![]() |
Сумно це все. Проблема в тому, що принципова відмова від якоїсь мови іноді означає відмову від можливості розвитку. Така дилема.
|
У темі 1 додатків
Цікаво, в чому в інтернеті пишуть що він russian? Незрозуміло.
Він ж мвбуть підтримав українців у свій час прапорцем в соцмережах, як немало хлопців кого я фоловлю по темі лиж? Вкладення 47273 |
@Skyclub ,
Я не слідкував за темою. Ти саме російськомовного інструктора рівня Томаса шукаєш? Бо на глобальному ринку є англомовні інструктори суттєво вище рівня Томаса. |
На мій погляд, їзда в Михайла Бойчука десь такого ж рівня і такого стилю. Навчати може теж схоже, він же мабуть працював в Томаса.
А взагалі, задача вивчити англійську на рівні щоб розуміти інструктора цілком підйомна має бути. Говорити важко навчитися, але це не дуже й треба. |
@Skyclub , Саша, будь ласка, якщо ти не в темі, то не потрібно про плуг. Любий інструктор, який має кваліфікацію вчити карвінгу, надасть тобі достатню кількість знать, повір ;)
|
Єбать я вчора перебрав...мені наснилось, що я в цій темі домовлявся з Сашею катнути разом і обіймались навіть на радощах...😁😁😁
|
У темі 1 додатків
Вкладення 47314
вот цікаво, скільки би ти дав сотен, а може і тисяч € за контент з такої камери, докладний аналіз та нарешті за 4 ри години навчив би тебе базовому короткому повороту? :))) Чи не надто ти іконезуешь, то в що віриш?) |
я поставив тобі смайлик, бо дууууже доречно коментувати телефон за безкоштовно!)))
Ти сам росписуешься в нерозумінні, шо по тих відео дуже складно не профі щось роздивитися.. це треба мати нехілу квалифікацію, щоб коментувати такі видео.. ;) це ще більше коштуе, а ниж електронний налаштований на шаг по часу ззум, де дуже зручно відокремити мух від сала :))) А в загалі, ти даже не уявляешь який зараз рівень катання в Буковелі.. :))) одне безкоштовно - в тебе є зміни, твій Артём майже не відрізняється від тебе, просто обом треба більше уваги звертати на себе ;) |
нах я сюди пишу, сам не розумію.. 🤔
Додано через 11 хвилин та поясню.. Ти сам провокуешь як до тебе ставитись.. в що ти віриш, ставитись.. що ти робиш, ставитись.. Ти пропагандуешь то, в чому ледь розуміешь. то, шо тобі в лом робити годинами на схилу.. Ти всіх принизуешь, за то, в шо не розділяють, чи мовчки не підтримують прагнень оточуючих тебе мрій.. тобі в собі по-перше треба розібратись, школи тут до чого? особистості до чого? до чого тобі особисто це все? не розумію я такого підходу до прагнення чогось нового соррі, якшо шо.. |
На довгорадіусних лижах краще виходить їхати довгі повороти, там уе натурально виходить. На короткорадіусних треба ще менеджити спецефекти і переставати кантувати лижі в якийсь момент. Я особисто це взагалі не люблю.
Це я до того, що тобі на лижах 17-19 метріа мало б бути зрозуміліше їхати довгий поворот. |
Я б сказав, що лижі в першу чергу визначають поворот :) зїхати можна всяке, але зазвичай лижа яка зараз на тобі краще всього робить той чи інший поворот. Деколи два. І витискати з неї шось на що вона не оптимізована, не прикольно.
Я коли беру слаломки, то більше всього дюблю слаломні повороти. А якщо гігантки, то гігантські. Але можу на гігантках короткі, краще на дуже крутих схилах. Можу на слаломках довгий, але неприємно і каряво це виходить. Добавлено через 4 минуты На яких лижах були інші учасники? |
Ви мабуть тримаєте довгорадіусні лижі на кемп Короткі Повороти :)
|
|
З бандою Томас взагалі вогонь. Норм валять Facebook
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:41. |