03.06.2024, 21:14
|
#211 (посилання)
|
Живу у Лісі
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl 90Eight (2016)
|
Цікаво спостерігати, як гора формує шторм. Спочатку поривами вітру, наганяє хмар. Потім вони скупчуються над вершиною і намагаються втекти. Але, гора їх не відпускає. Хмари, як божевільні крутяться і вигинаються, малюючи неймовірні візерунки, під спів вітру. Кінцевою фазою цього дійства, зазвичай, є опади у вигляді дощу, граду, снігової крупи і снігу. Дуже часто трапляються блискавки. А при певних умовах шквали та смерчі. Гарно.
|
|
|
10.06.2024, 21:34
|
#212 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Офіційно - грибочки вже є. Трошки поїв вчора - як же я засумував за цим смаком.
Згадав цікаву історію. В жовтні 2015 року, ми було на святі праці, яке, традиційно організовував наш тренер і Батько Тоша. Але, тоді він не зміг приїхати, і бандою робітників керував його син Грін. Працювали, як завжди, три дні, прочищали і прорубували траси та труби в нашому рідному ПДБ. Готувались до зими. Останнього дня, ввечері, завершили всі роботи і банда райдерів, почала спускатись з гори до готелю. Якось почало затягувати небо, різко подуло холодом, і почав пролітати перший Сніг. Ну а я вирішив спускатись донизу не схилом, а по лісі, вздовж траси. І тоді я знайшов 14 білих грибочків. Золота осінь тоді була на Боржаві, і гриби. В самім низу в лісі зустрічаю, якогось, явно обкуреного чувака, який лазив на колінах і щось шукав.
Запитую: "Що трапилось?"
Тиша у відповідь.
Я знову: "Щось загубили?"
Чувак щось довго думає і каже: Тааааааааааааа, вот, грииибочки підзбииирую.
Неадекватний погляд, трясе ним, як смереков на хребті. І показує мені торбу якихось отруйних поганок і мухоморів.
Я кажу, я також і показую йому торбу білих грибів.
А він у відповідь: "В тебе грибочки - неправильні"
Так ми і розійшлись.
P.S.: Це вже згодом, мені розповідали, що там наркомани, з шипітської поляни, також ходили на тихе полювання за грибочками. Тай таке.
|
|
|
10.06.2024, 22:00
|
#213 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Ну в дечому він правий ) Доречі, зараз наркоманськими грибочками лікують птср військовим. І досі ефективно
|
|
|
10.06.2024, 22:18
|
#214 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Ну в дечому він правий ) Доречі, зараз наркоманськими грибочками лікують птср військовим. І досі ефективно
|
Дякую. Не знав.
|
|
|
10.06.2024, 22:35
|
#215 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Погугли історію псилоцибин, де приймає участь пентагон. То десь 60ті роки
|
|
|
18.06.2024, 21:28
|
#216 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Спалений (710 м.). Нарешті сюди забрів. Хащі, нічого особливого, ніц не видко. Пес набрав з десяток кліщів. Звичайна дика гора. Але, є один нюанс. На вершині лежить пуста пляшка від горілки - епічно. Свиня, отримала свої 13 км, а я декілька грибів.
P.S.: Сміття і надалі збираю, і виношу з Лісу. Торба також була епічною цього разу. Тай таке.
|
|
|
02.07.2024, 18:00
|
#217 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Знову хр.Комарницький Діл. Я планував сюди повернутись, бо ще є незакриті локації. Межиброди. Дві групи скель біля турбази за рікою. Одні скелі біль-менш доступні, інші - лазив по хащам, і шукав. Назвати це відпочинком чи прогулянкою - важко. Спека страшна, вода швидко сі скінчила, добре, що був потічок, то набрав. Непогані скелі. Кліщі, гадюки, як завжди, ідуть в комплекті. Тай таке.
|
|
|
08.07.2024, 18:28
|
#218 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Либохора - Буковинки Задні (1128 м.) - Матагів (1217 м.) - Кичера (1140 м.) (траверс) - Кіндрат (1155 м.) - Либохора. Відстань - 15 км. Команда: Muadib, Толік, Галя, Михайло і NBomb.
Кільце біля села. Давно ми не вибирались з Друзями в гори. Файна прогулянка, щоб поїсти ягід. Дякую Друзі.
|
|
|
15.07.2024, 18:45
|
#219 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Труханів - Сколе. Відстань 21 км. Знову хр.Ключ, знову скелі. Цього разу дуже дика місцина - скельна стіна. Дуже моцні скелі. Навіть нестерпна спека, не зіпсувала вражень від побаченого.
|
|
|
29.07.2024, 20:25
|
#220 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Друзі, ось Вам і відповідь, на запитання, чому я ходжу сюди десятки разів - тому, що тут файно. Парашка - красуня.
|
|
|
Тут присутні: 56 (учасників - 0 , гостей - 56)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 128 | 384 | 127 (73%) | 44 (25%) | 4 (2%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3848 | 12355 | 2398 (62%) | 1443 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|