Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |
26.01.2012, 09:50
|
#261 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Зараз: поза форумом
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Цитата:
Коментар від missy
Для сравнения - в Драгобрате, когда я увидела валяющуюся на горке барышню, помчалась вниз и через пару минут двое красивых шикарно ездящих парня уже спускали ее на носилках. Кое о чем свидетельствует
|
На Тростяне даже трое красивых шикарно катающихся парней обычно приезжают с носилками. Это не считая Патруля.
|
|
|
26.01.2012, 12:34
|
#262 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: краденые =) ыыы =)
|
Тростян на этих выходных. Отдых просто супер!
|
|
|
26.01.2012, 13:34
|
#263 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Black Fire Red Wings
|
Цитата:
Коментар від Rain
Он, видать, тоже из "лихачей"? Я думал, что "чёрные горки" для лыжников с высоким уровнем катания и спортсменов, а оказывается - для "лихачей". Ржака. Кстати, а где "чёрные горки" в Славском?
|
Север Тростяна например. Ну очень черная горка
|
|
|
26.01.2012, 15:17
|
#264 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
Цитата:
Коментар від Son1c
Север Тростяна например. Ну очень черная горка
|
Ну всётаки не "очень черная", а просто "чёрная".
Я бы даже сказал слегка чёрная
В этом плане центр более крутой, а Юг ещё круче. И его тоже стоит называть - чёрным, без всяких "очень".
|
|
|
26.01.2012, 15:29
|
#265 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
Цитата:
Коментар від missy
перефразурую саму себя - я бы никому не советовала ПАДАТЬ неправильно (ламать плохое слово) в Славском.
|
Вы не то слово выделили! Падать, темболее когда учитесь, не только можно, а и НУЖО! Но только падать нужно ПРАВИЛЬНО. Потому что без этого вы, скорее всего, никогда не научитесь правильно кататься.
А падать НЕПРАВИЛЬНО нельзя не только в Славском, но и на любом другом курорте, а темболее дома, хоть на асфальте, хоть в квартире на полу!
|
|
|
26.01.2012, 20:36
|
#266 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
2Sheridan: тростян для декого свята річ і деякі готові за нього горло перегризти. ти згадай як мене грузили після негативного посту про тростян. так шо забий, з часом самі успокояться.
ps і я впевнений що цей пост теж зараз почнуть критикувати
|
|
|
26.01.2012, 21:15
|
#267 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Neon
2Sheridan: тростян для декого свята річ і деякі готові за нього горло перегризти. ти згадай як мене грузили після негативного посту про тростян. так шо забий, з часом самі успокояться.
ps і я впевнений що цей пост теж зараз почнуть критикувати
|
Та перестань, Антоне, впевнена, ніхто тебе критикувати не буде.
Мені, до прикладу, missy сподобалась як людина - нормально пише, розповіла історію, з якої треба робити свої висновки. Ну написала слово з помилкою, з ким не буває - підтримаю Дена, це не є той критичний варіант, коли користувач - дауніто від природи.
А на дядю Вітю (Альбертовича) не ображайтесь - він сам теж дуже часто робить помилки у словах .
|
|
|
26.01.2012, 21:17
|
#268 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
так я зовсім не про помилки. я про її "святість" гору тростян і всіх хто їй поклоняється
|
|
|
26.01.2012, 21:26
|
#269 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Neon
так я зовсім не про помилки. я про її "святість" гору тростян і всіх хто їй поклоняється
|
Офф-топ.
1. Антон, є люди, які поклоняються усім продуктам компанії Apple . На фоні цього поклоніння Тростяну як специфічному творінні природи виглядає ще більш-менш нормальним явищем.
2. Аналогії з Тростяном приводити не буду, бо це вже глибокий офф-топ. Хороша гора, унікальна, з своїми "плюсами" і незаперечними "мінусами", кому не нравицця, не їдьте.
3. Я теж фанат Тростяна .
4. Заминаємо цю тему, скока можна....
"Поговорили..." (с)
|
|
|
26.01.2012, 21:56
|
#270 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Atomic старенькие))
|
Тростян очень специфическая гора (на любителя), но тем не менее сегодня моя мама общалась с медсестрой (с Топольной) лежат там с переломами только после Бука...
У каждого своё мнение и каждый со своей стороны прав, тут спорить без полезно
P.S. Я тоже фанат Тростяна
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 1 | 8 | 17 | 9 (69%) | 4 (31%) | 2 (5%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 151 | 456 | 84 (56%) | 65 (43%) | 2 (1%) |
---|
Month | 4 | 111 | 5113 | 16244 | 2645 (52%) | 2301 (45%) | 122 (2%) |
---|
|
|
|