Стафф правильные лыжи и шмот |
29.08.2012, 21:21
|
#311 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Slingshot /10
|
|
|
|
29.08.2012, 21:44
|
#312 (посилання)
|
Координатор Форума
|
Слинги, однозначно!
В поведении и первые и вторые хорошо для новичка, но Слинги выигрывают своей живучестью, а Лэджи, наоборот - нежные, канты летят на раз.
|
|
|
29.08.2012, 22:07
|
#313 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA AR7, ARMADA TST, SEBA FR2, NORCO SHORE ONE + 888sl ata
|
таки да, леджи видел вообще без кантов практически))))
|
|
|
30.08.2012, 15:23
|
#314 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Volkl Gotama 2013 186см.,Volkl Chop Stick 2012 185см.,Volkl Bridge
Kona Stinky 07
|
Хлопці не знаю що ви там бачили, леджі одні з найміцніших паркових лиж.
В них скользяк переплюнить по міцності любу іншу фірму. І принаймі на них є гаратія мін один рік.
А то шо ви на всіх лижах по асвальті катаєте то вже ваші проблеми стирання кантів і скользяка.
Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Коментар від snowgo
|
А для тебе шановний окрема відповідь. Мало того що тобі пішли на зустріч і зробили хорошу ціну, так ти ще й попросив кріплення поставити, а після того як вони службою доставки прийшли в твоє місто(сидиш на форумі і оприділяєшся точно які лижі брати) Треба було швидше думати а не мозги парити людям!!!
|
|
|
30.08.2012, 15:31
|
#315 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Карфаген, я уже вроде предупреждал о "торговле". И здесь и на Спортстоке. Может и не тебя, бо забаненых Фёлкопродавцов уже море. У вас там весь город этими лыжами торгует? Вынесу по маске подсети, нивапрос.
И по делу. ОЧЕНЬ РЕКОМЕНДУЮ получить в компанию хоть одного настоящего сэйлса или человека, который понимает, что такое бренд, ценообразование, хотелки покупателей. С чего вы взяли, что скидка в минус 50 это лучший мотиватор? Умейте правильно подать продукт. И будете зарабатывать намного больше и цивилизованней.
Стыдно, сцуко...
|
|
|
30.08.2012, 15:58
|
#316 (посилання)
|
Недавно на форуме
Kona Stinky 07
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Карфаген, я уже вроде предупреждал о "торговле". И здесь и на Спортстоке. Может и не тебя, бо забаненых Фёлкопродавцов уже море. У вас там весь город этими лыжами торгует? Вынесу по маске подсети, нивапрос.
И по делу. ОЧЕНЬ РЕКОМЕНДУЮ получить в компанию хоть одного настоящего сэйлса или человека, который понимает, что такое бренд, ценообразование, хотелки покупателей. С чего вы взяли, что скидка в минус 50 это лучший мотиватор? Умейте правильно подать продукт. И будете зарабатывать намного больше и цивилизованней.
Стыдно, сцуко...
|
Вибачай, в даній темі про торгівлю не йшлось, Це перший раз коли людина просить щоб їй продали лижі, а потім каже що передумала(ну з цим вже проїхали).
Відносно інформативного забезпечення - все у нас з цим добре, і бажання клієнтів задовільняєм по максимуму)) А скидки в -50%(такого немає) Ви хочете щоб ми собі в мінус працювали!!!
І з сервісним забезпеченням все гуд.
В нас все місто торгує бо забагато магазинів у Львові на один квадратний кілометр. Це як фішера в Ужгороді. А це так само Volkl у Львові.
Будьте адекватними, бо антиреклама це не цивілізований метод конкуренції.
А то вже замучився читати що вибирати Атоміки чи фелкл, елани чи фелкл, армада чи фелкл(і в кожному випадку лунає відповідь, беріть все лиш би не Volkl)
|
|
|
30.08.2012, 16:17
|
#317 (посилання)
|
Координатор Форума
|
karfagen
Я выразил свое мнение, основанное на реальном опыте, а не на чтении каталогов.
Я знаю живые примеры, когда канты у Volkl Volkl Ledge 2012 вылетали от лайтового джиба без участия асфальта, среди этих примеров украинские и российские райдеры.
Я также сам катал и знаю не одного человека, которые активно и нещадно катались на Elan Sling Shot 2010/11 - канты и скользяки живые.
P.S. насколько я понимаю, то в коллекции Volkl топовая модель - Wall, о них хорошие отзывы, и к кантам вопросов нет, там только топшит страдает косметически из-за острых краев сайдвола.
P.S. извини, но меня не волнует уровень твоих продаж, повторюсь, я лишь выразил свое личное мнение.
|
|
|
30.08.2012, 16:31
|
#318 (посилання)
|
Недавно на форуме
Kona Stinky 07
|
На любих лижах кант вирвати можна(лижі не винні шо райдер не докрутив або на якусь фігню напоровся)!!!
Я думаю що кожен зробить свої висновки, і дуже прошу зупинитись на написаному
|
|
|
16.10.2012, 20:49
|
#319 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Самые быстрые лыжи
|
Вот решил перейти со спротцеха в парк, думаю взять себе Moment Rocker, что можете сказать про эти лыжи?
|
|
|
16.10.2012, 21:15
|
#320 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Самара? Чо ты на спротцехе делал?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 5 | 42 | 141 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 104 | 3844 | 12580 | 2395 (61%) | 1474 (38%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|