![]() |
По-твоему, у него недостаток веса после ковида?
А по моему, у него идеальный баланс для его возраста, и шикарные мышцы, настоящие, а не бройлерные., и даже для 60 такой баланс великолепен. В Европе много похожих дедов. Я приторчал на финише марафона возле Монблана, там играли живую французскую а-ля кантри и народ финишировал в 16.00 на 2300м в +30. Все первые именно так и выглядят, правда им 25-30 :))). Ни одного "коренастого крепыша", и у всех глаза горят. Потом пошел народ поупитанней - именно они накапливались в лазарете с тепловым ударом, когда их стало много, то медперсонал попросил музыкантов свалить, потому как веселая музыка плохо сочеталась с валом ударенных солнцем и их настроением... |
У темі 1 додатків
|
@Skyclub, я хотів дописати про ковід, але забив. Тому що Харб красунчік в любому випадку.
Обіцяє скоро підкинути воркаут для дідів, які ще валять. Але я побачив в тому самому пості його "пістолєтік". Воркаут качати не буду ))) |
У темі 1 додатків
Найкраще спорядження для міжсезонної підготовки - задіяні ті самі групи мязів, та і самі рухи ніг, навіть не уявляєте наскільки:good:
дешево та сердито :Bravo: |
У темі 1 додатків
Останній раз катав на вєлі в 2013. З'явився мот і всьо закінчилось... 10 років! Не думав, що повернусь. Але дивне повернення на слаломкі завдяки форуму і Харбу не пройшло безслідно ))) Тепер я знову лісапєдіст. Не фрірайдовий, як 10 років тому. А саме карвінговий. Тонка талія (не в мене) 700х32, норм стріляє (карбон частково), жорсткий, як 150ті боти, накат вогонь (особливо по якісним велодоріжкам)
Асфальт це новий вельвет ) Вкладення 46953 Нафіга він мені, я ще до кінця не зрозумів. Але для Києва норм. Почну голити ноги - забаньте мене к чортам ) |
ніхто мохіто в фляготримачі не побачив? ну ладн )
|
|
Цитата:
|
@Rain, карбоновий!!! Ремінь, да )))
Мені зайшло. Київ не найкраще місто для вела - машини, холми ці, але велодоріжок вистачає, так шо норм. Випадково потрапив на трейли Дорогожичів. Вальнув всі волрайди, об'їхав кікери, щоб не зламати вилку, старі злізані дьорти теж проїхав. Кайф як 20 років назад. Тепер хочу ендуро ))) |
Цитата:
1- Для покращення аеродинаміки, але тоді страшно уявити, що там росте. :preved: 2- Щоб сподобатись іншим Надіюсь, обидві відповіді неправильні. :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:58. |