Summer sports адреналин + |
17.10.2020, 21:37
|
#341 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
@Шурави, Ти хоть зрозумів , що сам написав, як то кажуть говорили, балакали, сіли й заплакали, букв багато, а толку мало, "ковиряйся " далі, в тебе це дуже добре виходить, можеш в носі або в іншому місц . Бажаю успіхів в цьому напрямку, філософ!
|
|
|
17.10.2020, 23:38
|
#342 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
Панове, переконаний що не варто сваритися із-за цього. І зараз обґрунтую чому. Поділюся своєю теорією.
Пригадайте як все починалося:
- Ломаченко і Усик перемагали всіх підряд і кожного разу здіймався синьо-жовтий прапор і звучав гімн України;
- Усик танцював гопак після золота олімпіади і після інших значних перемог;
- Ломаченко завжди на рингу був з прапором і розказував, що він гордий за свою Державу;
- Вони добилися чемпіонських висот і це було найкращою позитивною презентацією України в світі;
- Вони обидва, як і колись Клички, стали справжніми ідолами/взірцями для багатьох українців, а особливо молоді;
- За них вболівали у всіх куточках України, що є немаловажним об’єднуючим фактором.
Саме це все «комусь» дуже сильно не сподобалося. «Комусь», в кого пукан підгорає від всього позитивного, що відбувається в нашій Державі.
І вміло зігравши на їхній так би мовити наївності і недалекоглядності, підштовхнули їх до того, що ці двоє «увєровалі» в такі цінності і ідеали, які є абсолютно неприйнятними для частини наших громадян.
Як результат – чергові суперечки і розбрат в суспільстві; для когось втрата мотивації; втрата лідерів і позитивних орієнтирів для молоді.
І це все «комусь» дуже сильно на руку…
Можливо хтось з вас скаже, що я прихильник «теорії змови». Але, як на мене, то пазл складаться доволі логічно – хлопців просто вміло підставили/використали.
Особисто я абсолютно не поділяю цих поглядів Ломаченка і Усика, але й зрікатися їх, як наших співгромадян, також не планую. Сподіваюся, Василь і Олександр зроблять для себе правильні висновки і всі разом ми доб’ємося ще не одної гучної перемоги.
|
|
|
18.10.2020, 00:21
|
#343 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Head Jon Olsson Pro model 2008г. VOLKL RACE TIGER RC UVO./ HEAD RAPTOR 120rs
|
@Dobermann ,Вы правильно говорите, что не стоит того. Просто кому то не понравилось, что Ломаченка назаали земляком. А чего это не понравилось, здесь вороос не ко мне. И то, что делить людей начинают, мне это тоже не нравится. Оскорблять, что у кого-то вата в голове. То есть ватник, я так понимаю? Умозаключение тоже ошибочное! Бог нам судья! Не суди, да не судим будешь! А в спорте, должен побеждать сильнейший!
|
|
|
18.10.2020, 07:05
|
#344 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Dynastar legend pro rider 186, dalbello krypton pro, wilson k factor six.one 95
|
Это пиздец, дорогая редакция!
|
|
|
18.10.2020, 09:00
|
#345 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Видео боя
Добавлено через 35 минут
Хотя его скоро забанят.
Сложный бой для Василия, отличный для Лопеса...
После 6 раундов мое мнение, слишком много отдал в защите, практически невозможно далее забрать столько же... Против соперника которого побаиваешься. Без удара...
Во многом соглашусь с обзорщиком
Василий, не М Пакьяо к сожалению 8(
Я о том что не комфортно ему уже в 62кг
|
|
|
18.10.2020, 13:56
|
#346 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic :)
|
Sic transit gloria mundi
програв малорос Ломаченко, не допомогли йому московські попи.
|
|
|
18.10.2020, 20:34
|
#347 (посилання)
|
Live Fast
|
Земляк проиграл, соперник был сильнее, выносливее и более голоден.
План на бой не сработал. Василий не был лучше сегодня, даже лучшие проигрывают слабым. Такое часто бывает в спорте...
Судейство неадекватное, я про женщину которая отдала Лопесу 10 раундов - ЭТО ...
Парню 32, он верит в Бога, старается быть лучше
Вы пишите глупости, своих детей учите быть мудрыми и свободными (вам это не светит), а не троллями.
Годы должны прибавлять ума, опыта, мудрости, а не желчи и зависти
|
|
|
18.10.2020, 22:57
|
#348 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
@Шурави, сорі, але я не хочу бути арбітром в чиїхось суперечках.
Я лише описав своє бачення причин ватності Ломаченка і Усика і чому їх варто спробувати «повернути до тями». Хоча, можливо вже пізно.
|
|
|
19.10.2020, 05:19
|
#349 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Head Jon Olsson Pro model 2008г. VOLKL RACE TIGER RC UVO./ HEAD RAPTOR 120rs
|
@Dobermann ,Согласен с Вами. Тоже не хочу никаких споров, и так хватает негатива. Хочеться, чтоб здесь обсуждали темы, которые касаються лыж и других увлечений. Ребята, давайте жить дружно!)) Не надо давать повода нашим недругам, радоваться над тем, что мы между собой начнем собачиться. Всем удачи и крепкого здоровья!!!
|
|
|
19.10.2020, 10:38
|
#350 (посилання)
|
Live Fast
|
@Dobermann, вы только у других замечаете вату
Со своей же удобнее жить...
Мы разные...
Начинать нужно с себя, потом родных, потом тех кто готов ... А не тыкать в чужие уши свою.
Мир нам
Я всё.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 35 | 117 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3609 | 11094 | 2242 (62%) | 1332 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|