто! хоч ми і розкатали найкращий паудер, але все ж залишили і вам ще трохи снігу!
Це була мега-каталка!
фото будуть...:)

IgorUA 14.02.2011 12:02

"ТРОХИ" то скільки ? До завтра ще щось буде ???:skiing:

Netka 14.02.2011 12:13

Цитата:

Коментар від IgorUA (Коментар 113787)
"ТРОХИ" то скільки ? До завтра ще щось буде ???:skiing:

Північ, Південь в досить хорошому стані. Є місцями лід, але його можна оминути, їдучи біля лісу, а не по центру траси :) снігу вдосталь для катання!

nomeaning 14.02.2011 14:25

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 113777)
... море цілини ...

А це скільки в см?) А то з вебок того пухляка там щось не дуже видно (на вихідних також дивися). Якщо на дахах нема снігу, то в Славське навіть не суюсь... А я його там вже давно бачив в відповідній кількості.

bramms 14.02.2011 18:18

Під кріселкою вже все викатали чи ще щось є? В четвер ще щось залишиться? :cry:

nep4uk 14.02.2011 18:54

Все-таки на Тростян? :)

ЗИ. Аналогічне питання.

dem 14.02.2011 20:45

Собираюсь туда на выхи. мороз вроде есть, значит то, что упало, не растает.

Albertowych 14.02.2011 21:01

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 113957)
С.........значит то, что упало, не растает.

те що впало не обов'язково мусить лежати, з часом може і піднятися, якщо добрі люди не затопчуть. :oops:
http://s18.rimg.info/d9e34bd14241b14...bc29bcab11.gif

Vols 14.02.2011 23:08

Був сьогодні. Сніг ще є. Але не рекомендую чекати до четверга.
Під кріслом: зверху більш-менш, нижче вже досить вичесано, але ще можна з'їхати.
Є ще гарні полянки на Півдні.
Незайманий сніг лише під опорами півночі і на К5. Був до нас :)
Хоча в кінці К5 бурелом, завалено древами і деревцями. Таке враження що там взагалі ніхто не катав.
Загалом, як для цього сезону - дуже непогано!

dem 15.02.2011 09:13

Цитата:

Коментар від Vols (Коментар 113989)
Хоча в кінці К5 бурелом, завалено древами і деревцями. Таке враження що там взагалі ніхто не катав.

дк, из-за этих буреломов, к5 и не катают уже года два. хотя трасса отличная как для фрирайда.

Matou 15.02.2011 09:15

=\
Это мы опять возвращаемся к вопросу, чем вообще занимается "Динамо"?..

Damn 15.02.2011 09:20

Цитата:

Коментар від Matou (Коментар 114032)
=\
Это мы опять возвращаемся к вопросу, чем вообще занимается "Динамо"?..

обожи!©
ну нинада возвращаться к этому вопросу...
:D

давайте лучше вернемся к вот этому:
Цитата:

Коментар від dem (Коментар 113957)
Собираюсь туда на выхи.

я тоже. Кто еще?:)

orchuk 15.02.2011 20:59

а подскажите мне, пожалуйста, я новичек в катании, в прошлом году удалось покататься на Красии, в этом сезоне хочу вырваться покататься, но не получается больше как на 3 дня, и вот делема: с Киев ехать до Ужгорода сутки,а оттуда до Красии еще, день уйдет на дорогу, да и обратно также...на катание остается только 1 день , мне предложили рассмаотреть Славское, т.к. с Киева поезд там останавливается часов в 7 утра, и можно поселиться и кататься сразу .
Можете рассказать какие там цены на подъемник, если купить абонемент и во что выйдет прокат лыж? а еще ж жилье, как мне правильно арендовать, чтоб метров 400 было до подъемника?
заранее благодарю.

В Славську є багато варіантів прожиття в приватному секторі. практично в кожному будинку здається кімната або весь будинок, ціни від 80-250 залежно від умов.
При ціні 80-100 кімната на двох із ремонтом, душ в коридорі, можливість користування холодильником та плитою господарів
)))

Добавлено через 4 минуты

Цитата:

Коментар від kotenok (Коментар 86372)
а подскажите мне, пожалуйста, я новичек в катании, в прошлом году удалось покататься на Красии, в этом сезоне хочу вырваться покататься, но не получается больше как на 3 дня, и вот делема: с Киев ехать до Ужгорода сутки,а оттуда до Красии еще, день уйдет на дорогу, да и обратно также...на катание остается только 1 день :cry:, мне предложили рассмаотреть Славское, т.к. с Киева поезд там останавливается часов в 7 утра, и можно поселиться и кататься сразу :skiing:.
Можете рассказать какие там цены на подъемник, если купить абонемент и во что выйдет прокат лыж? а еще ж жилье, как мне правильно арендовать, чтоб метров 400 было до подъемника?
заранее благодарю.:oops:

В Славську є багато варіантів прожиття в приватному секторі. практично в кожному будинку здається кімната або весь будинок, ціни від 80-250 залежно від умов.
При ціні 80-100 кімната на двох із ремонтом, душ в коридорі, можливість користування холодильником та плитою господарів
)))

dem 15.02.2011 21:55

Цитата:

Коментар від orchuk (Коментар 114184)
а подскажите мне...

скажу за Тростян. горка сложная, как для новичка. учитывая снежный покров в этом году и сильные морозы, склоны там щас жёсткие. там рядом другие горки есть, возможно на них удобней будет. жилья масса. карпаты.инфо - хороший ресурс для поиска жилья. можно на тростян.ком покопаться. можно на других горнолыжных форумах, включая экстрем.

Matou 15.02.2011 22:05

dem, то есть, на других горках Славска, поменьше, ситуация лучше со снегом и отсутствием льда?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:28.