07.10.2018, 14:42
|
#71 (посилання)
|
Живу у Лісі
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl 90Eight (2016)
|
Що не кажіть, а осінь в цьому році чудова. Потішила Всіх. І грибами, і файним снігом на високогір'ї. Сніг частково розтанув, і знов повернулось тепло. Але, пора вже і до лиж подивитись, як вони там. Фотка з останньої прогулянки.
|
|
|
15.10.2018, 16:42
|
#72 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Маршрут: Коростів - Корчанка (1178 м.) - Терсовата (1061 м.) - Марковце (956 м.) - Сколе. Відстань 12 км.
Традиційний вихід на Покрову. Планував пробігтись "оленем", але частинка маршруту, все ж таки "настрій підняла". Просіка ЛЕП, якою я і поліз. Коротко, не вдаючись до дрібниць - пекло. А запланована вершина, якраз посередині цього пекла.
Гори пустили і потішили фарбами. Таку осінь я люблю.
|
|
|
05.11.2018, 19:45
|
#73 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Корчин. Радіалка до татарського каменя. Находили 6 км. Ранковий туман пішов на користь, і ліс цього разу був чарівним. А саламандри, зовсім не збираються зимувати. Активні, як ніколи. Одна тваринка мене здивувала. Лізла по майже вертикальному каменю, лапами чіпляючись за мох. Саламандра-альпініст. Потішила дуже. За це, попаде на найкращий лижний форум. Фотосесія вдалась. Чудовий день.
|
|
|
11.11.2018, 15:52
|
#74 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Радіалка в урочище Жолобки. Бонус - Висота 661. Вершина - заросла березою, думаю, що колись давно там була галявина. Навколо відчувається якась напруга. Не затишно і нервово. Сумне місце.
|
|
|
03.12.2018, 12:38
|
#75 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
В суботу відкрив сезон зимових походів – одноденним виходом на г. Парашка.
Оскільки ні знайомі, ні форумчани на пропозиції не відгукнулися, тому ходив сам.
Було дуже гарно, але зимно (зранку -18С) і всупереч прогнозам дуже вітряно. Після виходу на хребет вітер дув безбожно, а на вершині чуть з ніг не збивало. Тому фотосесії було зведено до мінімуму, а плюс до того на якійсь 14-15 фотці батарея в апараті замерзла остаточно. Телефон навіть не витягував – беріг для «НЗ» дзвінків.
Як з’ясувалося, не один я мав настрій в цей день перейтися по засніжених горах. Тих, хто йшов на вершину було 4-5 груп і ще один старший дядечко, який також йшов сам. Сумарно до 20 осіб.
Пару фоток з «прогулянки»:
|
|
|
|
+
nomeaning, Deimos, igrus, Nickel, holodok, ag74, Stealthe76, NBomb, yuraja, Korben Dallas, Niroman, Pinokkio |
15.12.2018, 18:44
|
#76 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
У мене, як в Китаї - своя програма дослідження космосу.
|
|
|
08.04.2019, 20:06
|
#77 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Бескиди - Ґорґанське низькогір'я. Маршрут: Тухля - Соболь - Мельдунок - хр.Хом - Мислівка. Відстань 42 км. 1,5 дня. Команда: Muadib і NBomb.
Вітаю Друзі. Що таке цивілізація - сказати важко. Як визначити, що цивілізованіше - смердюче місто, чи Ліс? Але, коли бачиш, що "цивілізовані" люди роблять з природою - запитань більше не виникає.
Колія вузькоколійки загубилась в хащах і заросла мохом. Зламані мости. Розмита потоками насип залізниці. Щось намагаються ремонтувати, але все тримається на доброму слові. Старі будиночки, от-от "ляжуть". Гнилі розбиті вагони і потяг, який чекає свого часу - щоб відвести душі у пекло. Ліс своє забере.
Востаннє редагував NBomb: 12.04.2019 о 22:02.
|
|
|
|
+
Schussfahrer, kellis68, holodok, GreenLand, Nickel, nomeaning, Bob_Kneissl, Lesya_Kl, Niroman, Sumrok, ex_edc |
30.04.2019, 16:15
|
#78 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Життя між дощем. Погодні вікна ніхто не відміняв. Тому вперед.
Перший день був мокрим - тому, сорі, тільки потік. Другий день, був сухішим. 10 км на Кремінь (1135 м.). Навіть не встиг намокнути. Після обіду пішов дощ, але я вже пив каву в цивілізації. Звернув увагу на таке. Чим більше старію, тим скоріше бігаю. Може вже пора зайнятись трейлранінгом.
|
|
|
30.04.2019, 23:08
|
#79 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Shiro & Kr Fusion I.D.
Centurion BF HD
|
Пора осваивать телепортацию)))
|
|
|
19.05.2019, 16:56
|
#80 (посилання)
|
Живу у Лісі
|
Мезозойська ера. Мабуть так цей доісторичний хребет бачили динозаври.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 15 | 5 (71%) | 2 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3857 | 12268 | 2363 (61%) | 1440 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|