Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украина (https://extreme.com.ua/forum/126-ukraina/)
-   -   Бескиди (https://extreme.com.ua/forum/ukraina/12630-beskidi.html)

NBomb 25.09.2023 18:13

У темі 2 додатків
П'ять годин лазив по Лісі, щоб знайти це чудо.:) Загалом - чотири гриба. Дуже сухо, мало дощів, і як наслідок - дуже мало грибів.:( Мабуть, краще було здійснити трекінг.:agree:
P.S.: Може закінчиться війна?

NBomb 02.10.2023 15:02

У темі 23 додатків
Церквище (1119 м.), що на хр.Біла Розтока. Хайкінг з Нового Мізуня. Налазили - 15 км. Команда: Netka, pika, Ромко, Андрій і NBomb.

Покрова. Дякуємо нашим захисникам, що боронять нас від нечисті. Незабуваємо допомагати хлопцям і дівчатам, сил оборони України! Водив "парафіян" в дикий бескидський Храм, який схований в хащах і буреломах. Дякую Друзі за файний і цікавий день. :friends:

NBomb 11.10.2023 10:13

У темі 6 додатків
Час від часу, поміж трекінгом, необхідно робити відпочинкові вилазки - перезавантажитись. Посмажити ковбаски і позбирати гриби. Я завжди розумів, що вгадати, чи є в Лісі файні гриби - то в якійсь мірі, також лотерея. Це своєрідна вилазка під прогноз. Все, як у фрірайді. :) Тому, ми з Ромком, так і запланували - гриби були файні.:friends::)

NBomb 31.10.2023 19:29

У темі 36 додатків
Привіт. Друзі, цього разу, маю що Вам показати. Знову Ямельницькі скелі, тільки інші. День був чудовим і насиченим. Цікаві скелі і файна компанія. Бабине літо, мабуть, ще одне. День із таких, який запам'ятається назавжди. :girl_in_love: Бережіться.:friends::)

NBomb 19.11.2023 14:29

У темі 6 додатків
Привіт. Друзі, вкотре переконавімся, що природа - найкращий художник, фотограф та митець. Вона досконала в усьому.:girl_in_love: Цього разу, натрапив на своєрідний перехід між осінню та зимою. Кольори чарівні. Я щасливий від побаченого. Верхи були затягнутими, мряка, тому ходив низами. Файний день, щоб підзарядити акумулятор. До зустрічі. Бережіться.:friends:

NBomb 31.12.2023 12:13

У темі 4 додатків
Привіт Друзі. Ну що, рік добігає до свого завершення. Важкий рік. Тому хочу завершити його на позитивному моменті. Дещо навіть вдалось реалізувати, що давно запланував. І це, звісно, надає оптимізму. :agree: Бажаю Всім Щастя, Здоров'я і Миру в Новім році. До зустрічі. Бережіться.:friends:

NBomb 29.01.2024 21:15

У темі 22 додатків
Привіт. Трохи скель в Уричі. Реалізували все, що планувалось. Мокрий і важкий сніг, явно не посприяв фотосесії. Обмерз об'єктив камери, тому частина світлин, трохи зіпсувалась, бо знимкував, через тоненький шар льоду. Такий досвід у мене вперше, але, мушу визнати - цікавий досвід. Світлини вийшли незвичними. :D Декілька світлин взяв у Ромка. Тай таке. Файний День.:friends::agree:

P.S.: Бонус - дятел, який довбав смереку.:D

NBomb 15.02.2024 19:36

У темі 3 додатків
Привіт. Трохи кумедної історії. У вівторок, файно так, затягло небо. По запаху виглядало так, ніби мав початися дощ, який мав перейти в дощ зі снігом, ну а потім - в Сніг. Я, звісно, не міг пропустити таке чарівне дійство. Швидко натягнув капці, і полетів до озера. Прогнози малюють одне, моніторити тре, але, гора формує свій прогноз, і їй нецікаво, що хочемо ми. І це працює, переконався не раз. На озері мряка. А над ним божевільно літає і кричить качка. Щось загубила. Здійснює декілька заходів над водою, з різних боків, але схопити не вдається. Це виглядало дуже круто. Навіть не уявляв, що качка може так літати - F35:shock: Дивлюсь, щось плаває на поверхні води. Роздивить важко - якась фігня чорного кольору. Потім качка налякалась і втекла. Наступного дня, повернувся, щоб подивитись продовження - ні качки, ні тотої фігні. Зате гарні хмари на небі і файний день. :) Тай таке. Бережіться Друзі. Все буде файно.:friends:

masik_i_ko 16.02.2024 23:07

@NBomb , Дуже вам вдячний за ваші пости на цьому форумі, ми з вами очно знайомі, але , напевно, ви мене не пригадаєте... На сьогодні, ви для мене робите цей ресурс, заходжу подивитесь ваші подорожі. Подякував))

NBomb 17.02.2024 00:18

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 421016)
@NBomb , Дуже вам вдячний за ваші пости на цьому форумі, ми з вами очно знайомі, але , напевно, ви мене не пригадаєте... На сьогодні, ви для мене робите цей ресурс, заходжу подивитесь ваші подорожі. Подякував))

Дуже Дякую! Приємно. Якби не війна, дописів було б значно більше, і ,сподіваюсь, цікавіших, але, наразі, поки що так. Робота робиться. Так. Я Вас пам'ятаю. Здається в Подобовці познайомились і катнули, декілька років тому. :):friends:


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:19.