![]() |
Удачі, і гарного Ангела охоронця вам) Бережіть себе)
H.S. Зараз холодно, можливо Вам з побратимами потрібні теплі речі,, шкарпетки, пояси, на спину, шапки, грілки для ніг, смаколикі та інше , напишіть в особисті, можемо вислати посилку. |
Наразі, маю все. В разі потреби, буду звертатись. Дуже Дякую. Обняв.
|
номер телефона
Добре, написала в номер телефона в приват.
Ваші фото гір, лісу і особливо грибів, чудові, повернулм мене думками в золоту осінь. Ми з чоловіком фанати відпочинку на природі і заядлі грибники, при першій можливості ідемо в різні місця київщини. І також захплюємося красою лісу і любуємося грибами, але такі товстоногі крсунчики, як на ваших фото, у нас рідко зустрічаються. |
@VeraM , Дуже Дякую. Приємно. Сподіваюсь, буде можливість продовжити гірську тематику, і реалізувати все задумане.
|
У темі 29 додатків
Маршрут: с.Нижня Рожанка - хр.Баєлина - висота (1220 м.) - Магій (1281 м.) - Княжолука (1276 м.) - Чирак (1249 м.) - висота (1095 м.) - Секул (1041 м.) - Анцерел (981 м.) - с.Вишків - р.Мізунка - хр.Яворина - Яворинка (1131 м.) - Ґордан (1129 м.) - Квашениця (998 м.) - с.Лужки - висота (776 м.) - с.Козаківка - с.Сукіль - Віра (830 м.) - с.Кам'янка. Відстань - 58,0 км. 2 дні. Команда: Muadib і NBomb.
Вітаю Друзі. :friends: Нарешті, відкрили сезон. :) Перебуваючи у війську, це виявилось непросто, але, вже як є, тому тішуся, що використав цю нагоду. Горби на місці, вода тече, сонечко світить, і це файно. Довга перерва, хворів всю зиму, добре що в госпіталі трохи підлатали, дали сі чути - втомився, натер ноги, спина гуде. Взуття трохи сі всохло, можливо, із-за того і виникла проблема. Мій Garmont Dragontail, виявився зажорстким для цього треку, і добряче мене вимордував. Але, я щасливий, що ми з Ромком, пройшли цей маршрут. Дякую Друже. :friends: P.S.: Я з великою радістю пишу цей допис, бо знаю, що Ви чекаєте. До зустрічі. Обняв. Бережіться. :friends: |
@NBomb, ох клас, друже - скучив за твоїми звітами і фотками!
Де ця залізниця і вагон закинутий? Це там де карпатський трамвай ходе? |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Ось таке зустрів сонечко.:girl_in_love: Відпустка закінчується. Бережіться Друзі. Обняв. До зустрічі.:friends:
|
У темі 21 додатків
Вітаю Друзі. Нам дуже пощастило з погодою - побачили справжню осінь, таку, яка повинна бути, за ідеальних умов. Трохи ямельницьких скель, до Вашої уваги.:girl_in_love::friends:
P.S.: До зустрічі. Обняв. Бережіться.:friends: |
У темі 4 додатків
Вітаю Друзі.:) Процес реабілітації довгий і складний. Пройшовся трохи до каменюк, що біля Труханова. Треба трохи розминати хребет. Треба ходити. Йшов без наплічника, бо болить. Але, рух - то життя. Якось буде. Тай таке. Бережіться.:friends:
|
@NBomb, чи в мене пам'яті нема (ну це точно), чи я не бачив, чи ти не казав, шо ти з собою наробив? Травма? Поранення???
|
Цитата:
|
@NBomb , хороші нейрохірурги?
|
Цитата:
|
У темі 36 додатків
Вітаю Друзі.:friends: Цього разу, Дарваївські та Цапові скелі. Падав дощ, що не гут, для таких місць, але, не було де подітись, прогноз, зазвичай має похибки. Осінь, поступово, втрачає барви. Про зиму, поки що, говорити не буду, дасть ся чути. Тай таке.:agree:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:56. |