Цитата:
Коментар від Tolla
не парься с "загадкой 400 мм"
|
Толя! От подивився я на ось це:
Установка креплений на твинтипы
Ти реально "наша людина"!
Як ти можеш таке писати? "НЕ ПАРЬСЯ", шо б ти знав, то гасло дилетантів! А ми хлопці не такі...
Ти підриваєш авторитет клубу!
І поки авторитетні спеціалісти гадають, здавати таємницю "400 мм" чи ні, я поділюсь власним досвідом.
Сподіваюсь, шановні члени клуба "Очманілі рученята" не будуть проти. Бо деякі речі відсутні в цій темі, хоча мали б бути. А може це просто "одкровення" для мене одного і все всім давно відомо!?
З чого почати? Довго мене гриз червак, який колір кріплення вибрати, що б пасував до лиж... Аж раптом побачив фотки
@Igorkucher і попустило. І не шкодую.
Перший сюрпрайз був, коли в коробці з кріпленням я не знайшов паперовий шаблон для монтажа
. Як з*ясувалось тепер на коробці пишуть назву "кондуктора", який треба для встановлення.
Так... Щось я розійшовся... Надалі буду стислим!
Файл ".pdf"це отой кондуктор в паперовому вигляді. Друкуємо і користуємось. Якщо вам саме він треба (92W). Похибка при роздрукуванні не повинна перевищувати 1мм на 20 см. Будьте уважні.
Ось посилання на каталог Fischer:
http://asp.fischerskis.com/reference...ual12%2013.pdf
Де на 20й сторінці є таблиця, яка показує який шаблон (мені так краще його називати) до яких кріплень підходить.
Ось посилання на різноманітні паперові шаблони:
Templates
Binding Mount Paper Templates
Думаю, що в першу чергу буде корисний фрірайдерам (бо талії лиж занадто широкі). Там можна знайти і відео монтажа по таким шаблонам.
Ось це:
Paper or Clear Plastic Ski Binding Templates | SlideWright
просто статейка на цю тему.
Ось це:
Fischer OMS
User: spare_fischer
Password: omsnew
Технічний сайт. Там до мене прийшло "одкровення", що зазор між носком бота і платформою має бути 0,5 мм, а не 1-2 мм, як я довго вважав.
От і все. Якщо цікаво - користуйтесь!
Трохи з власного досвіду:
1. Сто - пітсот раз відмірь і один раз відріж.
2. Мітки на лижах "рекомендовано виробником" можуть не співпадати! Факт!
3. Жорсткий обмежувач на свердло просто край, як потрібен! (И на старуху буває...)
4. Точно визначити вісь лижі, якщо верхні краї дуже завалені, можна як на фото.
З.І. В кінці вийшов досить вдалий бюджетний комплект для коханої!
Хай щастить!