Ты не поверишь, но таки да, ці спеедмахіни і мені достались в тести на Буковелі.
Витя був брендсервісменом, дав всім можливість сеганути!
Першими вдягнув Амфибию 12 (168).
В порівнянні з моїми Спедвеями 12 (176), цей порш легше входив в повороти, можливо через меншу ростовку, а можливо через рокер. В жорсткості різниці немає, впевнено дугаєш в короткі і довгі, як мені здалося канти були вже обкатані, відчувалось проскользування.
Тепер про Амфібію 14 (168). Це реальний хаммер, для якого вся фігня на трасі - фігня. Включаєш 4х4 і "ноги білки рулять". Траси були зальодовані, такого бетону я давно не бачив на Буці, і при тому всьому зверху притрусило 4-5 см свіжого снігу, це все було зчесано за 2 год. А потом як олені по льоду. І тут себе проявила Амф-14. Чіплялась за бетон, ніби там шиповка. Я не втрачав контролю, було досить небезпечно рулити по 11. Відчував себе впевнено, розсікав бугорки снігу і карвив в задоволення. Жорсткість зразу відчув більшу, загружувати було важче ніж 12. Напевно на цих менше катали, бо канти були гостріші!
В загальному сказати, особливої різниці в порівнянні з Вейфлексом 78ті (168) (який проскакував в тестах, від напарника) я не відчув. Потрібно бути досить сильним експертом щоб відрізнити ВФ-78ті і АМФ-12. Те що ці лижі для експертів і прогресуючих карверів - 100%. Для Бука - найкращий вибір. Думаю що вельвет саме для них, там вони повинні себе проявити.
Мені більше сподобався дизайн. Лижі з обвесом і реально на крутих дисках.
Взагалом Амфібія сподобалась! Собі б таку взяв, скоріше 14, зранку по вельвету, а потом перезувався б у Спедвеи.
Дену зачет, що дав нам можлиість потестити Амфібію!
P.S. Чи продаються тестові Амфібія?