![]() |
Були вчора з Рейном і компані на улюбленому Тростянчику! :) :)
Нарешті засипало пухляком!!! враховуючи наше сніжне голодування всю зиму, ми так ненаситно катались, розкатували море цілини в лісах і на трасах, на суперовій швейцарії, північ просто бомба!!!вистрибувати з надутих природніх трампів просто супер - приземлення в пухнасту м'якеньку сніжну перину...пуфххх- з таким звуком призема...ааа, я й досі відчуваю це під своїми ногами! людей дуже-дуже мало! Дякую Буковелю, що забрав до себе всіх лінивих і матрасніків:D Погода - сонце гріло так, наче березень, небо синє-синє, сніг скрипить під скользяком, ялинки чарівні, краєвиди словами не описати, одинм словом - ЗИМА в горах!!! нарешті! Накатались до такого стану, що я сьогодні не ходжу...а так наче лінивець лажу по офісу...крєпатурка! :girl_dance: Їхати варто! хоч ми і розкатали найкращий паудер, але все ж залишили і вам ще трохи снігу! Це була мега-каталка! фото будуть...:) |
"ТРОХИ" то скільки ? До завтра ще щось буде ???:skiing:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Під кріселкою вже все викатали чи ще щось є? В четвер ще щось залишиться? :cry:
|
Все-таки на Тростян? :)
ЗИ. Аналогічне питання. |
Собираюсь туда на выхи. мороз вроде есть, значит то, что упало, не растает.
|
Цитата:
http://s18.rimg.info/d9e34bd14241b14...bc29bcab11.gif |
Був сьогодні. Сніг ще є. Але не рекомендую чекати до четверга.
Під кріслом: зверху більш-менш, нижче вже досить вичесано, але ще можна з'їхати. Є ще гарні полянки на Півдні. Незайманий сніг лише під опорами півночі і на К5. Був до нас :) Хоча в кінці К5 бурелом, завалено древами і деревцями. Таке враження що там взагалі ніхто не катав. Загалом, як для цього сезону - дуже непогано! |
Цитата:
|
=\
Это мы опять возвращаемся к вопросу, чем вообще занимается "Динамо"?.. |
Цитата:
ну нинада возвращаться к этому вопросу... :D давайте лучше вернемся к вот этому: Цитата:
|
а подскажите мне, пожалуйста, я новичек в катании, в прошлом году удалось покататься на Красии, в этом сезоне хочу вырваться покататься, но не получается больше как на 3 дня, и вот делема: с Киев ехать до Ужгорода сутки,а оттуда до Красии еще, день уйдет на дорогу, да и обратно также...на катание остается только 1 день , мне предложили рассмаотреть Славское, т.к. с Киева поезд там останавливается часов в 7 утра, и можно поселиться и кататься сразу .
Можете рассказать какие там цены на подъемник, если купить абонемент и во что выйдет прокат лыж? а еще ж жилье, как мне правильно арендовать, чтоб метров 400 было до подъемника? заранее благодарю. В Славську є багато варіантів прожиття в приватному секторі. практично в кожному будинку здається кімната або весь будинок, ціни від 80-250 залежно від умов. При ціні 80-100 кімната на двох із ремонтом, душ в коридорі, можливість користування холодильником та плитою господарів ))) Добавлено через 4 минуты Цитата:
При ціні 80-100 кімната на двох із ремонтом, душ в коридорі, можливість користування холодильником та плитою господарів ))) |
Цитата:
|
dem, то есть, на других горках Славска, поменьше, ситуация лучше со снегом и отсутствием льда?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:28. |