Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet,
Magic J, Movement Goliath
Более высокая платформа, возможен незначительный люфт, хотя я за 3 года использования особо его не замечаю. В остальном плюсы. Особенно заметны в грубоком снегу, когда все тропят по яйца - Ты спокойно топаешь наверх.
Доброї ночі. В мене таке питання - чи може статися так, що недобре причепили кріплення? В сенсі платформа передньої частини якось "косо" встановлена...хоча дивлячись зверху - наче кріплення дивляться прямо і по центру...тобто "вісь" вроді й не зміщена..кріпи salomon sth 14
Снаряга: Volkl Gotama 2013 186см.,Volkl Chop Stick 2012 185см.,Volkl Bridge
Kona Stinky 07
Цитата:
Коментар від Wolf
Доброї ночі. В мене таке питання - чи може статися так, що недобре причепили кріплення? В сенсі платформа передньої частини якось "косо" встановлена...хоча дивлячись зверху - наче кріплення дивляться прямо і по центру...тобто "вісь" вроді й не зміщена..кріпи salomon sth 14
Поміряйте рулеткою з кожного боку від кріплення до краю лижі, і будете знати Чи правильно воно встановлене!
Та міряв....в тому й діло що є якісь відхилення в 3-4 мм...причому на обох лижах...ніби "схибили" спеціально...короче тре показати лижі спецу...або не заморочуватись і катати...нема снігу от і шукаю проблем...