26.06.2023, 20:50
|
#181 (посилання)
|
Живу у Лісі
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl 90Eight (2016)
|
Привіт. Цього разу - ущелина. Тиждень лляло моцно - як у тропіках. Мокрі стінки, були дуже небезпечними. Але, воно того вартувало, щоб побачити водоспад.
|
|
|
10.07.2023, 20:52
|
#182 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Літо - явно не мій сезон. Спеку мій організм переносить дуже зле. Тому ховаюсь в хащах, як тотой вампір. Лізти на хребет і смажитися, не хотів. Тому, цього разу, був, вже традиційний івент. З Лісу виніс 3 гриба і 8 кг сміття. Тай таке.
|
|
|
24.07.2023, 21:41
|
#183 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Вітаю Друзі. Поділюсь с Вами деякими думками. Як бачите, я не є професійним фотографом, але люблю цю справу. Колись давно, читаючи статтю якогось відомого фотографа, запам'ятав його слова. Він сказав: "Для того щоб зробити гарну фотографію, достатньо шість мегапікселів і рівні руки". І це, дійсно, працює. Цього разу - фотопохід і трохи цікавих грибів.
Зазвичай наші вилазки в гори - це чистий спорт. Коли треба швидко пройти складний маршрут, і встигнути на останнього віслюка до міста. Бо в понеділок тре бути на роботі. Війна з орками дуже сильно нашкодила планам. Але, сподіваюсь, ми ще потішимо Вас справжнім хардкором. Робота робиться. Тай таке. Бережіться. Слава Україні! Героям Слава! Дякую за увагу.
|
|
|
07.08.2023, 21:59
|
#184 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Привіт. Цього разу Зелемінь (1176 м.) дуже потішила. Але, лізлось на неї важко - спека страшна. На верху познайомився з райдером Еверестом. Його байк попав в кадр. Порозмовляли про гори, він поїхав вниз, ну а я поліз в хащі. Приємна зустріч.
Після обіду погода різко почала псуватись. Чорні хмари попливли на небі, здійнявся сильний вітер, і мені вдалось впіймати декілька файних кадрів. Тре поспішати вниз, щоб не застала гроза. Чудовий і цікавий день. 12,9 км поклав до свинки. Бережіться Друзі.
|
|
|
09.08.2023, 10:48
|
#185 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Цитата:
Коментар від NBomb
На верху познайомився з райдером Еверестом
|
а я вже подумав, що це ти на ровері почав їздити. А Віктор Еверест здається навіть у нас на форумі був, львівська туса)
|
|
|
09.08.2023, 18:41
|
#186 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Цитата:
Коментар від Rain
а я вже подумав, що це ти на ровері почав їздити. А Віктор Еверест здається навіть у нас на форумі був, львівська туса)
|
Так і є. Як виявилось, у нас багато спільних друзів-райдерів. Можливо і я колись дійду до DH. Downhill мені подобається - то круто.
|
|
|
21.08.2023, 21:47
|
#187 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Сопіт - вдсп. Сопіт - висота (901 м.) - Сопітські полонини - Лаз (1082 м.) - Великий Верх (1177 м.) - Щавник (1131 м.) - висота (1100 м.) - Сопіт. Відстань 17 км. Команда: pika & co і NBomb.
Отже, як і розповідав минулого разу - це робоча локація, для спортсменів. Вчора в цьому переконався. А спека - зробила день іще пекельнішим. Лізлося дуже важко, але, хлопці впорались, тому Вітаю! Дуже важкий, але, насичений подіями день.
|
|
|
28.08.2023, 21:45
|
#188 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Майдан - висота (806 м.) - Клива (936 м.) - Липовали (944 м.). Відстань 6,2 км. в обидва боки.
Місія - вигуляти пса 2. Із-за дуже сильної спеки, вирішив вибрати якусь "лайт" гору. Принаймі, я так думав, що це лайт. Але, то є Бескиди. Стежка підступно закінчилась через 400 метрів, і нас радісно обійняли хащі. З нами в цей божевільний trip, йшов маленький домашній песик, якийсь тер'єр, я сі в тому не розумію. Скажу так - кіт від неї більший в два рази. Кумедно було спостерігати, як Сільвіка долала хащі, ожинники і завали. Спека добивала в край. Пили воду, як верблюди. А сама вода, випаровувалась прямо в горлянці - пекло. Порєдні парафіяни в цей час сидять на озерах-річках. Але, в кожного свій шлях.
Ось так, ми дійшли до нашої вершини, через три горби. Сільвіка - ніколи не була в горах. Це її Перша вершина, і крута фотографія. Вітаю з горою дівчинко.
P.S.: День важкий, але було цікаво. Дякую за увагу!
|
|
|
03.09.2023, 20:25
|
#189 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Тухля - Либохора - Маґура (1362,7 м.) - хр.Краснишир - висота (1256 м.) - Соболиця (1007 м.) - р.Бесарабка - хр.Зелем'янка - висота (1111 м.) - висота (1160 м.) - висота (1190 м.) - Товстий Верх (1206 м.) (траверс) - Широка (Набивки) (1265 м.) - Беньки (1233 м.) - висота (1190 м.) - Мутна (1261 м.) (траверс) - Лопата (1210 м.) - висота (1001 м.) - висота (977 м.) - Сколе. Відстань - 49,9 км. 2 дні. Команда: Muadib і NBomb.
Привіт. Цього разу сумно не було - зовсім. План А не спрацював, хоч ми дуже старались. Бурелом сказав - ніт. І то такий моцний бурелом. Ми його подолали, але, часу на наступний гештальт не залишилось. По прогнозам - дощі і грози. Падаємо в потік. План Б. Повернення додому. Висновок з цього такий - старі вирубки, дуже суттєво можуть порушити плани. А це, може призвести до неприємних несподіванок. Планування такої локації, вимагає дуже серйозної роботи і знань. Враховувати слід багато факторів: рельєф, кут, орієнтування на місцевості, вода, погода, рослинність (як жива, так і мертва), здоров'я, фізичні можливості, вміння і навички роботи в команді. Тай таке. Робота робиться. Бережіться Друзі. Дякую за увагу.
P.S.: Дякую Ромко. Було круто.
Востаннє редагував NBomb: 04.09.2023 о 22:51.
|
|
|
17.09.2023, 16:41
|
#190 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
День трофеїв. Дякую Ліс.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3757 | 12064 | 2308 (61%) | 1410 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|