Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Summer sports (https://extreme.com.ua/forum/52-summer-sports/)
-   -   Моё хобби (https://extreme.com.ua/forum/summer-sports/1363-moyo-hobbi.html)

Kaya 09.03.2010 14:04

Цитата:

Коментар від vitalik0303 (Коментар 64566)
Моє хобі...... перш за все музика стиль хеві метал рок . я по житю людина активна з першого класа пішов в спорт школу на футбол по сей день хожу вечорами на тренування пригав з парашютом три на д5 до арміі 33 на д6 в арміі літом люблю вело прогулянки по лісі. взимку лижі бажано гірські ще дуже цікавить дайвінг і водні лижі . взагалі багато що цікавить але не все може стати реальністю на жаль. саме головне що є мріі і вони може здійсняться.:) на даний момен одна мрія вона реальна.гірскі лижі поки не закінчився сезон:skiing:

Судячи зі стислого переліку підряд і відсутності розділових знаків, виглядає, що у вас одне велике хоббі - ВСЕПІДРЯД.
Вибачте, але це я веду до того, що шість ваших супер-речень тяжко читаються :wink:
А взагалі - респект.

Rain 09.03.2010 15:11

Спробую виправити ситуацію, маю на клавіатурі трохи лишніх розділових знаків, можу поділитись=)

отже (у стилі "сам задаю питання і сам відповідаю)

Моє хобі? Перш за все музика, стиль хеві, метал-рок . Я - по житю людина, активна з першого класа, пішов в спорт, школу на футбол (проміняв), По сей день хожу вечорами, на тренування пригав! З парашютом три. На д5 до арміі 33 на д6. В арміі літом? - люблю. Вело прогулянки по лісі? - взимку. Лижі? - бажано. Гірські? - ще дуже! Цікавить дайвінг і водні (то такий хім.елемент - водень)!!! Лижі? - взагалі багато! Що цікавить? Але не все може! Стати реальністю? На жаль, саме головне, що є. Мріі? - і вони може здійсняться на. Даний момен одна мрія - вона...реальна. Гірскі лижі? - поки не закінчився сезон.

п.с. автору, без образ, наступні пости пишіть грамотно, ок?

Kaya 09.03.2010 16:16

Оффтоп - вибачайте.

"Найти все сообщения от ... " - чудова функція форуму. Якщо додати стиль читання Rain-а ... :girl_haha:

vitalik0303 09.03.2010 20:54

Образ немає. Просто клавіатуру ще не досконально вивчив.:pardon:

klepakoff 10.03.2010 13:42

А у меня хобби и работа объединились в одном понятии :) фейерверк! желаю каждому не скучать на работе! а от хобби получать вознаграждение :)
а лыжи - это стиль жизни.....

GSM 30.03.2010 21:59

Цитата:

Коментар від srg (Коментар 62292)
спінінг (УЛ в основному) і лижі,
ще колись - більярд (російський),
можливо цього року попробую дайвінг і параплан,
якщо після спінінгу часу трохи буде :)

Хех, очень близкое для меня хобби :) Только не УЛ, а хеви джиг в основном.
Я не "подвох", но понырять в ластах с маской-трубкой с детства люблю, правда в южных морях пока не удалось.
А ещё обожаю в кругу друзей вечерочкомм у костра, пить ароматный чай из термокружки под рыбацкие байки :crazy:

Витек 01.04.2010 09:25

До недавнего времени вопрос "хобби" всегда ставил в тупик :)
Теперь - весна, лето, осень - пейнтбол
"белое время года" - лыжи.
И так уже два года :)
Ну а остальное, это ... пабинг, пивинг + живая и другая музыка, но это нельзя назвать хобби, т.к. тут я просто пользователь :)

Чуть не забыл. Агитируют "за дайвинг". Может получиться в этом сезоне получить сертификат.

STaras 01.04.2010 10:41

Ой, какая хорошая тема! Семейное хобби :летом-строительство и ремонт собственного дома,а зимой- сами знаете. Личное -очень люблю создавать, для моих мужичков, уют и комфорт. Вяжу , готовлю вкусности ,развожу домашнюю птицу(гусей,курочек) , пытаюсь петь в церковном хоре, успеваю работать.

zzzzz 01.04.2010 11:11

Цитата:

Коментар від STaras (Коментар 68813)
Ой, какая хорошая тема! Семейное хобби :летом-строительство и ремонт собственного дома,а зимой- сами знаете. Личное -очень люблю создавать, для моих мужичков, уют и комфорт. Вяжу , готовлю вкусности ,развожу домашнюю птицу(гусей,курочек) , пытаюсь петь в церковном хоре, успеваю работать.

В свете 1-апрельских изменений. Очень смешно читать твой пост, глядя на аватару мужика, килограмм в 100 :ROFL:

dronv 01.04.2010 11:35

Цитата:

Коментар від zzzzz (Коментар 68831)
В свете 1-апрельских изменений. Очень смешно читать твой пост, глядя на аватару мужика, килограмм в 100 :ROFL:

Жаль плюсы не ставятся +++15000:good:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:40.