Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украина (https://extreme.com.ua/forum/126-ukraina/)
-   -   Бескиди (https://extreme.com.ua/forum/ukraina/12630-beskidi.html)

NBomb 31.12.2023 12:13

У темі 4 додатків
Привіт Друзі. Ну що, рік добігає до свого завершення. Важкий рік. Тому хочу завершити його на позитивному моменті. Дещо навіть вдалось реалізувати, що давно запланував. І це, звісно, надає оптимізму. :agree: Бажаю Всім Щастя, Здоров'я і Миру в Новім році. До зустрічі. Бережіться.:friends:

NBomb 29.01.2024 21:15

У темі 22 додатків
Привіт. Трохи скель в Уричі. Реалізували все, що планувалось. Мокрий і важкий сніг, явно не посприяв фотосесії. Обмерз об'єктив камери, тому частина світлин, трохи зіпсувалась, бо знимкував, через тоненький шар льоду. Такий досвід у мене вперше, але, мушу визнати - цікавий досвід. Світлини вийшли незвичними. :D Декілька світлин взяв у Ромка. Тай таке. Файний День.:friends::agree:

P.S.: Бонус - дятел, який довбав смереку.:D

NBomb 15.02.2024 19:36

У темі 3 додатків
Привіт. Трохи кумедної історії. У вівторок, файно так, затягло небо. По запаху виглядало так, ніби мав початися дощ, який мав перейти в дощ зі снігом, ну а потім - в Сніг. Я, звісно, не міг пропустити таке чарівне дійство. Швидко натягнув капці, і полетів до озера. Прогнози малюють одне, моніторити тре, але, гора формує свій прогноз, і їй нецікаво, що хочемо ми. І це працює, переконався не раз. На озері мряка. А над ним божевільно літає і кричить качка. Щось загубила. Здійснює декілька заходів над водою, з різних боків, але схопити не вдається. Це виглядало дуже круто. Навіть не уявляв, що качка може так літати - F35:shock: Дивлюсь, щось плаває на поверхні води. Роздивить важко - якась фігня чорного кольору. Потім качка налякалась і втекла. Наступного дня, повернувся, щоб подивитись продовження - ні качки, ні тотої фігні. Зате гарні хмари на небі і файний день. :) Тай таке. Бережіться Друзі. Все буде файно.:friends:

masik_i_ko 16.02.2024 23:07

@NBomb , Дуже вам вдячний за ваші пости на цьому форумі, ми з вами очно знайомі, але , напевно, ви мене не пригадаєте... На сьогодні, ви для мене робите цей ресурс, заходжу подивитесь ваші подорожі. Подякував))

NBomb 17.02.2024 00:18

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 421016)
@NBomb , Дуже вам вдячний за ваші пости на цьому форумі, ми з вами очно знайомі, але , напевно, ви мене не пригадаєте... На сьогодні, ви для мене робите цей ресурс, заходжу подивитесь ваші подорожі. Подякував))

Дуже Дякую! Приємно. Якби не війна, дописів було б значно більше, і ,сподіваюсь, цікавіших, але, наразі, поки що так. Робота робиться. Так. Я Вас пам'ятаю. Здається в Подобовці познайомились і катнули, декілька років тому. :):friends:

NBomb 26.02.2024 13:36

У темі 20 додатків
Привіт. Цього разу хр. Комарницький Діл. Невисокий хребтик в Бескидах. Скелі є і тут, і достатньо їх є. І скажу більше - деякі доведеться шукати. Роботи туйка не на один раз. Находили 12,8 км. Вікторія молодчинка, файно лазила по хащам, за двома божевільними вуйками. Традиційна самознимка (селфі українською) на горі Погар (712 м.). Файний і цікавий день. Бережіться Друзі. До зустрічі. :friends::)

P.S.: До речі. Вікторія вчиться возитись на сноуборді. Так що Вітайте юну сноубордистку на нашому сайті. :boarder: Ну а ми, привчаємо її до Лісу, складного і дикого рельєфу. Дівчинка гарно вчиться. Успіху в житті.:agree:

NBomb 15.04.2024 21:29

У темі 8 додатків
Привіт. Давно не появлявся, бо трохи зле себе почував. Якась втома. Але, в горби тре йти. Цього разу пройшлись з братом на Росохацькі полонини. На гору Високий Верх (1176 м.). На хребті були сильні пориви вітру, а в урочищах, і лісі, значно тепліше, цвітуть квіти. На висоті 1185 м., найвищій точці хребта - побудована церква. Висит табличка, що то найвища точка православ'я в Україні. І ось тут, виникає запитання. З якого, вибачте, хріна? Дуконський монастир з церквов (що на Гринявах), знаходиться на висоті 1380 м. Вже не буду говорити про безліч капличок, якими рясно всіяні горби, по всіх українських Карпатах. Як то вони рахують, хз. :unknown:Ось така обмеженість і примітивність. Про мапи, мабуть, і не чули. Скажу більше. При дослідженні мап у павутинні, звернув увагу, що деякі висоти гір вказані неправильно. Геолінії вказують одне, а висота інша. І все це потім переносять на паперові мапи, вказівники, довідники. :( Тай таке.

Похід лайт. 10 км., в обидва боки, з Росохача. Гадє, вже повилізало, і гріється на сонечку. :scared: Будьте обережними. Загалом, файний день.:)

NBomb 29.04.2024 20:23

У темі 8 додатків
Привіт. Цього разу - повноцінний хайкінг. Як завжди (традиційно)- Кудрявець (1242 м.). Люблю відкриватись цією горою. Йшов сам, і нічого не думав. Просто відключив мізки, і тихо йшов. Находив 23 км.

День був дуже файним. Світлини вдались, незважаючи на порохи, які долетіли із Сахари, до континентальних Бескидів. Гора подарувала незвичні емоції і щастя.:girl_in_love:

masik_i_ko 02.05.2024 22:46

Щиро заздрю)

NBomb 13.05.2024 19:39

У темі 8 додатків
Привіт. Цього разу Парашка дуже потішила, і підняла настрій. Кольори насичені, хмари, сонечко і невеличкий вітер - ідеальний день, щоб пройтись, і зробити файні світлини.:girl_in_love:

Rain 15.05.2024 11:37

То шо за хатка така на Парашці? Вперше бачу

Rossteg 15.05.2024 13:06

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 422193)

На горі Парашці у Карпатах збудували астрономічний туристичний прихисток - ZAXID.NET

NBomb 15.05.2024 20:40

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 422193)

Астрономічний туристичний прихисток.

NBomb 20.05.2024 20:58

У темі 2 додатків
"Токсиновий Ліс". У травні, Ліс, має надзвичайний колір - зелений, насичений, живий. Його хочеться обняти, нюхати, їсти і пити. Його хочеться споживати, кожною клітиною свого тіла. Він зачаровує і п'янить до божевілля.:girl_in_love:

NBomb 28.05.2024 17:47

У темі 10 додатків
Привіт. Знову Зелемінь (1176 м.). 15 км вкинув до свинки. Спека. Пізній вихід, але, не пошкодував - гора, як завжди, подарувала щастя.:girl_in_love: Ну і, вже традиційно, виніс з Лісу сміття.:(

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:59.