![]() |
Цитата:
|
Это не у Далбелло оторвался. Это оторвал шлимазл, который шо есть дури тянул за язычок в закрытом на нижние клипсы холодном ботинке, стоя на лыжах. Заставь дурака Б-гу молиться... :)
ЗЫ: Polyaruslan, в приличном обществе как-то не принято ссылаться на этих клоунов )) |
Допоможіть вибрати черевики ... на лижах 5 років ...вага 90+.. проблема в тому, що маю дуже широку ногу 110мл. при довжині 280мл. З того що міряв найкраще підійшли Dalbello Aerro 85 Dalbello Aerro 85 Ski Boots але після 15хв всерівно затікають ноги, певно треба щось ширше :unknown:
|
Цитата:
У мене також у Аерро затікало, а у Аксіонах - нормально:agree: |
Ой :oops: я мав на увазі мм. (міліметри:))..
Dalbello Axion 7 Ski Boots вужчі за Dalbello Aerro 85 Ski Boots |
futurius, Задля цікавості, після каталки в Аксіонах, у Драйв-Спорті узув Аерро - :cry: Та і кліпси алюмінієві якось душу більше гріють, аніж прозорі пластикові.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
так вони трохи задорогі .. мені б щось до 3к .. та й не думаю що зможу їх десь у Львові поміряти..
|
futurius, 110мм. таких ног не бывает ! Если вы конечно не Хоббит ))
Скорее всего вы не правильно мерили стопу, и как правило на листочек и обвели карандашом? |
Цитата:
|
futurius, Live Fit 130 ТРАССОВОЕ КАТАНИЕ - Atomic РОССИЯ посмотри у меня у товарища нога 112 мм и он точно не хоббит ))) эта серия его спасение. Там эластичные вставки в самом широком месте стопы, они и спасают.
|
Цитата:
http://saveimg.ru/show-image.php?id=...ccb969c076c1ed Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:25. |