PastorMalinois |
15.10.2023 19:52 |
Ну що ж добродії, після досліду довжиною в 6 місяців маю сказати, що міжсезоння з використанням орбітреку, то є вогінь.
Раніше ніяк не виходило тримати кондицію так як з орбіком.
Думаю моя особиста причина в тому, що орбік має стояти вдома. В моєму випадку це суттєво заощаджує час і дозволяє при потребі розбити тренування на кілька частин. Бо раніше ніяк не виходило завжди потрапляти в певний час в спортзал і все таке, через це не виходило налагодити постійність тренувань.
А зараз увійшов в режим: мінімум 4 рази на тиждень від 45 хвилин працюю на орбі. Отож щиро раджу такий підхід.
І ще. Раніше був велотренажер але то не те: нема навантаження, як на орбіку. Особливо на м'язи хребта та головне на сідниці. Ну це очевидно адже орбі це більш природнє навантаження, ніж на велотренажері, який виділяє тільки ноги та й то в неприродньому режимі.
І також у мене орбі з можливістю гірського режиму. Полозки по яких рухаються платформи можна піднімати в передній частині і тоді тіло займає позицію типу піднімаєшся на гору, такий типу напівприсяд.
А так як у нас рух в основному в напівприсяді, і ноги наше все, то цей режим в орбіку це те що треба для лижників.
|