Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украина (https://extreme.com.ua/forum/126-ukraina/)
-   -   Бескиди (https://extreme.com.ua/forum/ukraina/12630-beskidi.html)

NBomb 02.09.2024 20:01

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 422546)
А шо таке серпанок?

Його ще називають димкою. Це коли в горах погана видимість. І не видно далеко. Це спричинено спекою. Порох піднімається в повітря, і все затягує.

NBomb 09.09.2024 19:10

У темі 1 додатків
Праліс.:girl_in_love:

Sheridan 10.09.2024 10:17

@NBomb, ще вчора чекав на твої фотки. цього разу чомусь зовсім мало )))

Там на стельвіо пішов сніг. в австрійських альпах чудовий прогноз на льодовиках. а в нас війна

NBomb 10.09.2024 18:55

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 422554)
@NBomb, ще вчора чекав на твої фотки. цього разу чомусь зовсім мало )))

Там на стельвіо пішов сніг. в австрійських альпах чудовий прогноз на льодовиках. а в нас війна

Привіт. Цього разу, дійсно мало фоток. Кудись далеко не ходив, бо був втомлений. І відвідав локацію поряд. Тай фотографувати щось багато не було що. Пройшовся по Лісі, традиційно позбирав трохи сміття, яке порозкидували "отдихающі". Тай таке.

Я вірю, що в нас ще буде Зима і Сніг. І ще зберемось, і катнемо. :snezhok: А поки що, робимо свою роботу, допомагаємо хлопцям, ну і звісно, трохи активності, бо треба якось жити. Головне, не опускати рук, і вірити в перемогу. Все буде добре.:friends::)

NBomb 16.09.2024 20:40

У темі 4 додатків
Фото день. Люблю фотографувати. Кажуть, фотографія, не передає того, що бачиш. Я не зовсім погоджуюсь із такою думкою. Фотографія, це не тільки передача зображення, але і передача вражень та емоцій. Як не як, але, вважаю що це також вид мистецтва, яке заслуговує уваги.:agree:

NBomb 27.09.2024 13:30

У темі 5 додатків
Якщо уважно придивитись, то досконалість можна побачити в усьому. Як же я чекав ці грибочки. :girl_in_love:

NBomb 06.10.2024 19:29

У темі 7 додатків
Гриби у мене, завжди, займали особливе місце в житті. Мова йде, не про масове мародерство, яке відбувається навколо. Все перетворилось на бізнес. Для мене - це мистецтво.:agree: Завжди згадую Тростян, коли сиділи з друзями-райдерами в імпровізованій колибі, і пили грибну юшку. В печі горять дрова, потріскують. За вікном здійнялась хуртовина. Співають і хитаються смереки. Вітер замітає наші сліди на горі. Ми зігріємось і поїдемо малювати далі. Як це було весело.:girl_in_love::skiing:
Ось так зустрів 50. Ромко склав компанію. :friends: Був чудовий сонячний день. Гарний Ліс. І спокій.:)

Джигит 06.10.2024 21:55

Вітаю з Ювілеєм друже! :beer::beer::beer:
Миру, Здоров'я, Щастя та Добра, багатьох походів та покатух !

NBomb 06.10.2024 22:01

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 422602)
Вітаю з Ювілеєм друже! :beer::beer::beer:
Миру, Здоров'я, Щастя та Добра, багатьох походів та покатух !

Дуже Дякую Друже!Дуже Приємно.:friends:

NBomb 20.10.2024 11:45

У темі 2 додатків
Нарід катає трейли, ну а я дозбирую грибочки. Вже декілька днів заморозки з горах. І то є файно.:)

NBomb 27.10.2024 14:25

У темі 3 додатків
Трохи золотої осені. Це дуже файна пора року для мене. Для більш гарнішого ефекту, треба щоб сонечко правильно світило. Але, цього разу, було якось так. Відверто кажучи, я в цьому сезоні трохи прогавив її, то робота, то гриби не давали спокою, але, вже як є.:)

NBomb 04.11.2024 22:48

У темі 18 додатків
Ямельниця - традиційне село бойківського краю. Автентика і здичавілість цієї локації вражають, і родзинкою, звісно ж є - скелі. Холодний осінній дощ намочив Ліс, і надав йому неабиякого шарму. Мряка, яка видзьобує мізки, немов крук свою здобич. Осінь буває не тільки золотою із сонечком, але й холодною та мокрою. Вкотре, стаю на ті ж граблі. Не прослідкував, щоб краплі дощу, не падали на об'єктив камери. Але, на цей раз, світлини вдались, і отримали дуже незвичний вигляд, мені сподобались, навіть дуже. Штучний інтелект, мабуть застрелиться від шоку. :D Оцініть самі. :) Бережіться Друзі. :friends:

NBomb 12.11.2024 22:24

У темі 3 додатків
Осіння мряка відійшла і вийшло сонечко. Освітленість - основне у фотографії.:)

NBomb 18.11.2024 23:54

У темі 1 додатків
Не перестаю дивуватись властивості гори, притягувати на себе хмари. Шторм гнав їх на небі, як божевільний. Сильний вітер завивав як вовк. Ледве пальці не відморозив, поки тримав камеру. Крута фотографія цього разу.:girl_in_love:

NBomb 16.02.2025 12:38

Привіт Друзі. Цей допис буде, на жаль, без фотографій. Зараз я перебуваю в зсу, тому все ставлю на паузу. Сподіваюсь якусь вилазку вдастся зробити, оскільки планів, як у пса блох. Ну, але, то звісно, по ситуації. Так що чекайте. Всіх обняв. До зустрічі. Бережіться. P.S.: Катніть за мене, будь-ласка, кусочок паудеру, або бетону. Дякую.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:59.