![]() |
Хто підкаже, на яку відмітку краще встановити кріплення для фрірайд катання і де це найкраще зробити у Львові. Буду в суботу забирати лижку, хотілося б поставити.
|
Лыжа? Ростовка?
Какие метки есть на лыже? Что по вашему значит "фрірайд катання"? |
Лижу ще не бачив (субота), тому про міттки нічого не можу сказати, ростовка 194. Фрірайд катання, мається на увазі в основному цілинне катання з невеликою кількістю стрибків з карнізів. Ну куди Антон пошле, там і будемо кататись.
|
Так, а модель ты хоть знаешь?
|
Таk, Volkl Gotama, 194.
Розмовляв з Антоном ASS, так він каже що там біля семи міток різних установок. Оскільки будучи у Львові не буду мати компа, все хочеться вияснити зараз. |
Ну раз фрирайд и дропы то я бы ставил крепления на "задние метки", но не на самую крайнюю а где-то между меткой "райд" и "фрирайд". А вобще, раз собираешся катать с Антоном ASS, то лучше всего у него и спроси, куда ставить крепления)
|
Спасибі і за це.
|
Сложно выбирать вместо тебя, но я бы на такие лыжи поставил бы сантиметров на 5 назад от тру центра.
Посмотри, какие там метки будут, на каком расстоянии. Еще нашел 2 таких совета (скорее для фристайл катания): Цитата:
Цитата:
|
Armada Triumph 178см.
на лыже нашел только одну метку - 7 factory recomended. собираюсь катать - 80% подготовленый склон, 15% небольшой пухляк, 5% слегка попрыгать с трамплина (понравится или нет). ставить на -7 или куда посоветуете? |
Діма(Ватербой ), вітаю з Днем ангела ;))
мені на JJ ставити кріпаки в -5 чи що порадиш ?? Орієнтую їх на пухляк, Буку буду катати на Саламонах. дякую |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:19. |