![]() |
В людини цілий магазин...
Розказував що центр знаходиться в Києві... Більше не вникав... Якщо у ваших знайомих пропали такі лижі звертайтесь, розберемось. Що я ще можу сказати?) Недавно я продав пару планок оперативки DDR2 1GB по 9,5$ це ж не означає, що я їх вкрав... А гляньте ціну в магазині... Справа в тому, що мені не проблема дістати ще за такими цінами. |
....Вы не боитесь что когда будете катать на Буковели, что кто-то в ваших "итальянских лыжах" узнает свои ураденные?.....
Хотелось бы мне на это помотреть: походит некто к nomeaning и говорит: "Слышь пацан это мои лыжи я на них три года назад крестик нацарапал, гони обратно!".:crazy: И еще: кто из владельцев помнит серийный номер своих лыж? |
Цитата:
|
Пральна Вован кажеш, для чого людину залякали. Я в минулому році купив Елан А06 за 500грн, у відмінному стані. То що також крадені? Невірю.
nomeaning сказав доходчиво, яущо знайдется господар і зможе довести, що цн його дика, віддасть. Мені здаєтся цього достатньо. ПС Тим більше EZ у другому пості дав однозначну пораду, а у наступному ... |
Главный вопрос не слишком ли "резкий" будет переход с А02 на 9s ?!
Ещё: то что лыжи с виду не были на сервисе совершенно не означает, что они там не были:wink: - хороший мастер может всё сделать "шито-крыто" и скользяк и насечку , похожую на заводскую и т.д. , короче - нужон опытный глаз (вполне может оказаться что от тефлона там осталось пару микрон) |
Цитата:
Думаю - справится! :good: Цитата:
|
На рахунок такого різкого переходу задумувався.
Перший раз коли я став на карви мені було потрібно 2 години, щоб освоїтись. До того навиків катання не було. От і подумав якщо лижі освоюю швидко, а А02 вже трошки не те чого хочеться, то може і на цих освоюсь досить швидко... Все залежить як старатись і на скільки викладуватись. Покатаюсь скажу. Вже б поїхав, але сесія... Все може бути, в мене око ще не дуже заточене на такі речі. В тому і весь ризик купляти бу. Можна було купити нові лижі за такі гроші, але я вирішив так. На помилках вчаться) |
Все конечно очень индивидуально, но я на своих 8S катаю уже 3-й сезон и до сих пор они выше меня. Предела пока не вижу.
Желаю поскорее дорасти до 9S! Они заставят развиваться. :friends: |
Здаються я догадуюся де ти купував ці лижі :)
Я туди також іноді захожу, хлопець хороші речі продає.(Accapi Tecnosoft body напр. 300 грн) Чому все так дешево - співробітник мій, хороший знайомий того "магазину" стверджує що весь товар купується в Італії на розпродажах. |
(Желаю поскорее дорасти до 9S! Они заставят развиваться. )
2 Konst Дякую :) (Accapi Tecnosoft body напр. 300 грн) 2 nep4uk Не знаю не бачив, але бачив елани маги нові збоку за 1700 грн. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:59. |