![]() |
Цитата:
|
@rhchp , ого прям гарем там что ли...
Какая цена ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дякую, навзаєм. Всі мої пошуки конструкції цієї лиж дали результат "Integral Fiber Compound". Тому й запитую, де є інформація про дерево і термогель?
|
@rhchp ,Narty Blizzard X-Sprit 3
Такая взрослая лыжа уже наверное не заслуживает столько внимания. |
То дерево є чи нема?
|
Прошу совета по подбору лыж для себя и жены.
Катание 2 сезона, перешли с синих на красные.Катание только на подготовленных трассах. Стиль спокойный не скоростной. ТТХ 180см 90кг и жена 165/56 Себе смотрю 1. Fischer Pro Mnt 77 2. Fischer PROGRESSOR F18 167 жене 1 Fischer PROGRESSOR F18W 2 Fischer Koa 80 Womentrack 152 или может будут советы по другим производителям. Жена не любитель больших скоростей, я пока к большим скоростям, пока, тоже не стремлюсь. Учимся прогрессируем :) |
У темі 1 додатків
@MAXIMATOR, Fischer Pro Mnt 77 катав пару днів в Буковелі-прикольний універсальчик ;) Легенькі і керовані,а після обіду як знахідка ;)
Вкладення 23920 |
@MAXIMATOR, Для Вашого стилю катання ці лижі будуть саме то ;) Але,то тільки моя особиста думка,можливо Вам не сподобаються) Краще взяти в прокаті (в буковельських є) і катнути ;) Вони стабільні на вельветі,навіть на швидкості,а по роздовбаному схилу в них катати просто задоволення! ;) Я їх в квітні тестував,зранці морозець,а потім калюжі...) Варті уваги,спробуйте ;)
|
У темі 2 додатків
@MAXIMATOR, Доречі,ще одна порада (маю право,сам пройшов той шлях)), краще позайобуйте прокати,беріть різні лижі (я,бувало,по дві пари на день міняв,вони мене вже шугались,але витримали,молодці...профі,що тут сказати)) Ось вони ;) Лижі на прокат в Карпатах Так от...з універсалів Ви швидко можете вирости і вони Вам стануть не цікаві і нудні) Висновок: універсали кльові на другу половину дня,соватись по роздовбаним схилам. Так а що робити? Запитаєте Ви...) А вихід такі є...;) Ось він,тримайте ))
Вкладення 23921 Тьфу ти,то не то)) Нехай пробачать мені адепти церкви Святого HEADa та великомученика KERSa,але я з ними тільки до сільського клюбу пішов би на танці,особливо з I.SL...зачьотні дві залізобетонні штахетини)) Ось вони,дві красуні,гріються після каталки біля печі ;) Вкладення 23922 Спробуйте ці і про універсали навіть не згадаєте ;) І ще одне:якщо надумаєте брати собі лижні лабутени,то нікого не слухайте і беріть з жорсткістю не меншою як 110. Рік-два і вони будуть для вас як кімнатні капці за відчуттями ;) Все,звісно,IMHO-вибір тільки за Вами ;) |
@Валерій Трегуб, Спасибо!
Ботинки свои Rossignol 100 и у жены Nordica 75 Больше смотрю на PROGRESSOR F18 , т.к. его можно без проблем купить. MTN PRO 77, будет только новая коллекция соответственно дороже, да и по технологиям PROGRESSOR F18 будет интересны. Обе модели по обзорам неплохие, вроде как мое. Также купил вес самих лыж. Бродил по магазинам, смотрел, но у нас в Одессе на данный момент есть только Nordica посмотреть в живую и пару пар Salomon. Чем хуже/лучше PROGRESSOR F18/MTN PRO 77 Fischer в Одессе нету где пощупать ... Теперь по жене еще бы решить вопрос. |
это, ну.... Обе модели слегка смущают в теме "выбора для новичка". И талия 77 в MTN PRO 77 тоже смущает))
|
Помогите немного определиться с лыжами.
Мои ТТХ 176см 95кг 2 сезона Плай, Драгобрат, Киев техника прогресирующего начинающего Всё было прокатное. За год подобрал всё кроме лыж. В прошлом году запомнились прокатные ELAN 165см (на модель увы не обратил внимание) Если и буду приобретать то б/у по приемлемой цене. Есть вариант Volkl Unlimited AC2 163см.... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:44. |