![]() |
Цитата:
Судячи зі стислого переліку підряд і відсутності розділових знаків, виглядає, що у вас одне велике хоббі - ВСЕПІДРЯД. Вибачте, але це я веду до того, що шість ваших супер-речень тяжко читаються :wink: А взагалі - респект. |
Спробую виправити ситуацію, маю на клавіатурі трохи лишніх розділових знаків, можу поділитись=)
отже (у стилі "сам задаю питання і сам відповідаю) Моє хобі? Перш за все музика, стиль хеві, метал-рок . Я - по житю людина, активна з першого класа, пішов в спорт, школу на футбол (проміняв), По сей день хожу вечорами, на тренування пригав! З парашютом три. На д5 до арміі 33 на д6. В арміі літом? - люблю. Вело прогулянки по лісі? - взимку. Лижі? - бажано. Гірські? - ще дуже! Цікавить дайвінг і водні (то такий хім.елемент - водень)!!! Лижі? - взагалі багато! Що цікавить? Але не все може! Стати реальністю? На жаль, саме головне, що є. Мріі? - і вони може здійсняться на. Даний момен одна мрія - вона...реальна. Гірскі лижі? - поки не закінчився сезон. п.с. автору, без образ, наступні пости пишіть грамотно, ок? |
Оффтоп - вибачайте.
"Найти все сообщения от ... " - чудова функція форуму. Якщо додати стиль читання Rain-а ... :girl_haha: |
Образ немає. Просто клавіатуру ще не досконально вивчив.:pardon:
|
А у меня хобби и работа объединились в одном понятии :) фейерверк! желаю каждому не скучать на работе! а от хобби получать вознаграждение :)
а лыжи - это стиль жизни..... |
Цитата:
Я не "подвох", но понырять в ластах с маской-трубкой с детства люблю, правда в южных морях пока не удалось. А ещё обожаю в кругу друзей вечерочкомм у костра, пить ароматный чай из термокружки под рыбацкие байки :crazy: |
До недавнего времени вопрос "хобби" всегда ставил в тупик :)
Теперь - весна, лето, осень - пейнтбол "белое время года" - лыжи. И так уже два года :) Ну а остальное, это ... пабинг, пивинг + живая и другая музыка, но это нельзя назвать хобби, т.к. тут я просто пользователь :) Чуть не забыл. Агитируют "за дайвинг". Может получиться в этом сезоне получить сертификат. |
Ой, какая хорошая тема! Семейное хобби :летом-строительство и ремонт собственного дома,а зимой- сами знаете. Личное -очень люблю создавать, для моих мужичков, уют и комфорт. Вяжу , готовлю вкусности ,развожу домашнюю птицу(гусей,курочек) , пытаюсь петь в церковном хоре, успеваю работать.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:40. |