| 

|  16.02.2025, 17:33 | #241 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Rossi Attraxion 6 | Удачі, і гарного Ангела охоронця вам)  Бережіть себе)H.S. Зараз холодно, можливо Вам з побратимами потрібні теплі речі,, шкарпетки, пояси, на спину, шапки, грілки для ніг, смаколикі та інше
 , напишіть в особисті, можемо вислати посилку.
 |  
	|  |     |  

|  16.02.2025, 18:34 | #242 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | Наразі, маю все. В разі потреби, буду звертатись. Дуже Дякую. Обняв. |  
	|  |     |  

|  16.02.2025, 20:39 | #243 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Rossi Attraxion 6 | 

номер телефона

Добре, написала в  номер телефона в приват.Ваші фото гір, лісу і  особливо грибів, чудові, повернулм мене думками в золоту осінь. Ми з чоловіком фанати відпочинку на природі і заядлі  грибники, при першій можливості ідемо в різні місця київщини.  І також  захплюємося красою лісу і любуємося грибами, але такі товстоногі крсунчики, як на ваших фото, у нас рідко зустрічаються.
 |  
	|  |     |  

|  16.02.2025, 21:45 | #244 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | @VeraM , Дуже Дякую. Приємно. Сподіваюсь, буде можливість продовжити гірську тематику, і реалізувати все задумане. |  
	|  |     |  

|  11.08.2025, 20:25 | #245 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | Маршрут: с.Нижня Рожанка - хр.Баєлина - висота (1220 м.) - Магій (1281 м.) - Княжолука (1276 м.) - Чирак (1249 м.) - висота (1095 м.) - Секул (1041 м.) - Анцерел (981 м.) - с.Вишків - р.Мізунка - хр.Яворина - Яворинка (1131 м.) - Ґордан (1129 м.) - Квашениця (998 м.) - с.Лужки - висота (776 м.) - с.Козаківка - с.Сукіль - Віра (830 м.) - с.Кам'янка. Відстань - 58,0 км. 2 дні. Команда: Muadib і NBomb. 
Вітаю Друзі.    Нарешті, відкрили сезон.    Перебуваючи у війську, це виявилось непросто, але, вже як є, тому тішуся, що використав цю нагоду. Горби на місці, вода тече, сонечко світить, і це файно. Довга перерва, хворів всю зиму, добре що в госпіталі трохи підлатали, дали сі чути - втомився, натер ноги, спина гуде. Взуття трохи сі всохло, можливо, із-за того і виникла проблема. Мій Garmont Dragontail, виявився зажорстким для цього треку, і добряче мене вимордував. Але, я щасливий, що ми з Ромком, пройшли цей маршрут. Дякую Друже.    
P.S.: Я з великою радістю пишу цей допис, бо знаю, що Ви чекаєте. До зустрічі. Обняв. Бережіться.  
				 Востаннє редагував NBomb: 12.08.2025 о 15:34.
 |  
	|  |     |  

|  12.08.2025, 14:08 | #246 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: поза форумом Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | @NBomb, ох клас, друже - скучив за твоїми звітами і фотками!Де ця залізниця і вагон закинутий? Це там де карпатський трамвай ходе?
 |  
	|  |     |  

|  12.08.2025, 15:39 | #247 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Rain  @NBomb, ох клас, друже - скучив за твоїми звітами і фотками!Де ця залізниця і вагон закинутий? Це там де карпатський трамвай ходе?
 |  Привіт. Саме так Іван. Там де карпатський трамвай. Але, раніше вагонів було більше, і господарство трохи функціонувало. Зараз возять тільки відпочивальників до водоспаду.   |  
	|  |     |  

|  17.08.2025, 12:38 | #248 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | Ось таке зустрів сонечко.   Відпустка закінчується. Бережіться Друзі. Обняв. До зустрічі.  |  
	|  |     |  

|  28.10.2025, 20:58 | #249 (посилання) |  
	| Живу у Лісі 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl 90Eight (2016) | Вітаю Друзі. Нам дуже пощастило з погодою - побачили справжню осінь, таку, яка повинна бути, за ідеальних умов. Трохи ямельницьких скель, до Вашої уваги.    
P.S.: До зустрічі. Обняв. Бережіться.  |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 2 | 6 | 1 (50%) | 1 (50%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 0 | 72 | 131 | 65 (68%) | 31 (32%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 6 | 14 | 2174 | 5189 | 1440 (65%) | 728 (33%) | 31 (1%) | 
|---|
 | 

|  |