Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Школа Tomass Marnics (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/29463-shkola-tomass-marnics.html)

HappySkier 06.11.2023 11:01

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 419696)
Тоді мені час піти з форуму. Всім гарних сезонів.

Я - турист. Вискажу свою "туристичну" точку зору.
@Mik, шкода. Вас читають не тільки ті, хто пишуть. Сподіваюся, Ваше рішення не остаточне.
А всі питання стилів та технік - це дуже суперечливі теми.
Під час спортивних змагань просто красивий карвінг ні до чого, спортсменам він тільки на тренуваннях з техніки може бути потрібний, але тільки як один з видів тренувань. Туристам - в залежності від мети поїздки в гори, стану здоров'я, рівня фізичної підготовки тощо. Особисто я, при можливості (якої зараз у мене немає) хотів би повчитися красивому карвінгу, незважаючи на мої вже досить обмежені фізичні кондиції, наскільки це в мене вийшло б. Сподіваюся, що це все ж таки відбудеться колись.

Порівнювати австрійську (швейцарську, норвезьку, ...) школи підготовки спортсменів Кубку світу з японцями, корейцями, Томасом, ... немає жодного сенсу, бо зовсім різні цілі мають на меті ці техніки і школи. Питання: чому японців та корейців нема на Кубку світу (фактично нема), якщо вони такі круті? Мабуть тому, що їхня крутість полягає трохи в іншому напрямі катання.

Хотілося б, щоб кожен просто по-дружньому ділився своїм досвідом, не ображаючи інших (як конкретних спортсменів, так і форумчан чи якісь школи).
Тут хотів би зазначити: критикувати - не означає ображати, різниця - в словах і тональності висловлювань. Дружня критика - це нормально.
А кому що з цього досвіду потрібно, кожен вирішить сам за себе.

P.S. Перепрошую, що пишу в цій темі. Просто цитата тут.

Sheridan 06.11.2023 13:26

Давайте по темі. Дивна (може незрозуміла саме мені) рекомендація по "коліно в доліну"

Facebook

@Skyclub шо блін відбувається? Ти зрозумів після його відповіді. Бо я ні

Додано через 2 хвилини

@Mik , а ти про шо пишеш?

Sheridan 06.11.2023 16:33

@Skyclub, з одного боку твоє пояснення виглядає логічним, але шось мені здається, це не про різаний поворот...

Skyclub 07.11.2023 11:19

У темі 2 додатків
Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 419708)
... це не про різаний поворот...

а це?

Sheridan 07.11.2023 11:47

@Skyclub, на фотках не кінець, а початок повороту. Та антиципація, ну бро

Sheridan 07.11.2023 12:02

@Skyclub, я радий, що ми з тобою не сперечаємось через якусь хрінь, бро. І навіть можу допустити, що Томмі зробив цей акцент тільки для того, щоб нагнати коментів під постами. Можу спитати Бойчука. Мені нескладно. Але реально тема не варта уваги, імо

Mik 07.11.2023 19:24

@Skyclub, процес майже завершено. Я не маю нічого спільного з форумом. Але є одне Але. Ти Mik назвав 3,14здаболом. І це залишиться на довго і просто так нікуди не зникне. Не через те, що він злопам'ятний. Тобі не 20 і пам'ятаєш, що за слова доводиться відповідати. Не знаєш, тоді welcome to his world.
Так ні, Жартую. Ніхто не буде тебе кривдити. Просто на майбутнє.
Доречі, ти усвідомлюєш, що сполкувався з вигаданим персонажем? Ти ні його, не тим, хто за ним не знаєш. А може Ти десь помилився?

Sheridan 07.11.2023 20:22

@Mik, бро, ти здається, достатньо дорослий. Шо за дитсадок бля? Форум тут до чого взагалі? Будеш мати можливість катати в цьому сезоні? Залишайся, пиши, плануй, ділись. Наша з тобою тема Харба нікуди не зникне. Якщо б Харб так реагував на тих, хто йому заздрить, його школи не існувало б взагалі. Будь як Любомир, ок?

Всі. Забудьте першопричину цього гівна. Ведмедики нінащо не впливають. Букошкола в своїй бульбашці вимивання бабла з українців най крутиться, Яковіни вже нема з нами, Томмі вже не так круто їде, як раніше. Все неважливо. Є тільки ви. Кожен окремо. Іноді зі своєю бандою. Але завжди зі своїми скілами, які тре качати, та зі своїми баченнями шо і як тре робити на схилі. Робіть! Не пиздіть на інших!

Нафіга цим мірятись? Я знаю, шо так було завжди. Але досі не розумію, нафіга. Катайте. Поки є можливіть. Та здоров'я.

@Skylub, ти теж попустісь. Не тінейджер вже. Нема нікого. Є тільки ти.

З.І. Буду радий катнути з кожним. Якщо ще буде можливість. Йобана блять русня...

Mik 07.11.2023 21:08

@Sheridan, без образ, але я пас. Це був останній мостик між мною та життям до...
Він не витримав. Не я. Я ще спробую.,трохи. Бувай.

Sheridan 07.11.2023 21:45

@Skyclub , я взагалі думаю, шо в Міка хтось спиздив аккаунт. Починаючи з його комента про експерта, який коментить КС з вставленим відосом про фрірайд і свіжий сніг (я взагалі нічо не зрозумів), закінчуючи мостіком-форумом.

Скоро зима. Всім стане легше. Маю надію

Korben Dallas 07.11.2023 22:00

А весело ж ту у вас...і конкурси цікаві))

Korben Dallas 07.11.2023 22:26

Короче, ви всі заїбали вже реально))

Додано через 52 секунди

Зараз піду наллю ще трохи рому і я таки маю вам що сказати...

Mik 07.11.2023 22:41

@Skyclub, ну ок. Ти реально думав, що назвавши мене 3,14здаболом,обіженкою,токсіком... Просто перекинеш стрілки на якусь хрінь, і все залишиться як було? Чесно? Ну ти і романтік. Все працює інакше.

Korben Dallas 07.11.2023 22:44

Так от...(смачно сьорбає ром і закурює). Мік, давай назад, що ти як пацан. Саша, ти дядько ще той, але поважаю, що прагнеш до саморозвитку. Давайте всі розбіжемось к єбєням звідси і похєрим наш улюблений форум! Ви що, не бачите, як Ден переймається з цього приводу?! Воно йому і нахуй не потрібно, але він все терпить і вивозить. Чому? Ну камон! Це ж наш форум! Ви забули?! Куди ми всі валимо? Нахуй ми кусаємось? Я можу ще багато тут понаписати, але ...давайте перезавантажимось...давайте все з початку...життя і так аби як, та ще й ми тут пересралися. Давайте спробуємо таки поважати один одного і не сратись через хуйню. Будьласочка!🤗❤️

Додано через 2 хвилини

Мік, гальмуй. Воно нікому не потрібно.

Mik 07.11.2023 22:50

@Korben Dallas, Ок, я за. Майже пішов. Не вийшло просто по англійськи,(хоч дуже хотілося) бо як писали тут, мене читали і ті хто сам тут не пише.( може.)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:16.