![]() |
Цитата:
|
Во мне 176см и 76 кг. Катал 189. Меньше не хотелось.
Тести обе ростовки, какие проблемы? |
Цитата:
Перед нею катався на Rossignol Scratch Brigade 21 м (185 см). Мій ріст біля 175, вага біля 63. Перші відчуття були, що зажорсткі, але за пів дня прикатався. Gotama класна лижа для пухляка та розбитого снігу. Відчуття, що не їдеш, а пливеш. Нема більше відчуття, що можу заритись. В лісі маневреніша за rossi, хоч і радіус більший на 6,4м. Але на rossi значно приємніше карвити, як і через нижчу посадку кріплення так і через відсутність рокеру. В Україні меншої ростовки не хотілось, а от в Австрії було відчуття, що хочеться більшої, але не через те, що тонули в глибокому снігу, а через те що хотілось більших дуг і можливо більшої стабільності на швидкості. Татові також купив цю готаму, але в ростовці 178 та з кріпленням Tour F12. Також дивився Volkl Mantra, але в мене вже була лижа з талією 98 і mantra здалась зажорсткою. Перед тим катав на моїх Scratch Brigade. Його ріст 165, вага 72. Перші враження, що трохи короткуваті, але в загальному вроді ок. Тому думаю з Вашим ростом 178 малувато. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Я тут задумався про подарунок собі на НР... у самого рівень катання не дуже, минулого сезону став на лижі вперше (до 10 днів). В планах на цей сезон відкатати днів 15-20+ Бука/Драг/ПДД / + пройти недільний курс в АСС. З Вище перечитаного на форумі зупинився на Норволк і ТСТ, вага 80-85 кг ріст 183 см. Вислухаю та прийму до уваги Ваші рекомендації та пропозиції. Дякую.
|
TST 192
|
Я девушка
рост 167 вес 50 хочу взять Armada Bubba 12-13 в ростовке 168 есть опасения, что не справлюсь....нужен совет Да и, кто катал данную модель, как она ведет на подготовленных трассах и условиях небольшого снега? Если не повезет с погодой не хочу обламываться совсем.. Едем в Гульмар начало января еще инф.. на лыжах с детства)) уровень хороший, но в основном по трассам в не трасс тоже, но в большие снега особо не попадала слаломных было миллион разных, а вот фри только Blizzard Titan EOS (2008) 173 ростовки ничего о них особо сказать не могу, каталась в Приэльбрусье снега в тот сезон было не фонтан(( |
julimur5, маловата ростовочка. Я бы брал 178. У бубки серьезные рокера и у 168 на жестком не будет хватать рабочей длины канта.
|
julimur5, собирались бы Вы в Нисеко, Уистлер или Альту, я бы тоже посоветовал 178, а то и 188 Баббу. Но в Гульмарге под неё снег - редкость. Вернее, не так. Вам в идеале нужен Норволк 179 или VJJ 175. А всё остальное продать.
|
Доброго дня всім. Катаю вже більше 8 років не більше 10-15 днів на рік, тільки на підготовлених схилах. Цего року є бажання і можливість стати на широку талію і попробувати трохи фрірайду і можливо парку. Є декілька варіантів лиж з яких я можу вибирати але всі вони в одних примірниках і з різними ростовками. Порадьте будьласка. Хочеться щось максимально універсальне
Вага 94, ріст 190. Atomic Coax 2012 + Salomon S14 183см. K2 Public Enemy 2011+ Marker Titanium 12 180см K2 Hellbent Twintip 2008 178см Atomic Thug 07-08 + Rossi 140 192см Salomon Suspect 176 10-11 Salomon Rocker 2 108 +Salomon 2013 STH 14 182 см Line 130 2010 + Marker Duke 186 см |
Дуже хочу Atomic Coax 2012 і ціна дуже демократична але боюсь що 183 це реально коротка для мене.
|
Цитата:
|
Цитата:
Искать универсальное под парк/фрирайд даже не думайте. Выберите что хотите больше катать. Из списка вам не подходит ничего, имхо. Ищите на Спортстоке. |
Люди добрые, подскажите, какие брать лыжи для пухляка, если мои TTX 170 см и 89 кг. Есть варианты 178 и 186 см при этом два рокера на лыже.
Вот.... :oops: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:27. |