| 

| Наши Встречи по датам и курортам |  

|  09.02.2010, 03:41 | #241 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: кеды | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Cute   |  Я так понимаю выгоднее всего было покупать по акции Ранише в январе, чем в сентябре по акции лояльности. 
Дождались милости от буковеля. |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 09:29 | #242 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: ...... | Витяг №1 встановлений на горі, яка має назву Буковель. Це був перший витяг, який встановили на цьому курорті. На жаль рік не пам'ятаю. |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 10:20 | #243 (посилання) |  
	| АКУЭНА!!! 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder | 

Буковель 13-14 февраля

Собрались на выходные на Буковель    с радостью затусуем с форумчанами    и не только... Возможно будут места в машинах. 
ps  ...слышал Albertowych планирует поездку с новичками   |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 10:41 | #244 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: ...... | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від klepakoff  .  ...слышал Albertowych планирует поездку с новичками   |  "Врут злиє язикі"   
На жаль, затягувшиєся кляті перегони які усугубляють кризу, остаточно вибили мене з колєї, і не дають можливості відвідати сніжні схили.   |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 10:46 | #245 (посилання) |  
	| АКУЭНА!!! 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder | очень жаль    надеюсь в другой раз повезет больше! мы кстати тож из последних сил рвемся    а что делать? один раз живем... |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 12:48 | #246 (посилання) |  
	| Володар Грабовця 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15 | Туристичний комплекс “Буковель” (збудований у 2001-2003рр.) знаходиться біля підніжжя однойменної гори (1139м) в с. Поляниця Яремчанської міської ради на висоті 900м над рівнем моря за 30 кілометрів від Яремче та 110км від Івано-Франківська. Туристична зона, в якій розташований комплекс, є унікальною за своїми природно-кліматичними умовами. Гори, які оточують “Буковель”, захищають його від холодних зимових вітрів, що створює комфортні умови для відпочинку. Взято тут-Реферат на тему: Туристична характеристика Надвірнянського району, с.Бистриця, с.Буковель, ТК Буковель. Перспективи р – . І це, за слова 
Ось як виглядав в ті часи Буковель    |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 15:23 | #247 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Харьков, Pesochin Снаряга: Снеговик Supershape WorldCup | Mi zdes do 16.02! |  
	|  |   |  

|  09.02.2010, 17:01 | #248 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Head Pure Joy | я тоже буду в этих числах в Буковели) |  
	|  |   |  

|  10.02.2010, 01:14 | #249 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ровно Снаряга: Stöckli, Salomon, Scott, Dalbello | Вероятно тоже  буду 12-14 на склоне в Буковеле. 
Где и как встречаемся ?   |  
	|  |   |  

|  10.02.2010, 01:54 | #250 (посилання) |  
	| Глух и нем 

Зараз: поза форумом Звідки: Trostian.com - Kieff Снаряга: ДженЯз, Элан Вертига | И я, с ребетёнком еду   Мы 13-го зрання приезжаем, 14-го вечером на Киев. |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 59 | 220 | 62 (77%) | 19 (23%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2228 | 5499 | 1463 (65%) | 757 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |