Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Всякое (https://extreme.com.ua/forum/106-vsyakoe/)
-   -   Міжсезонна підготовка (https://extreme.com.ua/forum/vsyakoe/2278-mizhsezonna-pidgotovka.html)

Mik 09.04.2024 15:19

У темі 3 додатків
Вкладення 47489

Вкладення 47490

Вкладення 47491
Наступного разу не напружуй себе. Просто ці стопкадри покажи, всі все зрозуміють.:Bravo:

igrus 09.04.2024 16:04

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421787)
Вкладення 47489

Вкладення 47490

Вкладення 47491
Наступного разу не напружуй себе. Просто ці стопкадри покажи, всі все зрозуміють.:Bravo:

це вже історія, новітня правда.. еле то було..
стари навики вони таки, іх треба як рану загоювати новими, біль новітними, які допоможуть в майбутьному ;)

Lyubomyr 09.04.2024 18:04

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 421786)
офигеть.. Любомир ты вообще имел общение около спорта или физического образования в Украине?
в шклое не пропускал уроки физкультуры?)
в чем суть этой умной статьи?

Так вже сталося, що тема strength and conditioning, як і вцілому спорт входить в моє коло інтересів. Я на цю тему знаю досить багато і мені зазвичай не цікаво спілкуватися з вчителями фізкультури допоки вони не покажуть що такі ж задроти як я і можуть похвалитися чимось поза устарілими знаннями сумнівного походження.

Я б міг зараз спробувати якось написати коротку вижимку статті, але для чого? Марк написав прекрасну статтю детально пояснюючи суть феномену тренування. Марк пише добре артикульованою і в хорошому сенсі академічною мовою і я можу лиже зіпсувати своїми переказами. Принаймні в оригіналі так, я переклад не читав. Марк методист і практик в цій галузі досвідом у все життя, автор численних статтів і кількох книжок.

Чому я це раджу всім хто хоче їздити як в гілці "павер карвінг", це тому що в цій справі сили буде завжди не вистачати. Я катаю 2-3 години в день і мене вистачає на 4 дні під ряд. Такий же режим приблизно у спротсменів лижників. Колись я їздив на менших швидкостях і мене вистачало на два дні, за якими слідувала сильна кріпатура. Коли я вийшов перший раз на GS лижах, то в мене кріпатура спини була в той же день, це при тому що я весь сезон перед тим катав і нічого такого не відчував. А щоб стати суттєво сильнішим треба не менше року системних тренувань.

Дискутувати на цю тему не буду точно. Соррі, не цікаво.

Mik 09.04.2024 18:06

@Lyubomyr, прочитав статтю. Колись цікавився цими темами. ( багато бігав.) від 800 метрів до марафона хороша книга.

Lyubomyr 09.04.2024 22:15

Я дуже схильний до бігу — довгий, худий і витривалий. І тому я робою то, чого мені не вистачає і більше не займаюся кардіо. Навіть на шосері перестав їздити хоча мені це подобається.
Є люди з великими мʼязами яким біг не є дуже катаболічним, їм повезло більше.

Mik 15.04.2024 19:14

@Lyubomyr, ти мабуть бачив це, але все-таки.
is Henrik Kristoffersen back? - YouTube

Sheridan 16.04.2024 17:00

Оце сет, я розумію. Букошколі вже зкинув )
Una bimba sul leone ? .. e passi da Gigante ? ? Vamooo ??? #ciaofans #onlythebrave #sofiagoggia #goggia #rehab #fisio... | Instagram

Lyubomyr 16.04.2024 19:40

@Mik ,
Так, бачив.
Я от зараз думаю, що в нього ще міг бути віковий набір ваги.

Mik 16.04.2024 19:45

Сам факт з життя. Набір маси (ваги) навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.
І аеробна база треба в любому випадку. Якщо бігати, кардіо, до 40 хв навряд чи висушиш себе.

Lyubomyr 16.04.2024 19:50

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421900)
Сам факт з життя. Набір маси навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.

Нажаль, для переважної більшості людей і атлетів проблема — це набрати мʼязову масу.

І друге. На спортсменів не варто дивитися, вони всі вже генетично обдаровані. Ті хто не мав сили давно відпали ще в юніорах. Всі кого ти бачиш в інсті, ютубі — всі фізично обдаровані, молоді і зі стажем круглорічних тренувань більше десяти років.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:51.