![]() |
Нужно снять видео, просмотреть его со слезами на глазах, и с пониженной самооценкой в школу
Даже когда кажется, что летишь, как бог, на видео со стороны все это смотрится значительно хуже. |
kotandrey, думаю, что для Вас школа (несколькодневный курс) должна быть взвешенным решением с конкретной целью - рэйс, фрирайд, парк. Нужно будет уточнить у администрации выбранной школы о составе групп, чтобы учиться с людьми Вашего уровня подготовки. А принять решение оптимально после часового занятия с достаточно квалифицированным инструктором, знакомым с разными направлениями в горных лыжах. Ему со стороны виднее. Нам тоже бы видно на видео, але © "нема ручок - нема печенька" :)
|
Drunk3nSa1lor, Ihor, natali70, Salseros, дякую за пораду.
jurabike, в катанні не все влаштовує! natali70, є відчуття не досконалості, не 100% впевненості в ногах, та того, що вони у відповідальний момент не підведуть на схилі, та немає повної легкості, яку бачу у досвідчених лижників на схилах, присутня якась напруженість. Salseros, вот і дискомфорт)) Стосовно школи, визначився, по всіх рекомендаціях поки що, обрав antonskischool )) і однозначно цікавить позатрасове катання, чого і вони в основному навчають, навіть вже встиг поспілкуватись з Антоном про деталі навчання )) Планую на цей сезон піти все таки в школу, земляки, Drunk3nSa1lor, Ihor, давайте разом, в мене є ще один товариш з Тернопілля, також хоче в школу )) |
kotandrey,
на цей сезон в мене основний по планах Чеслав, хоча би тому що парочку молодняка на ту справу підбив, але Антон - теж чом би й ні... Воно все таке смачне :-). Так що якщо визначетеся з датою - пішіть в приват, саме швидше приєднаюся... |
Цитата:
А за поради та підтримку діалогу всім дякую! Добавлено через 5 минут Lom, рішення зважене та обдумане, для себе визначився. Одного разу, при виборі лиж, я також запитував форумчан, які саме обрати, якої геометрії, виробника, шукав різні варіанти, а один товариш по форуму кухар сказав - слухай серце, воно не збреше, нікому як йому краще знати, що ти хочеш насправді )) вот і воно говорить - ціль фрірайд )) |
Цитата:
мой тебе совет, съезди к Лому, он тебя ковырнет чуть-чуть... ну а за тем хоть кому угодно - "пофрирайдить" |
igrus, запланував в ASS
Lom, де тебе шукати ? Якщо попаду на каталку а не на навчання, може заскочу! Ти інструктор? Сорі, новачок, не вкурсі хто є хто :) |
Lom, такий Lom :-)
Мигово (Чернівці). школа Каштан. |
Цитата:
|
Слова не мальчика, но мужа! В мемориз!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:48. |