![]() |
У темі 3 додатків
Вкладення 47489
Вкладення 47490 Вкладення 47491 Наступного разу не напружуй себе. Просто ці стопкадри покажи, всі все зрозуміють.:Bravo: |
Цитата:
стари навики вони таки, іх треба як рану загоювати новими, біль новітними, які допоможуть в майбутьному ;) |
Цитата:
Я б міг зараз спробувати якось написати коротку вижимку статті, але для чого? Марк написав прекрасну статтю детально пояснюючи суть феномену тренування. Марк пише добре артикульованою і в хорошому сенсі академічною мовою і я можу лиже зіпсувати своїми переказами. Принаймні в оригіналі так, я переклад не читав. Марк методист і практик в цій галузі досвідом у все життя, автор численних статтів і кількох книжок. Чому я це раджу всім хто хоче їздити як в гілці "павер карвінг", це тому що в цій справі сили буде завжди не вистачати. Я катаю 2-3 години в день і мене вистачає на 4 дні під ряд. Такий же режим приблизно у спротсменів лижників. Колись я їздив на менших швидкостях і мене вистачало на два дні, за якими слідувала сильна кріпатура. Коли я вийшов перший раз на GS лижах, то в мене кріпатура спини була в той же день, це при тому що я весь сезон перед тим катав і нічого такого не відчував. А щоб стати суттєво сильнішим треба не менше року системних тренувань. Дискутувати на цю тему не буду точно. Соррі, не цікаво. |
@Lyubomyr, прочитав статтю. Колись цікавився цими темами. ( багато бігав.) від 800 метрів до марафона хороша книга.
|
Я дуже схильний до бігу — довгий, худий і витривалий. І тому я робою то, чого мені не вистачає і більше не займаюся кардіо. Навіть на шосері перестав їздити хоча мені це подобається.
Є люди з великими мʼязами яким біг не є дуже катаболічним, їм повезло більше. |
@Lyubomyr, ти мабуть бачив це, але все-таки.
is Henrik Kristoffersen back? - YouTube |
Оце сет, я розумію. Букошколі вже зкинув )
Una bimba sul leone ? .. e passi da Gigante ? ? Vamooo ??? #ciaofans #onlythebrave #sofiagoggia #goggia #rehab #fisio... | Instagram |
@Mik ,
Так, бачив. Я от зараз думаю, що в нього ще міг бути віковий набір ваги. |
Сам факт з життя. Набір маси (ваги) навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.
І аеробна база треба в любому випадку. Якщо бігати, кардіо, до 40 хв навряд чи висушиш себе. |
Цитата:
І друге. На спортсменів не варто дивитися, вони всі вже генетично обдаровані. Ті хто не мав сили давно відпали ще в юніорах. Всі кого ти бачиш в інсті, ютубі — всі фізично обдаровані, молоді і зі стажем круглорічних тренувань більше десяти років. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:51. |